Η Ρόουζ δε μ άρεσε. Έπρεπε να ναι πιο μελαχρινή, με πιο πολλές καμπύλες και λιγότερο αμερικανάκι. Ήταν σαν υβρίδιο Catherine και Εlena από ΤVD
+16
Amycus
HornetGR
Katherine Black
Roxanne Black
Cassandra Black
Mysterious Wizard
Aurora Sinistra
Leonie Vernier
Violleta Black
Cassiopeia Black
Morgan le Fay
Madame Maxime
Immortality Dumbledore
Phineas Nigellus Black
Mirabelle Salvatore
Nearly Headless Nick
20 απαντήσεις
Vampire Academy
Mysterious Wizard- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 8962
Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: “The best fantasy is written in the language of dreams. It is alive as dreams are alive, more real than real ... for a moment at least ... that long magic moment before we wake. [...] They can keep their heaven. When I die, I'd sooner go to middle Earth.”
- Δημοσίευση Ν°26
Απ: Vampire Academy
Καλή μεταφορά του βιβλίου, αν και συνεχίζω να πιστεύω ότι έπρεπε τα βιβλία αυτά να γίνουν σειρά και όχι ταινίες.
Η Ρόουζ δε μ άρεσε. Έπρεπε να ναι πιο μελαχρινή, με πιο πολλές καμπύλες και λιγότερο αμερικανάκι. Ήταν σαν υβρίδιο Catherine και Εlena από ΤVD
Cassiopeia Black- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 23167
Ημερομηνία εγγραφής : 29/09/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: Does this darkness have a name? Is it your name?
- Δημοσίευση Ν°27
Leonie Vernier έγραψε:ΩΩΩΩ ΑΣ ΘΑΨΟΥΜΕ!
Dimitri Belikov aka Danila Valerievich Kozlovsky
Η απογοήτευση. Δεν πάει να 'ναι Ρώσος όπως και ο Dimka, είναι ΑΣΧΗΜΟΣ. Πού είναι ο Ρώσος θεός; Πού; Επίσης μου φαίνεται εντελώς στόκος. Τώρα αυτός δηλαδή είναι απ' τους καλύτερους φύλακες και δε συμμαζεύεται; Ο τύπος είναι τόσο απελπιστικά awkward. Απογοήτευση.
Αυτό.- Οι υπόλοιποι δεν με νοιάζουν. Εκτός του ότι είναι άσχημος ούτε το σώμα του μ'αρέσει και γενικά ίου!
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°28
Συμφωνώ με τη Ρέα στο θέμα του Ντιμίτρι, απλά δεν.
Ούτε η Λίσσα μ' άρεσε ιδιαίτερα, την περίμενα πιο ντελικάτη και petite.
Η Ρόουζ μ' άρεσε σε όλα εκτός απ' τη φωνή, δεν την φανταζόμουν τόσο girly
Βίκτορ, Κρίστιαν και Νάταλι όλα οκέι
εδιτ: Και Σόνια και Κίροβα! Θεές.-
Σαν μεταφορά ήταν εντάξει, μόνο που είχε υπερβολικά γρήγορο ρυθμό.
8/10 ως μεταφορά, 7/10 ως αυτόνομη ταινία, 6/10 για το casting.
Ούτε η Λίσσα μ' άρεσε ιδιαίτερα, την περίμενα πιο ντελικάτη και petite.
Η Ρόουζ μ' άρεσε σε όλα εκτός απ' τη φωνή, δεν την φανταζόμουν τόσο girly
Βίκτορ, Κρίστιαν και Νάταλι όλα οκέι
εδιτ: Και Σόνια και Κίροβα! Θεές.-
Σαν μεταφορά ήταν εντάξει, μόνο που είχε υπερβολικά γρήγορο ρυθμό.
8/10 ως μεταφορά, 7/10 ως αυτόνομη ταινία, 6/10 για το casting.
- We seed the stars:
Mirabelle Salvatore- Βιβλιοθηκάριος
- Αριθμός μηνυμάτων : 14394
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2012
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought: 'HAIL HYDRA'
- Δημοσίευση Ν°29
Ας μην τα ξαναλέμε πάλι για τον Ρώσο, για μένα ήταν ο Απόλυτος Θεός και κατάλληλος για τον ρόλο και τολμώ να πω πως τον τήρησε επάξια. Τλχστν εγώ όταν διάβαζα τα βιβλία αυτό
ακριβώς είχα στο μυαλό μου.
Για τους υπόλοιπους θα συμφωνήσω με την 'αδελφή' από πάνω (δεν είχα θέμα με τη φωνή της Ρόζα)
μου το έβγαζε το αντριλίκι κι με την κανονική της φωνούλα.
Η Λίσσα απλώς δεν... Ήταν απλώς σαν να έβλεπες μια κοπελίτσα που προσπαθούσε σκληρά αλλά και πάλι δεν της έβγαινε τίποτα. Τον Κρίστιαν απλώς τον αγάπησα απ'την πρώτη στιγμή που τον είδα στην οθόνη, δεν ξέρω το συμπάθησα πολύ αυτό το παιδί. Η Νάταλι "για λύπηση" (με γελοιοποίησαν όσο δεν έπαιρνε ) Βίκτορ = ΟΚ
Κιρόβα, απλώς λάτρεψα την γκαρνταρόμπα αυτής της γυναίκας
Σόνια, αυτήν θέλω να την δω στις επόμενες ταινίες ως badass με τις κόκκινες ματάρες της, θα είναι το κάτι άλλο.
Ένα τεράστιο μείον που είχε αυτή η ταινία ήταν ότι έτρεχε η ροή με υπερβολικά καταιγιστικούς ρυθμούς, τα γεγονότα περνούσαν από μπροστά σου τόσο γρήγορα που σε κάποια στιγμή μπερδευόσουν.
Όπως ανέφερα για να μην κατηγοριοποιήσω την βαθμολογία μου, βάζω ένα 8.9/10 (για όλες τις φορές επίσης που η Ρόζα προσπάθησε να την φέρει στον Ντιμκα, παρά μονάχα στο τέλος όπου κι της βγήκε. )
ακριβώς είχα στο μυαλό μου.
Για τους υπόλοιπους θα συμφωνήσω με την 'αδελφή' από πάνω (δεν είχα θέμα με τη φωνή της Ρόζα)
μου το έβγαζε το αντριλίκι κι με την κανονική της φωνούλα.
Η Λίσσα απλώς δεν... Ήταν απλώς σαν να έβλεπες μια κοπελίτσα που προσπαθούσε σκληρά αλλά και πάλι δεν της έβγαινε τίποτα. Τον Κρίστιαν απλώς τον αγάπησα απ'την πρώτη στιγμή που τον είδα στην οθόνη, δεν ξέρω το συμπάθησα πολύ αυτό το παιδί. Η Νάταλι "για λύπηση" (με γελοιοποίησαν όσο δεν έπαιρνε ) Βίκτορ = ΟΚ
Κιρόβα, απλώς λάτρεψα την γκαρνταρόμπα αυτής της γυναίκας
Σόνια, αυτήν θέλω να την δω στις επόμενες ταινίες ως badass με τις κόκκινες ματάρες της, θα είναι το κάτι άλλο.
Ένα τεράστιο μείον που είχε αυτή η ταινία ήταν ότι έτρεχε η ροή με υπερβολικά καταιγιστικούς ρυθμούς, τα γεγονότα περνούσαν από μπροστά σου τόσο γρήγορα που σε κάποια στιγμή μπερδευόσουν.
Όπως ανέφερα για να μην κατηγοριοποιήσω την βαθμολογία μου, βάζω ένα 8.9/10 (για όλες τις φορές επίσης που η Ρόζα προσπάθησε να την φέρει στον Ντιμκα, παρά μονάχα στο τέλος όπου κι της βγήκε. )
♔ THE DARK PRINCE & THE SCAVENGER ♔
“I've never felt so alone.”
“You're not alone.”
“Neither are you. It's not too late.”
“You're not alone.”
- "Let the past die."~ K.R. :
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Roxanne Black- Χρυσούχος
- Αριθμός μηνυμάτων : 10226
Ημερομηνία εγγραφής : 02/02/2012
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought: A hundred muthafackas can't tell me nothin'.
- Δημοσίευση Ν°30
Τι μαμάτη ταινία.
Ο Ντιμίτρι δε με ενθουσίασε. Επίσης η Λίσα μού την έδωσε λίγο στα νεύρα, δεν ξέρω γιατί.
Αυτή τη Μία αν την είχα μπροστά μου θα την αβάντιζα.-
Κρίστιαν ωρέ
Ο Ντιμίτρι δε με ενθουσίασε. Επίσης η Λίσα μού την έδωσε λίγο στα νεύρα, δεν ξέρω γιατί.
Αυτή τη Μία αν την είχα μπροστά μου θα την αβάντιζα.-
Κρίστιαν ωρέ
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Rhea στις Δευ Φεβ 24, 2014 7:05 pm, 1 φορά
_
- #31:
Morgan le Fay- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 33267
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°31
ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Εμένα μου άρεσε. Αφήνοντας κατά μέρος πολλά πράματα, μου άρεσε. Ας αναλύσω όμως.
Από το κάστινγκ δεν έχω κανένα θέμα. Δεν πρόκειται ποτέ να βρούμε τους τέλειους γιατί ο κάθε αναγνώστης έχει κάτι άλλο στο κεφάλι του. Το θέμα είναι τι λειτουργεί σκηνικά και υποκριτικά. Ντάξει, δεν τους θεωρώ και πολύ καλούς, αλλά κάναν μια δουλειά καλούτσικη. Δόξα τω Θεώ που στο σινεμά δεν παίζεις με αέρα κοπανιστό όπως στο θέατρο, αλλά με σκηνικά/κοστούμια/κόσμο, αλλιώς θα σας έλεγα εγώ.
Η Ρόουζ καλή ήταν. Επαναλαμβάνω, ο καθένας έχει τη δική του Ρόουζ στο κεφάλι του, αλλά τώρα αυτήν κάσταραν, τέλος. Ήταν καλούτσικη υποκριτικά. Δεν την βοηθούσε και το κείμενο βέβαια, αλλά τέσπα. Το ίδιο έχω να πω και για την Λίσσα. Με έπεισε για Λίσσα, κι ας μην είναι η ιδανική επιλογή κάστινγκ για μένα.
Πιο πολύ με έπεισε ο Ντιμίτρι. Και ο συγκεκριμένος ηθοποιός μάλιστα παίρνει μπράβο από μένα γιατί τον έχω δει σε συνεντεύξεις και γνωρίζει ελάχιστα αγγλικά οπότε τον επαινώ που κατάφερε να φτιάξει έναν ρόλο σε ξένη γλώσσα. Και ήταν ο πιο in character για μένα.
Την Κίροβα την κάνανε μοντέλο και υστερική, δεν ξέρω γιατί. Αχρείαστο. Η Τατιάνα καλή, οκ, δεν πετάω τη σκούφια μου. Η Καρπ μου άρεσε πολύ, και σαν επιλογή ηθοποιού και υποκριτικά. Και πάλι το κείμενο δεν βοηθούσε, θα μιλήσω για αυτό αργότερα. Επίσης καλή επιλογή ο Βίκτωρ.
Τα δύο χειρότερα άτομα ήταν η Μία και η Νάταλι. Κακές επιλογές κάστινγκ και κακοί ηθοποιοί. Ούτε με έπεισε το κείμενο, ούτε οι ίδιες, κι αυτό δεν είχε να κάνει μόνο με το γεγονός πως δεν έμοιαζαν στο ρόλο τους όπως στα βιβλία. Αυτό που διάλεξαν να παίξουν, το έπαιξαν άσχημα.
Τζέσε, Άαρον, Μέησον, καλές επιλογές. Όπως και ο Κρίστιαν, και εμφανισιακά, και υποκριτικά τον σήκωνε τον ρόλο ο Ντόμινικ. @Ρέα, ποια ήταν η 1η σου επιλογή;
(παρένθεση. Ελπίζω να δούμε γαμάτο Άντριαν. Και βασικά ελπίζω να δούμε συνέχεια).
Και τώρα πάμε στο πραγματικό πρόβλημα, που είναι σχεδόν τα πάντα εκτός από τους ηθοποιούς.
Το κείμενο. Η σκηνοθεσία. Ο ρυθμός και στην τελική ο σεβασμός προς το υλικό που έχεις.
Το κείμενο προσπάθησε να χωρέσει τόσα πολλά πράματα. Δεν αδικώ γιατί πρέπει να κερδίσεις το κοινό για να θέλει σίκουελ, 6 βιβλία έχεις. Αλλά ΔΕΝ το κάνεις έτσι. Με απίστευτα ξερές και μη παραγωγικές ατάκες και διαλόγους και με έναν ρυθμό να τρέχει πριν προλάβεις να πάρεις ανάσα. Και στο ΤΜΙ το ίδιο έκαναν και παραλίγο να μην το κάνουν σίκουελ. Μάθετε από τα λάθη σας. Πείτε 3 από τα 5 και πείτε τα σωστά, δώστε χώρο στο χαρακτήρα να γίνει χαρακτήρας, μην τον τρέχετε ασταμάτητα για να δείξετε όλα όσα θέλετε να δείξετε, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να τα δείξετε όλα, πόσο μάλλον σωστά, και ακόμα χειρότερα, έτσι καταστρέφετε τον χαρακτήρα πριν και τον φτιάξετε. Μηδέν character development, και αυτό κυρίως επειδή τους τρέχατε από το ένα μέρος στο άλλο για να καλύψετε τα πάντα. Κάνε μια δίωρη ταινία και δώσε τους χώρο να αναπνεύσουν, αυτό θα κρατήσει τον θεατή κι ας είναι 15. Γιατί τόση λίγη πίστη στους φανς; Γιατί οι ίδιοι οι συντελεστές δεν πιστεύουν σε αυτό που πάνε να κάνουν, δεν το σέβονται και δεν το παίρνουν στα σοβαρά. Και περιμένουν πως ούτε τα παιδιά θα το πάρουν στα σοβαρά. Συνέλθετε ντε. Και το 1ο βιβλίο μόνο του στεκόταν αν δεν το κάνατε ρομαντική κομεντί.
Είχε λίγες ατάκες με χιούμορ, αλλά το χιούμορ και ο αέρας ο κοπανιστός και λίγα ωραία φορέματα δεν σου κάνουν ταινία. Το καλό σενάριο και το μοντάζ, που ας μη μιλήσω για αυτό και για την τελική επιλογή σκηνών. Είναι σαν να αποφάσισε ο μοντέρ τελευταία στιγμή πριν την πρεμιέρα να τα βάλει όλα στο μπλεντερ. Τζίζους!
Αυτά. Παρόλα όμως τα γνωστά λάθη που γίνονται σε YA franchise, εμένα ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ και θέλω να δω συνέχεια και φανταστείτε πως πήγα σινεμά για να το δω γιατί ΓΟΥΣΤΑΡΩ Vampire Academy. So don't screw this up further.
Δώστε στο φράτσαηζ μια ευκαιρία και πάμε για καλύτερα.
Εμένα μου άρεσε. Αφήνοντας κατά μέρος πολλά πράματα, μου άρεσε. Ας αναλύσω όμως.
Από το κάστινγκ δεν έχω κανένα θέμα. Δεν πρόκειται ποτέ να βρούμε τους τέλειους γιατί ο κάθε αναγνώστης έχει κάτι άλλο στο κεφάλι του. Το θέμα είναι τι λειτουργεί σκηνικά και υποκριτικά. Ντάξει, δεν τους θεωρώ και πολύ καλούς, αλλά κάναν μια δουλειά καλούτσικη. Δόξα τω Θεώ που στο σινεμά δεν παίζεις με αέρα κοπανιστό όπως στο θέατρο, αλλά με σκηνικά/κοστούμια/κόσμο, αλλιώς θα σας έλεγα εγώ.
Η Ρόουζ καλή ήταν. Επαναλαμβάνω, ο καθένας έχει τη δική του Ρόουζ στο κεφάλι του, αλλά τώρα αυτήν κάσταραν, τέλος. Ήταν καλούτσικη υποκριτικά. Δεν την βοηθούσε και το κείμενο βέβαια, αλλά τέσπα. Το ίδιο έχω να πω και για την Λίσσα. Με έπεισε για Λίσσα, κι ας μην είναι η ιδανική επιλογή κάστινγκ για μένα.
Πιο πολύ με έπεισε ο Ντιμίτρι. Και ο συγκεκριμένος ηθοποιός μάλιστα παίρνει μπράβο από μένα γιατί τον έχω δει σε συνεντεύξεις και γνωρίζει ελάχιστα αγγλικά οπότε τον επαινώ που κατάφερε να φτιάξει έναν ρόλο σε ξένη γλώσσα. Και ήταν ο πιο in character για μένα.
Την Κίροβα την κάνανε μοντέλο και υστερική, δεν ξέρω γιατί. Αχρείαστο. Η Τατιάνα καλή, οκ, δεν πετάω τη σκούφια μου. Η Καρπ μου άρεσε πολύ, και σαν επιλογή ηθοποιού και υποκριτικά. Και πάλι το κείμενο δεν βοηθούσε, θα μιλήσω για αυτό αργότερα. Επίσης καλή επιλογή ο Βίκτωρ.
Τα δύο χειρότερα άτομα ήταν η Μία και η Νάταλι. Κακές επιλογές κάστινγκ και κακοί ηθοποιοί. Ούτε με έπεισε το κείμενο, ούτε οι ίδιες, κι αυτό δεν είχε να κάνει μόνο με το γεγονός πως δεν έμοιαζαν στο ρόλο τους όπως στα βιβλία. Αυτό που διάλεξαν να παίξουν, το έπαιξαν άσχημα.
Τζέσε, Άαρον, Μέησον, καλές επιλογές. Όπως και ο Κρίστιαν, και εμφανισιακά, και υποκριτικά τον σήκωνε τον ρόλο ο Ντόμινικ. @Ρέα, ποια ήταν η 1η σου επιλογή;
(παρένθεση. Ελπίζω να δούμε γαμάτο Άντριαν. Και βασικά ελπίζω να δούμε συνέχεια).
Και τώρα πάμε στο πραγματικό πρόβλημα, που είναι σχεδόν τα πάντα εκτός από τους ηθοποιούς.
Το κείμενο. Η σκηνοθεσία. Ο ρυθμός και στην τελική ο σεβασμός προς το υλικό που έχεις.
Το κείμενο προσπάθησε να χωρέσει τόσα πολλά πράματα. Δεν αδικώ γιατί πρέπει να κερδίσεις το κοινό για να θέλει σίκουελ, 6 βιβλία έχεις. Αλλά ΔΕΝ το κάνεις έτσι. Με απίστευτα ξερές και μη παραγωγικές ατάκες και διαλόγους και με έναν ρυθμό να τρέχει πριν προλάβεις να πάρεις ανάσα. Και στο ΤΜΙ το ίδιο έκαναν και παραλίγο να μην το κάνουν σίκουελ. Μάθετε από τα λάθη σας. Πείτε 3 από τα 5 και πείτε τα σωστά, δώστε χώρο στο χαρακτήρα να γίνει χαρακτήρας, μην τον τρέχετε ασταμάτητα για να δείξετε όλα όσα θέλετε να δείξετε, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να τα δείξετε όλα, πόσο μάλλον σωστά, και ακόμα χειρότερα, έτσι καταστρέφετε τον χαρακτήρα πριν και τον φτιάξετε. Μηδέν character development, και αυτό κυρίως επειδή τους τρέχατε από το ένα μέρος στο άλλο για να καλύψετε τα πάντα. Κάνε μια δίωρη ταινία και δώσε τους χώρο να αναπνεύσουν, αυτό θα κρατήσει τον θεατή κι ας είναι 15. Γιατί τόση λίγη πίστη στους φανς; Γιατί οι ίδιοι οι συντελεστές δεν πιστεύουν σε αυτό που πάνε να κάνουν, δεν το σέβονται και δεν το παίρνουν στα σοβαρά. Και περιμένουν πως ούτε τα παιδιά θα το πάρουν στα σοβαρά. Συνέλθετε ντε. Και το 1ο βιβλίο μόνο του στεκόταν αν δεν το κάνατε ρομαντική κομεντί.
Είχε λίγες ατάκες με χιούμορ, αλλά το χιούμορ και ο αέρας ο κοπανιστός και λίγα ωραία φορέματα δεν σου κάνουν ταινία. Το καλό σενάριο και το μοντάζ, που ας μη μιλήσω για αυτό και για την τελική επιλογή σκηνών. Είναι σαν να αποφάσισε ο μοντέρ τελευταία στιγμή πριν την πρεμιέρα να τα βάλει όλα στο μπλεντερ. Τζίζους!
Αυτά. Παρόλα όμως τα γνωστά λάθη που γίνονται σε YA franchise, εμένα ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ και θέλω να δω συνέχεια και φανταστείτε πως πήγα σινεμά για να το δω γιατί ΓΟΥΣΤΑΡΩ Vampire Academy. So don't screw this up further.
Δώστε στο φράτσαηζ μια ευκαιρία και πάμε για καλύτερα.
Oh, the skies, tumbling from your eyes
So sublime, a chase to end all time
Seasons call and fall, from grace and uniform
Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun
Rushing through my veins, burning up my skin
I will survive, live and thrive
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°32
Η Τατιάνα ήταν η Catherine Parr στους Tudors
Γενικά πάντως το καστ δεν ήταν κι ό,τι καλύτερο. Υποκριτικά μιλώντας πάντα. Μια αγγουρίαση μου την έβγαζαν όλοι λίγο-πολύ, με κανα-δυο εξαιρέσεις.
Αυτό με το character development ισχύει απίστευτα. Λέει πχ η Ρόουζ πως έχει crush με τον Ντιμίτρι κι ούτε το βλέπεις ούτε το νιώθεις.
Γενικά πάντως το καστ δεν ήταν κι ό,τι καλύτερο. Υποκριτικά μιλώντας πάντα. Μια αγγουρίαση μου την έβγαζαν όλοι λίγο-πολύ, με κανα-δυο εξαιρέσεις.
Αυτό με το character development ισχύει απίστευτα. Λέει πχ η Ρόουζ πως έχει crush με τον Ντιμίτρι κι ούτε το βλέπεις ούτε το νιώθεις.
- We seed the stars:
Morgan le Fay- Βάρδος
Magical Identity
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°33
Smaug the Magnificent έγραψε:Η Τατιάνα ήταν η Catherine Parr στους Tudors
α) το ξέρω, απλά μου τη δίνει λίγο η ηθοποιός. ασχέτως, έκανε καλή δουλειά.
β) δε διαφωνώ για την αγγουρίαση, αλλά μην περιμένεις καλούς κάστινγκ νταηρέκτορζ.
γ) ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. μην περιμένεις κιόλας να το δεις όταν δεν έχουν σταυρώσει 3 λεπτά screen time μαζί σε ηρεμία πολύ απλά επειδή πρέπει να τρέξει η πλοκή, να πάει κάπου η ρόουζ, να δεί την οπτική της λίσσα κλπ.
Anatomical, metaphysical
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°34
^Συμφωνώ κι ελπίζω κι εγώ να έχουμε συνέχεια from the bottom of my heart(σωστά το λέω αδελφή; )
Υπάρχει καλύτερο vampire academy (κάτσε διάβασε βιβλία δλδ) και το θέλουμε!
Υπάρχει καλύτερο vampire academy (κάτσε διάβασε βιβλία δλδ) και το θέλουμε!
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Morgan le Fay- Βάρδος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°35
πάνσωστα το λες
βασικά δεν έχει να κάνει με το γεγονός πως είναι αδιάβαστοι, γιατί δεν είναι. απλά ασεβείς είναι.
βασικά δεν έχει να κάνει με το γεγονός πως είναι αδιάβαστοι, γιατί δεν είναι. απλά ασεβείς είναι.
Anatomical, metaphysical
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Immortality Dumbledore- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 22636
Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
Magical Identity
Today's thought: Oh, I'm very good. But sometimes I'm bad. But only as bad as I wanna be. Freedom is power. To live a life untamed and unafraid is a gift.
- Δημοσίευση Ν°36
Smaug the Magnificent έγραψε:
So true! Και τους ειχαν δωσει και καλες ατακες ρε γαμωτο. Δε μπορεις να πεις πως δεν ειχαν και τι να πουν. Ηταν καπως κρυο το ολο κλιμα. Δεν σε αφηνε να πορωθεις οπως τα βιβλια:/
Smaug the Magnificent έγραψε:
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙ! Και οι σκηνες που δειξαν, περαν αυτην με το μενταγιον -που κι αυτη μας την χαλασαν με την ολη δραση που ακολουθησε! σε τι να πρωτοσυγκεντρωθεις- μου αφησαν ενα συναισθημα μιεχ:/ Καταρχας ο τυπος που βαλαν για Ντιμιτρι, δεν βγαζει τιποτα απτη φλογα και την σπιρταδα του χαρακτηρα.
Ο μονος λογος που χαρηκα με την ταινια, ηταν που ασχολιομουν παλι με VA:P ( α, και λιγο ο Κριστιαν )
_
- *:
___
Yes, i'm a Shadowhunter.
Demons beware.
____
_____
Katherine Black- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 5614
Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2013
Magical Identity
Today's thought: It is important to remember that we all have magic inside us...
- Δημοσίευση Ν°37
να σας πω ρε παιδιά... Πώς γίνεται κάποιος από Μορόι στριγκόι;
- Beauxbatons:
- It's Hufflepuff time :
Magical Identity
Today's thought: Oh, I'm very good. But sometimes I'm bad. But only as bad as I wanna be. Freedom is power. To live a life untamed and unafraid is a gift.
- Δημοσίευση Ν°38
Στραγγίζει-σκοτώνει το θύμα του σα καλο βαμπιρι.
_
- *:
___
Yes, i'm a Shadowhunter.
Demons beware.
____
_____
Magical Identity
Today's thought: It is important to remember that we all have magic inside us...
- Δημοσίευση Ν°39
α γι αυτό δε σκοτώνουν ε;
οκ θενξ
οκ θενξ
- Beauxbatons:
- It's Hufflepuff time :
Nearly Headless Nick- Ministry's Ambassador
- Αριθμός μηνυμάτων : 39590
Ημερομηνία εγγραφής : 13/09/2009
Magical Identity
Today's thought: My philosophy is that worrying means you suffer twice
- Δημοσίευση Ν°40
Ή τον μετατρέπουν.
Εμένα με διασκέδασε η ταινία, δε λέω ότι εθίστηκα ή ότι τρελάθηκα. Η φίλη μου, που την είδαμε μαζί, τρελάθηκε όμως. Δε ξέρω αν φταίει το ότι είναι λυσάρα ή το ότι δεν έχει διαβάσει τα βιβλία, ώστε να μη μπορεί να το δει από τη δική μου οπτική, πάντως δεν ήταν αντίδραση για αυτή τη ταινία.
Δε λέω πως τη σιχάθηκα, απλά είναι μια συνηθισμένη ταινία. Φυσικά και καμία μεταφορά δεν είναι τελείως πιστη, οπότε ποιος είμαι εγώ να γκρινιάξω. Κι ήθελα να πω κι άλλο ένα βασικό, το οποίο το ξέχασα.
Τέλος πάντων, οι ηθοποιοι δε μου άρεσαν, η Κίροβα γιατί είναι γκόμενα κλπ, κλασσικά που αναφέρατε και πριν.
Εμένα με διασκέδασε η ταινία, δε λέω ότι εθίστηκα ή ότι τρελάθηκα. Η φίλη μου, που την είδαμε μαζί, τρελάθηκε όμως. Δε ξέρω αν φταίει το ότι είναι λυσάρα ή το ότι δεν έχει διαβάσει τα βιβλία, ώστε να μη μπορεί να το δει από τη δική μου οπτική, πάντως δεν ήταν αντίδραση για αυτή τη ταινία.
Δε λέω πως τη σιχάθηκα, απλά είναι μια συνηθισμένη ταινία. Φυσικά και καμία μεταφορά δεν είναι τελείως πιστη, οπότε ποιος είμαι εγώ να γκρινιάξω. Κι ήθελα να πω κι άλλο ένα βασικό, το οποίο το ξέχασα.
Τέλος πάντων, οι ηθοποιοι δε μου άρεσαν, η Κίροβα γιατί είναι γκόμενα κλπ, κλασσικά που αναφέρατε και πριν.
“Isn't everything we do in life a way to be loved a little more?”
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°41
Nearly Headless Nick έγραψε:Ή τον μετατρέπουν.
Αυτο ισχυει για τους ανθρωπους και τα νταμπιρ.
Πραγματικα αυτο με την Κιροβα ουτε κι εγω το καταλαβα. Μια μισητη μπιτς ηταν στα βιβλια. Πως προεκυψε μονδελο.
_
- *:
___
Yes, i'm a Shadowhunter.
Demons beware.
____
_____
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°42
I should be a model
Morgan le Fay- Βάρδος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°43
http://io9.com/vampire-academy-shows-how-terrible-films-happen-to-grea-1520006460
Πάνσωστη κριτική. Kudos.
Πάνσωστη κριτική. Kudos.
Anatomical, metaphysical
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°44
Πως τον μετατρέπουν; εμένα καλό μου φάνηκε... Ίσως είναι γιατί δεν έχω διαβάσει τα βιβλία
- Beauxbatons:
- It's Hufflepuff time :
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°45
Θα το δεις!
Morgan le Fay- Βάρδος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°46
ρε σεις. πιστεύετε να προχωρήσουν σε 2η ταινία;
Anatomical, metaphysical
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°47
^Πολύ θα το ήθελα, αλλά...
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°48
Μπα.
Morgan le Fay- Βάρδος
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°49
Oχι ρεεε
Anatomical, metaphysical
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
HornetGR- Τριτοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 58
Ημερομηνία εγγραφής : 11/05/2014
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts:
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°50
ΠΡΈΠΕΙ να βγαίνουν και άλλη ταινία είναι σαν να επιβάλετε!