Εγώ γιατί ξέρω ότι το Originals αρχίζει στις 15 Οκτώβριου?Ignotus Peverell έγραψε:Οτι σε λιγο θα παω να δω Originals
@Μαρία εντάξει, επικεντρώσου στο να μου φέρεις τον Jack, γιατί ο Finn είναι της Ασημίνας
Εγώ γιατί ξέρω ότι το Originals αρχίζει στις 15 Οκτώβριου?Ignotus Peverell έγραψε:Οτι σε λιγο θα παω να δω Originals
Ηρεμία θέλω γλύκα.Nearly Headless Nick έγραψε:Ελεάννα βγήκε το Pilot
Θα με πάρεις μαζί σου γιατί θέλεις μια εύθυμη παρουσία.
Ότι ΤΡΙΠΟΛΗ? ΤΡΙΠΟΛΗ ΑΚΟΥΩ.Imperio έγραψε:Δεν έχω ιδέα. Το μόνο που ξέρω είναι ότι λογικα σε κάποια φάση θα έρθει Αθήνα και 24,νομίζω, θα πάμε Τρίπολη σε κάτι βαφτίσια.
Ότι να περάσετε να μου πείτε ένα γειαImperio έγραψε:Αχά! ΤΡΙΠΟΛΗ!
"100 Χρόνια Μοναξιάς."Hecate έγραψε:Ωστόσο, πριν φτάσει στον τελευταίο στίχο, είχε καταλάβει ότι δεν θα έφευγε ποτέ από εκείνο το δωμάτιο, γιατί είχε προβλεφθεί πως η πόλη των κατόπτρων (ή των κατοπτρισμών) θα σαρωθεί από τον άνεμο και θα εξοριστεί από τη μνήμη των ανθρώπων τη στιγμή που ο Αουρελιάνο Μπαμπιλόνια θα τελειώσει την αποκρυπτογράφηση των περγαμηνών και όλα όσα ήταν γραμμένα σε αυτές ήταν ανεπανάληπτα από πάντα και για πάντα, γιατί οι γενιές που έχουν καταδικαστεί σε εκατό χρόνια μοναξιά δεν είχαν δεύτερη ευκαιρία πάνω στη γη.