Hecate έγραψε:Να μάθεις! Εγώ για δύο λόγους ξεκίνησα τα ισπανικά: Για να διαβάσω Γκαρσία Μάρκες στο πρωτότυπο και για να δω τη Μαρία της Γειτονιάς αμεταγλώττιστη. Τα κατάφερα και τα δύο
Ιταλικά θέλω. Αλλά ακόμα και να πήγαινα,σιγά μην έφτανα σε τέτοιο επίπεδο. Η μεταγλώττιση καλή;
οτι βαριέμαι απίστευτα να ετοιμάσω βαλίτσες αλλα πρέπει.Επίσης πρέπει να βελτιωθεί η διαθεση μου μεσα στο επομενο 24ωρο αλλιώς μάλλον θα με βάλλουν σε ένα πουλμαν κτελ οτι εχει τελος παντων και θα με στειλουν πισω
Αριθμός μηνυμάτων : 33267 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
Αριθμός μηνυμάτων : 22636 Ηλικία : 30 Location : Hogwarts (Dumbledore's office) Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Muggle born Today's thought: Oh, I'm very good. But sometimes I'm bad. But only as bad as I wanna be. Freedom is power. To live a life untamed and unafraid is a gift.
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
Hecate έγραψε:Να μάθεις! Εγώ για δύο λόγους ξεκίνησα τα ισπανικά: Για να διαβάσω Γκαρσία Μάρκες στο πρωτότυπο και για να δω τη Μαρία της Γειτονιάς αμεταγλώττιστη. Τα κατάφερα και τα δύο
Ιταλικά θέλω. Αλλά ακόμα και να πήγαινα,σιγά μην έφτανα σε τέτοιο επίπεδο. Η μεταγλώττιση καλή;
πότε θα καταλάβεις πως είμαστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλον;
Oh, the skies, tumbling from your eyes So sublime, a chase to end all time Seasons call and fall, from grace and uniform Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun Rushing through my veins, burning up my skin I will survive, live and thrive Win this deadly game
Love crime I will survive, live and thrive I will survive I will...
Κακώς Μια χαρά θα έφτανες. Εδώ έφτασα εγώ που τη δεύτερη χρονιά έκανα αρνητικό διάβασμα Καλή αλλά η Cantoral είναι άπιαστη