Ουτε καν για μαμαδες. Η δικια μου η μαμα αν και μικρη-ενταξει οχι και γρια ουτε πιτσιρικα- δεν τα φορει με τιποτα .Δεν ειναι για την ηλικια μας σιγουρα .Ειναι για 25-30. Αλλα εγω βλεπω και 17χρονες που φορανε. Ειναι πραγματι λιγο δηθεν .Και ασε που το φορανε ΟΛΟΙ .Αν το φορας κι εσυ δεν ξεχωριζεις
Αριθμός μηνυμάτων : 33695 Ηλικία : 36 Location : Cairhien Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
Ε τα All Star είναι θρησκεία. Ειδικά αν είναι δερμάτινα ή και ξεσκισμένα/λερωμένα. Τα φουλάρια κι αυτά δεν τα συμπαθώ. Έχω ένα μωβ και το φοράω μόνο το χειμώνα, πολύ ζεστό πράμα.
Αριθμός μηνυμάτων : 33695 Ηλικία : 36 Location : Cairhien Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
Πολλά από αυτά είναι παλιά ζευγάρια που δεν τα φοράω και πολύ για να μην τα χαλάσω και τελικά καταλήγω να τα ε΄χω χρ΄νια χωρίς λόγο!! Καλά μην φανταστείς, αθλητικά κ μπαλαρίνες είναι τα περισσότερα!!