+42
Mary Jane
SaD_AnGeL
katerina
Rea
Fleur Delacour
AliceCullen
Christy
Poisonous_touch
Tonks15
Seven
cathy1225
Anastasia Black
Rose
Tom Marvolo Riddle
FLEUR258
Rowena Ravenclaw
Este
elena!
Dimi
@RtVaVa
ellinida-1-
s0fia
dark witch
Hemione94
Darkness
Hecate
Anjelina Johnson!
Wanderer
Madame Maxime
Lilith
*Dora*
<3EvELiNa<3
EL.J girl
Cassandra Black
E-vampire
Pansy Parkinson
Oceanborn
Rose Black
Ms Skellington
Berenice
Ms Padfoot
Narcissa
46 απαντήσεις
It's a girls' world
Berenice- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 18387
Ημερομηνία εγγραφής : 21/11/2007
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: well behaved women rarely make history
- Δημοσίευση Ν°151
Απ: It's a girls' world
“You know, Evans, sooner or later youʼre going to have to make up your mind, whether you like me or hate me.”
“Believe me, Iʼve made up my mind.” (x)
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°152
Ούτε εγώ θα την έπαιρνα την καπαρτίνα (sorry, Hecate!) κι όχι λόγω χρηματικού ποσού... απλά ψάχνω κάτι τέτοιο:
- We seed the stars:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°153
Πολυ matrix νομιζω.. :hmm:
“You know, Evans, sooner or later youʼre going to have to make up your mind, whether you like me or hate me.”
Magical Identity
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°154
Βασικά ήταν το κοντινότερο που βρήκα μέσω google στο στυλ που θέλω...
- We seed the stars:
Hecate- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 11334
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Muggle born
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°155
τι μου λετε sorry? εγω την εφτιαξα? :P απλως εσας δεν σας αρεσει
οι δερματινες μακριες καπαρτινες εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων δεν μ'αρεσουν καθολου. βσκ ουτε να φτυσω πανω τους :P
οι δερματινες μακριες καπαρτινες εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων δεν μ'αρεσουν καθολου. βσκ ουτε να φτυσω πανω τους :P
.
Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
EL.J girl- Θανατοφάγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 7702
Ημερομηνία εγγραφής : 10/02/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: L.O.V.E. is just another word I never learned to pronounce...
- Δημοσίευση Ν°156
Καλά τα γούστα μας είναι εντελώς αντιφατικά... πλάκα έχει!!!
- Always...:
Proud to be a member of Αχτυπητα Αγγουρια's family
Rose Black- Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 5111
Ημερομηνία εγγραφής : 29/01/2008
Magical Identity
Today's thought: Είχες πει θα με θυμασαι.. Θυμασαι;;;
- Δημοσίευση Ν°157
εμένα μ αρέσουν οι κλασικές καπαρντίνες, με ζώνη στη μέση...
Δεν πιστεύω στα αδιέξοδα...
- Σπόιλερ:
- Ravenclaw Fiction Team
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°158
Κοίτα, είναι αδύνατο να βρεθεί μια ομάδα ανθρώπων (ειδικά σ' ένα φόρουμ) που να έχει ακριβώς τα ίδια γούστα. Η διαφορετικότητα είναι το ωραίο!
Πάντως αν έχω καταφέρει να πάρω την καπαρτίνα μέχρι τα Χριστούγεννα θα την φορέσω στη συνάντηση του φόρουμ μαζί με τις μπότες απ' το Top Man...
Πάντως αν έχω καταφέρει να πάρω την καπαρτίνα μέχρι τα Χριστούγεννα θα την φορέσω στη συνάντηση του φόρουμ μαζί με τις μπότες απ' το Top Man...
- We seed the stars:
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°159
rose εννοεις τα trench coats? εμενα ειναι απο τα αγαπημενα μου κλασσικα κομματια.
.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°160
Hecate έγραψε:rose εννοεις τα trench coats? εμενα ειναι απο τα αγαπημενα μου κλασσικα κομματια.
ναι, σχετικά, αν και μ' αρέσουν περισσότερο τα εντελώς απλά...
- Σπόιλερ:
- Ravenclaw Fiction Team
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°161
http://uk.burberry.com/fcp/product/clothing-and-accessories/Coats/LEATHER-TRENCH/10000002915&track=js
Το θελωωωω!
Το θελωωωω!
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°162
Αν είχε λιγότερα κουμπιά θα ήταν super!!!
- Σπόιλερ:
- Ravenclaw Fiction Team
Pansy Parkinson- παίκτης/ρια Quidditch
- Αριθμός μηνυμάτων : 1686
Ημερομηνία εγγραφής : 22/09/2007
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought: Οι φίλοι μου φώτα κινδύνου στο σκοτάδι.
- Δημοσίευση Ν°163
Hecate έγραψε:τι μου λετε sorry? εγω την εφτιαξα? :P απλως εσας δεν σας αρεσει
Εμενα πάντως η καμπαρντίνα σου πολύ μ αρεσε!
Θα σε τιμωρησω...Στο ονομα του Φεγγαριου!
Darkness- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 2187
Ημερομηνία εγγραφής : 22/05/2008
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°164
Ωραίο τόπικ, Ναρκίσα!!! :clap1:
Λοιπόν, εγώ πάντα στα ρούχα ήμουν μονόχρωμη. Δηλαδή, για ένα διάστημα φορούσα όλο κόκκινα, για ένα διάστημα όλο ροζ, για ένα διάστημα όλο λαχανί και πάει λέγοντας. Τα τελευταία τρία χρόνια φοράω συνέχεια μαύρα, αν και τελευταία έω αρχίσει να κυλάω λίγο προς το πορτοκαλί, αλλά κυρίως στη θάλασσα γίνεται αυτό, δηλαδή μαγιό, παρεό, πετσέτα, καπέλο, όλα πορτοκαλί.
Συνήθως κυκλοφορώ με μαύρα τζιν και μαύρες φανέλες, απλά πράγματα, αλλά συνήθως στο χωριό. Μου αρέσουν οι μακριές μαύρες φούστες, αλλά φοράω μια φορά τα Χριστούγεννα και μια το Πάσχα, δεν νιώθω και πολύ βολικά.
Τον χειμωνα, στο σχολείο κυκλοφορώ κυρίως με μαύρες φόρμες.
Εάν βγω έξω, ειδικά εάν είμαι με το αγόρι μου, φοράω πάντα ψιλοτάκουνα. (Αλλιώς δεν τον φτάνω, τον Φασούλα. :P ) Και συνήθως τα συνδιάζω, ειδικά το καλοκαίρι, με ντεκολτέ, αρκετά βαθύ για την ηλικία μου, μπορώ να πω, αλλά φροντίζω να μην είναι και πολύ προκλητικό.
Τρελαίνομαι για ψιλοτάκουνα, ότι κι αν είναι, αν και με βολευουν περισσότερο οι πλατφόρμες. (Μια φορά έκανα τη βλακεία να φορέσω στιλέτο και πήγα βόλτα στην Ξάνθη, σε ένα μέρος που το αποκαλούν Παλιά Πόλη, όπου είναι όλο πλακώστρωτο. Τα πόδια μου είχαν διπλάσια από το πρίξιμο. Δεν ξαναέβαλα πάνω από 7ποντο για ένα μήνα. -Συνήθως φοράω 12ποντα-). Από αθλητικά τρελαίνομαι για puma, αλλά δεν με χαλάνε και τα nike.
Παναγία μου, τι ποστ εκανα?
Λοιπόν, εγώ πάντα στα ρούχα ήμουν μονόχρωμη. Δηλαδή, για ένα διάστημα φορούσα όλο κόκκινα, για ένα διάστημα όλο ροζ, για ένα διάστημα όλο λαχανί και πάει λέγοντας. Τα τελευταία τρία χρόνια φοράω συνέχεια μαύρα, αν και τελευταία έω αρχίσει να κυλάω λίγο προς το πορτοκαλί, αλλά κυρίως στη θάλασσα γίνεται αυτό, δηλαδή μαγιό, παρεό, πετσέτα, καπέλο, όλα πορτοκαλί.
Συνήθως κυκλοφορώ με μαύρα τζιν και μαύρες φανέλες, απλά πράγματα, αλλά συνήθως στο χωριό. Μου αρέσουν οι μακριές μαύρες φούστες, αλλά φοράω μια φορά τα Χριστούγεννα και μια το Πάσχα, δεν νιώθω και πολύ βολικά.
Τον χειμωνα, στο σχολείο κυκλοφορώ κυρίως με μαύρες φόρμες.
Εάν βγω έξω, ειδικά εάν είμαι με το αγόρι μου, φοράω πάντα ψιλοτάκουνα. (Αλλιώς δεν τον φτάνω, τον Φασούλα. :P ) Και συνήθως τα συνδιάζω, ειδικά το καλοκαίρι, με ντεκολτέ, αρκετά βαθύ για την ηλικία μου, μπορώ να πω, αλλά φροντίζω να μην είναι και πολύ προκλητικό.
Τρελαίνομαι για ψιλοτάκουνα, ότι κι αν είναι, αν και με βολευουν περισσότερο οι πλατφόρμες. (Μια φορά έκανα τη βλακεία να φορέσω στιλέτο και πήγα βόλτα στην Ξάνθη, σε ένα μέρος που το αποκαλούν Παλιά Πόλη, όπου είναι όλο πλακώστρωτο. Τα πόδια μου είχαν διπλάσια από το πρίξιμο. Δεν ξαναέβαλα πάνω από 7ποντο για ένα μήνα. -Συνήθως φοράω 12ποντα-). Από αθλητικά τρελαίνομαι για puma, αλλά δεν με χαλάνε και τα nike.
Παναγία μου, τι ποστ εκανα?
Κάθε νύχτα η νεράιδα της βλακείας χτυπά κάποιους με το ραβδάκι της...
Εσένα, σε έχει σαπίσει στο ξύλο!!!
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°165
εμενα η μονοχρωμια μ'αρεσει (και μου παει) μονο σε συγκεκριμενα χρωματα πχ. μαυρο, ασπρο, μπλε ρουα, κοκκινο, οποτε θαυμαζω τους ανθρωπους που μπορουν να φορανε ολο πχ. ροζ και να δειχνουν ωραιοι
προβλημα με τακουνι σε λιθοστρωτο ειχα μονο μια φορα οταν πιαστηκε το λαστιχο που εχει κατω το τακουνι αναμεσα σε 2 πετρες και βγηκε οποτε μετα περπαταγα ξυπολυτη γιατι θα χαλαγε το παπουτσι αν συνεχιζα. γκρρρ :P αν θες παντως να ξαναδοκιμασεις με τετοιο τακουνι σε λιθοστρωτο βρες ενα ζευγαρι με καλο κρατημα και παρε ευτες τις σιλικονες που κυκλοφορουν για να μην τριβεται το παπουτσι πανω σου. κατι ειναι και αυτο :P
αθλητικα αν και δεν φοραω συχνα μου αρεσουν τα adidas by stella mccartney επειδη εχουν πολυ ωραια γραμμηκαι τα puma ενω σε παπουτσια κυριως τα nike. ψηνομαι να παρω και μια γκρι-ασημι βελουτε φορμα που μεχρι τωρα τις μισουσα αλλα αρχισα να το ξανασκεφτομαι.
το ντεκολτε με τι το συνδιαζεις? εννοω φουστα, παντελονι κτλ.
προβλημα με τακουνι σε λιθοστρωτο ειχα μονο μια φορα οταν πιαστηκε το λαστιχο που εχει κατω το τακουνι αναμεσα σε 2 πετρες και βγηκε οποτε μετα περπαταγα ξυπολυτη γιατι θα χαλαγε το παπουτσι αν συνεχιζα. γκρρρ :P αν θες παντως να ξαναδοκιμασεις με τετοιο τακουνι σε λιθοστρωτο βρες ενα ζευγαρι με καλο κρατημα και παρε ευτες τις σιλικονες που κυκλοφορουν για να μην τριβεται το παπουτσι πανω σου. κατι ειναι και αυτο :P
αθλητικα αν και δεν φοραω συχνα μου αρεσουν τα adidas by stella mccartney επειδη εχουν πολυ ωραια γραμμηκαι τα puma ενω σε παπουτσια κυριως τα nike. ψηνομαι να παρω και μια γκρι-ασημι βελουτε φορμα που μεχρι τωρα τις μισουσα αλλα αρχισα να το ξανασκεφτομαι.
.
*Dora*- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 1296
Ημερομηνία εγγραφής : 29/08/2007
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°166
http://uk.burberry.com/fcp/product/clothing-and-accessories/Coats/LEATHER-TRENCH/10000002915&track=js
Το θελωωωω!
κι εγώ!!!αυτό το στυλ μ'αρέσει...φέτος το έπαθα αυτό...γιατί γενικά πάντα είχα το στυλ, τζιν ή καλύτερα φόρμα με απλά μπλουζάκια...αλλά τώρα έχω κολλήσει με δύο ζευγάρια μπότες που δεν μπορούσα να βρω στο internet για να σας δείξω..τακούνι 7ποντο πάντα...με ψηλότερο θα είμαι σαν αλόγα...
όσο για το μονόχρωμο...μόνο με το μαύρο μπορώ να το κάνω...
Το θελωωωω!
κι εγώ!!!αυτό το στυλ μ'αρέσει...φέτος το έπαθα αυτό...γιατί γενικά πάντα είχα το στυλ, τζιν ή καλύτερα φόρμα με απλά μπλουζάκια...αλλά τώρα έχω κολλήσει με δύο ζευγάρια μπότες που δεν μπορούσα να βρω στο internet για να σας δείξω..τακούνι 7ποντο πάντα...με ψηλότερο θα είμαι σαν αλόγα...
όσο για το μονόχρωμο...μόνο με το μαύρο μπορώ να το κάνω...
Pansy Parkinson- παίκτης/ρια Quidditch
- Αριθμός μηνυμάτων : 1686
Ημερομηνία εγγραφής : 22/09/2007
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought: Οι φίλοι μου φώτα κινδύνου στο σκοτάδι.
- Δημοσίευση Ν°167
Εγω οταν ντύνομαι μονόχρωμα προτιμώ το μαύρο!
Βασικά λέω να πάω για ψώνια να πάρω καμια μπλουζίτσα κ ακομα κανενα παντελονακι η φούστα....καμια ιδέαααα???
Βασικά λέω να πάω για ψώνια να πάρω καμια μπλουζίτσα κ ακομα κανενα παντελονακι η φούστα....καμια ιδέαααα???
Θα σε τιμωρησω...Στο ονομα του Φεγγαριου!
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°168
Κοίτα, απο τη στιγμή που περπατούσα 2 ώρες και κάτι, ότι και να έκανα, δε νομίζω να με βοηθούσε.Hecate έγραψε:εμενα η μονοχρωμια μ'αρεσει (και μου παει) μονο σε συγκεκριμενα χρωματα πχ. μαυρο, ασπρο, μπλε ρουα, κοκκινο, οποτε θαυμαζω τους ανθρωπους που μπορουν να φορανε ολο πχ. ροζ και να δειχνουν ωραιοι
Το ντεκολτέ συνήθως με μαύρο τζιν.
Hemione94- Δημοσιογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 927
Ημερομηνία εγγραφής : 24/04/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°169
Λοιπον εμενα γενικως μου αρεσει το πιο αθλητικο στυλ δηλαδη τζινακι και τετοια...αλλα και παλι φοραω και φουστες.αλλα προτιμω κατι πιο free
οσο για αξεσουαρ ναι φοραω αλλα και παλι οχι και πολυ αλισιδες και τετοια προτιμω οτι εχει κορδονακι.Τα περισσοτερα αξεσουαρ μου βεβαια τα φοραω καπως σαν υποσχεσεις δλδ στο λαιμο φοραω ενα κρεμαστο που μου εφερε το αγορι μου στο χερι ενα που δειχνει τη φιλια μου ενα της ξαδελφης μου και ενα της μανας μιυ.επεισης μου αρεσει και αυτο που φορανε
πολλα βραχιολακια στο χερι.Τωρα για βαψιμο....δεν...πολυ σπανια βαφομαι αν και μου εχουν πει οτι μου παει πολυ ειδικα το μολυβι εμενα ομως δεν με τρελαινει η ιδεα.Τα μαλλια μου εμενα δεν μου αρεσουν σε καμια περιπτωση κοντο καρε αισχος ειναι οταν ημουν μικρη κανα δυο χρονια μου τα εκοβε ετσι η γιαγια μου και πλεον τα σιχαινομαι αλλα και δεν τα μπορω και πολυ μακρια γιατι δεν μπορω να τα χτενισω μετα τα προτιμω περιπου μεχρι τους ωμους και λιγο πιο μακρια...α και κατι που δεν μου αρεσει ειναι τα ροζ τα συχαινομαι ειδικα στα ρουχα
οι ανταυγιες στα μαλλια μου αρεσουν ετσι κανα δυο το καλοκαιρι για να σπανε λιγο το μονοχνοτο.
Το θεμα ομως ειναι οτι εμεις οι κοπελες μεγαλωνουμε και οι μεγαλοι δεν το καταλαβαινουν.εγω φετος αρχισα να ντυνομαι πιο ωραια και να βαζω και βραχιολακια και ετσι και σε ολους μοιαζω λιγο εξωγηινη ετσι και με δουνε λιγο βαμμενη η κατι...
οσο για αξεσουαρ ναι φοραω αλλα και παλι οχι και πολυ αλισιδες και τετοια προτιμω οτι εχει κορδονακι.Τα περισσοτερα αξεσουαρ μου βεβαια τα φοραω καπως σαν υποσχεσεις δλδ στο λαιμο φοραω ενα κρεμαστο που μου εφερε το αγορι μου στο χερι ενα που δειχνει τη φιλια μου ενα της ξαδελφης μου και ενα της μανας μιυ.επεισης μου αρεσει και αυτο που φορανε
πολλα βραχιολακια στο χερι.Τωρα για βαψιμο....δεν...πολυ σπανια βαφομαι αν και μου εχουν πει οτι μου παει πολυ ειδικα το μολυβι εμενα ομως δεν με τρελαινει η ιδεα.Τα μαλλια μου εμενα δεν μου αρεσουν σε καμια περιπτωση κοντο καρε αισχος ειναι οταν ημουν μικρη κανα δυο χρονια μου τα εκοβε ετσι η γιαγια μου και πλεον τα σιχαινομαι αλλα και δεν τα μπορω και πολυ μακρια γιατι δεν μπορω να τα χτενισω μετα τα προτιμω περιπου μεχρι τους ωμους και λιγο πιο μακρια...α και κατι που δεν μου αρεσει ειναι τα ροζ τα συχαινομαι ειδικα στα ρουχα
οι ανταυγιες στα μαλλια μου αρεσουν ετσι κανα δυο το καλοκαιρι για να σπανε λιγο το μονοχνοτο.
Το θεμα ομως ειναι οτι εμεις οι κοπελες μεγαλωνουμε και οι μεγαλοι δεν το καταλαβαινουν.εγω φετος αρχισα να ντυνομαι πιο ωραια και να βαζω και βραχιολακια και ετσι και σε ολους μοιαζω λιγο εξωγηινη ετσι και με δουνε λιγο βαμμενη η κατι...
Πριν καιρό όταν οι καρδιές μας ήταν συντονισμένες σαν μία, σε είχα ρωτήσει αν θα με κρατάς αγκαλιά όταν φοβάμαι....
Τώρα που πέρασε ο καιρός και όλα αυτά μοιάζουν με παλιές,ξέθωρες φωτογραφίες,τώρα που φέρνω στο μυαλό μου
εκείνες τις στιγμές, εκείνες τις μέρες....Ένα μόνο έχω να πώ.
Κράτησες όλες σου τις υποσχέσεις.Έδωσες περισσότερα απο όσα είχα φανταστεί οτι μπορώ να πάρω.
"Λεφτά και καλοπέραση" το σλόγκαν του αιώνα μας,
"Πίστη και δικαιοσύνη" το σλόγκαν του κοιτώνα μας
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°170
Ε, 13 χρονών είσαι. Να φανταστείς ότι εγώ τα μάτια μου άρχισα να τα βάφω τον περασμένο Δεκέμβριο.
*Dora*- Θεραπευτής/ρια
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°171
εγώ δε θυμάμαι πότε άρχισα να τα βάφω..νομίζω δευτέρα γυμνασίου..τώρα δύσκολα θα βγω χωρίς να βαφτώ..λίγη πούδρα, ρουζ, μολύβι μάσκαρα τις καθημερινές..αν βγω το Σάββατο μπαίνει σκιά οπωσδήποτε...
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°172
Εγώ πάλι πούδρα και μάσκαρα δεν έχω βάλει ποτέ.
*Dora*- Θεραπευτής/ρια
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°173
μα κι εγώ πούδρα τώρα τελευταία χρησιμοποιώ..με βολεύει περισσότερο από το make up γι' αυτό...εμένα το κόλλημα μου είναι η σκιά..τρελαίνομαι να βάζω!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την *Dora* στις Δευ Σεπ 15, 2008 6:22 pm, 2 φορές συνολικά
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°174
Sorry, να κάνω μια ηλίθια ερώτηση? Ποια η διαφορά μεταξύ πούδρας και make up?
*Dora*- Θεραπευτής/ρια
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°175
η πούδρα είναι σκόνη ενώ το make up υγρό..