Ελευθερία εκφρασης. Ένα μέρος να ακουστώ, να ανταλάξω απόψεις, να συζητήσω για θεματα που ισως να μην μιλαγα με καποιον εξω απο το φορουμ. Ενα μερος που νιωθω ανετα να πω τις σκεψεις μου, να εκφραστω, να βγάλω τον καμμενο εαυτό μου, τα συναισθηματα μου και τις αποψεις μου πιο ευκολα ισως καποιες φορες.
Αμφιβολία. Σκαμπανεβάσματα, συγκινησεις, προβληματισμους, αν κατι τετοιο, μεσα απο μια οθωνη μπορει να ειναι στα αληθεια μαγικό και ποσο μπορει να κρατησει, αν είναι το ιδιο στην πραγματική ζωή ή αν η μαγεία χάνεται ή είναι διαφορετική... ακομα το ψαχνω. Αλλά η μαγεία έχει πολλές όψεις.
Υπεροχα ατομα. Που εγιναν η παρεα μου, που ειναι τρελα, καμμενα, διαφορετικά και όμως δενουν και κανουν τις καλυτερες παρέες. Που δεχονται και τα στραβα και τα καλα του αλλου, που δειχνουν κατανόηση, που εχουν χιούμορ, τρέλα, κάλο στον εγκέφαλο (αχ, θα σας βρίσω, δε μπορώ :p <3) και τα χω μεσα στην καρδια μου για αυτό ακριβώς. Που ακομα κι αν τα εχω γνωρισει λιγο καιρό, νιωθω ανετα μαζι τους και εχουμε περάσει και ωραιες και καμμενες στιγμες.
Και τόσα άλλα που ακόμα κι αν δεν εχω δει απο κοντά , εκτιμώ και θα'θελα να γνωρίσω.
Κολληματα.σειρες, τραγουδια, βιβλια, νεες ανακαλυψεις, νεες γνώσεις. Πραγματικα το h.w είναι ένα σχολειο. Θα ήθελα να τα γράψω αναλυτικά, αλλά αυτό το τόπικ εξελιχτηκε πολύ πιο γαμάτα για να χαραμίσω τα 6 πραγματα μόνο σε αυτό.-
Αγάπη για το Χαρι Ποττερ. Το έχω ξαναπεί, εδώ αγαπησα τα βιβλία και τα είδα με άλλο ματι. (ναι, ντοματώστε με, ημουν αντι-φαν
)
Τη δυναμη και τις ευκαιριες να πεισμωνω λιγο παραπάνω, να πιστευω στους στοχους μου λιγο παραπάνω, και να προσπαθώ να εξελισομαι, τοσο χαρη σε καταστασεις και ανταλαγες αποψεων ή διαφωνίες, όσο και από τα ίδια τα μέλη και την δικη τους προσπάθεια σε διαφορα θεματα που μου εδινε/δινει κουραγιο. Τις ευκαιριες να κατανοώ κατι διαφορετικό, ειτε αυτό ηταν μια αποψη είτε ολοκληρος τροπος σκεψης..
Και δε με νοιαζει αν περασα τα έξι, τα νυχτερινά χγ-καψιματα, δεν μπορουν να μεινουν απεξω!