Πώς κοιμάστε? Ελαφρά, βαριά? Πόσες ώρες περίπου? Σε τι στάση? Αποκοιμιέστε με το που ακουμπάτε στο μαξιλάρι ή στριφογυρίζετε για καμιά ώρα μέχρι να κουραστείτε? Γράφετε κι εσείς φάνφικς στο μυαλό σας ώσπου να σας πάρει ο ύπνος?
Περιγράψτε τα όλα
ΝΑΙ. Χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη.Cassandra Black έγραψε:Γράφετε κι εσείς φάνφικς στο μυαλό σας ώσπου να σας πάρει ο ύπνος?
^Ρε κορίτσι μου ήμαρτον, πάρε τις κάμερες σου απ'το σπίτι μου, σταμάτα να με παρακολουθεις επιτέλους.Cassandra Black έγραψε: Γράφετε κι εσείς φάνφικς στο μυαλό σας ώσπου να σας πάρει ο ύπνος?
Η καλύτερη τοποθέτηση πάνω σε αυτό το φλέγον ζητημα.-Kms έγραψε:Πως κοιμάμαι; Κλείνω τα μάτια μου και κοιμάμαι .
Kms έγραψε:Πως κοιμάμαι; Κλείνω τα μάτια μου και κοιμάμαι .
elliza έγραψε:Η καλύτερη τοποθέτηση πάνω σε αυτό το φλέγον ζητημα.-Kms έγραψε:Πως κοιμάμαι; Κλείνω τα μάτια μου και κοιμάμαι .
Ξέρω οτι σας ειναι πολύ δύσκολο να το πιστέψετε αλλά υπάρχει η δυνατότητα να μην απαντάτε στα τοπικ που δεν σας ενδιαφέρουν.jate έγραψε:Kms έγραψε:Πως κοιμάμαι; Κλείνω τα μάτια μου και κοιμάμαι .
Χέστηκ'η φοράδα στ'αλώνι σα να λέμε
Αχ τι καλά,νόμιζα πως ήμουν η μόνη που της άρεσε να ξυπνάει το βράδυ,και να βλέπει ότι είναι ακόμα βράδυ και να χαίρεται και να ξανά κοιμάται.Hecate έγραψε:
Επίσης μ'αρέσει να ξυπνάω μέσα στη νύχτα και να βλέπω ότι έχω αρκετή ώρα ακόμα μέχρι να σηκωθώ, μερικές φορές βάζω και ξυπνητήρι
Πόσο δίκιο και στο τελευταίο.Fleur Delacour έγραψε:Εσάς που λέτε πως κλείνετε τα μάτια και κοιμάστε αμέσως σας ζηλεύω στην περίπτωση που: α) δεν είστε αλκοολικοί, β) δεν παίρνετε ναρκωτικά, γιατί αυτό σημαίνει ότι δεν έχετε ανησυχίες ή σκέψεις που να σας απασχολούν. Εγώ ήμουν έτσι μέχρι τα 12, από τότε και έπειτα ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολη υπόθεση ο ύπνος
Δεν με έχει πάρει ποτέ ο ύπνος στον καναπέ.Romilda Vane έγραψε:ποσο σπαστικό να σε παιρνει ο υπνος στον καναπέ με ανοιχτο φως και τηλεοραση και μετά να σηκωνεσαι να πας στο κρεβατι σου που εχει απολυτη ησυχια και σκοτάδι και να σου εχει φυγει η νυστα;