Morgan le Fay έγραψε:Oχι ρεεε
^Άσχετο αλλά παρακαλώ φτιάξτε την εμφάνιση σας, δεν φαίνεται τίποτα,
τλχστν στα δικά μου μάτια.
Morgan le Fay έγραψε:Oχι ρεεε
Eγκεφαλικό έπαθες; Στράβωσε το στόμα σου;Morgan le Fay έγραψε: από αύριο γτ σμρ βρμ
ΜακάριMilady D' Hiver έγραψε:Ελατε, ελατε!! Για ψηφιστε για να βγει 2η ταινια!!
TCA -ψηφιζετε καθε μερα.
Η 1η ειπαμε δεν το αξιζει ιδιαιτερα να κερδισει αλλα θελουμε 2η ταινια.
Επισης Facebook και Twitter. Υποστηριξτε την ταινια οσο μπορειται.
- Σπόιλερ:
*fingers crossed* και ας ελπισουμε οτι δεν θα τα σκατωσουν
Ariana Dumbledore έγραψε:^αν ψηφιζουμε καθε μερα υπαρχει μια πιθανοτητα να βγει και η επομενη;
τα βιβλια δεν τα εχω διαβασει, αλλα την 1η ταινια τη λατρεψα!
Το καλο που τους θελω να το κανουν! καθε μερα θα μπαινω να ψηφισω!Milady D' Hiver έγραψε:Ariana Dumbledore έγραψε:^αν ψηφιζουμε καθε μερα υπαρχει μια πιθανοτητα να βγει και η επομενη;
τα βιβλια δεν τα εχω διαβασει, αλλα την 1η ταινια τη λατρεψα!
Ναι, ετσι ειπαν τουλαχιστον...
Εισαι απο τους λιγους που δεν εχουν διαβασει τα βιβλια. Και απο τους λιγους που τους αρεσε [αρκετα] η ταινια
Έλα, πες και για τα αγγούρια/ο-Θεός-να-τους-κάνει ηθοποιούςAmycus έγραψε:Την είδα.Είχε θεματάκια.Και σαν σενάριο και σαν σκηνοθεσία.
Δεν έχω διαβάσει τα βιβλία το οποίο σημαίνει ότι δεν ξέρω τίποτα για την υπόθεση.Τα πρώτα 3/4 της ταινίας ήταν χαοτικά! Δεν μπορούσα να καταλάβω τί είναι τα Μορόι,τα Στριγκόι,οι φύλακες.Τα πέταξε σε δευτερόλεπτα και τρέχα γύρευε.Και η υπόθεση έτρεχε λες και την κυνηγούσαν οι κακοί! Δεν έπιασα αμέσως τον περίεργο δεσμό τους,την θέση της Vasilisas,την θέση της Ρόουζ,γενικότερα τι παίζει.Μια Δίδα Κάρπ έπαιζε στο ξαφνικό,κάτι περίεργοι διάλογοι στο ξεκούδουνο.Το έβλεπα με μία φίλη η οποία δεν την κατάλαβε ποτέ την ταινία μέχρι που έπεσαν οι τίτλοι τέλους και ηρέμησε.
Έπρεπε να το προσέξουν λίγο γιατί οι ταινίες δεν απευθύνονται μόνο σε ειδικό κοινό που έχει διαβάσει και τα βιβλία.Στο τέλος,βρήκε το ρυθμό της και ξεκαθάρισε το τοπίο και έπιασα τα βασικά.
Cassandra Black έγραψε:Διαφωνείς γιατί βλέπεις μόνο την εμφάνιση αλλά ενιγουέι.
- σπαμ:
Ξέρω, έχω διαβάσει. Απλώς δεν σχολίασα γιατί δεν πρόλαβα.
Ρε όλα τα YA έχουν και χιούμορ, είναι το είδος που εκτός του υπερφυσικού/όποιου άλλου περιεχομένου θα ασχοληθεί και με την καθημερινή ζωή των χαρακτήρων, αλλά δεν είναι ασεβές να το καταλαβαίνουν τόσο λάθος οι συντελεστές των ταινιών?Milady D' Hiver έγραψε:Πιστευω πως εν μερει φταινε παραγωγοι και σκηνοθετης και το πως ηθελαν να την βγαλουν. σε μια προσπαθεια να την κανουν κωμωδια δεν βγηκε καλο. κωμωδια δεν τα λες τα βιβλια. εχει χιουμορ και σαρκασμο αλλα δεν ειναι αυτη η βαση του στορυ.
Ό,τι πεις αλλά όσον αφορά τους χαρακτήρες, ό,τι είδα δεν ήταν αυτό που διάβασαMirabelle Salvatore έγραψε:^Δεν είναι μόνο θέμα εμφάνισης, πιστεύω, και σύμφωνα με τα βιβλία, πως και οι τρεις τους τήρησαν επάξια τον ρόλο τους.