Amycus έγραψε:Θα είναι με διαφορετικές γεμίσεις;Immortality Dumbledore έγραψε:Ω ελα τωρα που σε χαλασαν τα κρουασανακια.
Εννοειται! Θα εχω και εξτρα μπουκαλακια απο πισω, ερχεσαι μου λες το συνθηματικο, "Κανω διαιτα" και σου φερνω.
Amycus έγραψε:Θα είναι με διαφορετικές γεμίσεις;Immortality Dumbledore έγραψε:Ω ελα τωρα που σε χαλασαν τα κρουασανακια.
Απο αυτά τρώει η Ολυμπία και είναι έτσι κομψή και αεράτη;Eleanna Lovegood έγραψε:Σουβλάκια χωρίς θερμίδες θα σας ταΐζουμε ρε, για να μην λέτε
Φσσιτττ,δίαιτα.Immortality Dumbledore έγραψε:Εννοειται! Θα εχω και εξτρα μπουκαλακια απο πισω, ερχεσαι μου λες το συνθηματικο, "Κανω διαιτα" και σου φερνω.
Ώπα Θάνο, όπα, λες για τα κρουασάν, δεν μιλάω, αλλά λίγα τα λόγια σου για την φάρα μου ντάξει;; Έχουμε αναπτύξει εξάλλου άλλους τρόπους εμείς τώρα πια (δηλητήρια κ.α) που δεν αφήνουν ίχνη, στα όπλα θα μέναμε;;Amycus έγραψε:
Μεσογειακή διατροφή.Είδες οι Κρητικοί; Τα 100 φτάνουν αν δεν αρχίσουν να πυροβολιόνται μεταξύ τους.
Λοιπόν, στην κιβωτό των στοχασμών είναι, κάτω κάτω στις κλειδωμένες ενότητες αν πατήσεις θα το βρεις!Tom Marvolo Riddle έγραψε:, το προηγούμενο τρίαθλο (αλήθεια που μπορεί να το βρει κανείς; )