από Sev Κυρ Σεπ 05, 2010 2:08 am
Υποτίθεται ότι κανένας δεν θα έπρεπε να γνωρίζει ποιες θα ήταν οι δοκιμασίες. Οπότε, να βλέπεις έναν δράκο ξαφνικά μπροστά σου έτοιμο να σε κατασπαράξει δεν είναι και το πιο ευχάριστο θέαμα. Θέλει πολύ κουράγιο. Άρα, τον θεωρώ τον δυσκολότερο άθλο. Αν και ίσως με ένα απλό ξόρκι κλήτευσης να έπαιρνες το χρυσό αυγό. Αλλά τέτοια ώρα, τέτοια λόγια. Το θέμα είναι τι κάνεις όταν βλέπεις ένα τέτοιο θηρίο και σου λένε "Πλησίασέ το και πάρτου το αυγό" Απλά πράγματα δηλαδή...
Ο δεύτερος και ο τρίτος, νομίζω, είναι καθαρά θέμα προετοιμασίας, τακτικής και ικανοτήτων...
Όλους τους Πρωταθλητές τους θαυμάζω. Τον Χάρι γιατί ήταν ο νεαρότερος και το έκανε παρά τη θέλησή του, τον Σέντρικ γιατί ήταν υπόδειγμα τιμιότητας και αλτρουϊσμού, τον Κραμ γιατί βούταγε στη λίμνη με τέτοια παγωνιά και κυρίως την Φλερ γιατί έδειξε αξιοζήλευτο κουράγιο και θάρρος. Κάθομαι πόση ώρα και σκέφτομαι πως να το θέσω, αλλά δεν βρίσκω κάτι διαφορετικό, οπότε: παραδέχομαι την Φλερ, γιατί παρότι γυναίκα (δηλαδή με φυσικό μειονέκτημα απέναντι στους άλλους) στάθηκε περήφανη μπροστά σε κάθε δοκιμασία...
Υ.Γ. Ελπίζω να μην παρεξηγηθεί η τελευταία μου πρόταση. Δεν είμαι φαλλακράτης. Αλλά δεν μπορώ να το θέσω διαφορετικά. Ελπίζω να το καταλαβαίνετε.