Δεν είχα κάποιο πρόβλημα με τον παλιό τρόπο ούτε είχα σκεφτεί πως χρειάζεται να αλλάξει.Επίσης δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα με τον τρόπο αυτού του μήνα και δεν μου άρεσε η ιδέα να αλλάξουμε ξανά αλλά αφού ανοίχτηκε ψηφοφορία οκευ.Λοιπόν ψήφισα τον δεύτερο τρόπο.Όταν γράφτηκα στο φόρουμ υπήρχε ο πρώτος αλλά ξέρω πως λειτουργεί ο δεύτερος.Μου φαίνεται πιο δημοκρατικός και γενικά μου αρέσει.Βέβαια αν μου λέγατε να διαλέξω ανάμεσα στον πρώτο και τον δεύτερο δεν θα μπορούσα γιατί μου αρέσουν εξίσου αλλά αφού έχει αποφασιστεί να αλλάξουμε ...
Αριθμός μηνυμάτων : 22636 Ηλικία : 30 Location : Hogwarts (Dumbledore's office) Ημερομηνία εγγραφής : 09/01/2012
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Muggle born Today's thought: Oh, I'm very good. But sometimes I'm bad. But only as bad as I wanna be. Freedom is power. To live a life untamed and unafraid is a gift.
από Immortality Dumbledore Τετ Ιουλ 31, 2013 2:28 pm
Ψηφισα 4ο τροπο επειδη ειδα οτι αναμεσα σε 2 και 4 ειμαστε. Παντως δε πιστευω οτι πρεπει να βγαινει εστω και ενας υποψηφιος απο καθε κοιτωνα. Μπορει καποιος να μην εχει κανεναν απαραιτητα αξιο για τον μηνα, η καποιος κοιτωνας να εχει 2 η και 4!! Ο μαγος του μηνα δεν εχει να κανει με τα κοιτωνικα, αλλα με το καθε μελος ξεχωριστα. Τουλαχιστον η 4η μου φανηκε η επομενη σωστοτερη διαδικασια:/
Ψήφισα και γω τον 3ο τρόπο. Γιατί να είναι υποχρεωτικό να βγαίνει ένα μέλος από κάθε κοιτώνα; Όπως είπαν και από πάνω, ο στόχος του Μάγου του Μήνα είναι να βγάζει τα πιο άξια μέλη, ανεξάρτητα από τον κοιτώνα στον οποίο ανήκει.
Αριθμός μηνυμάτων : 33267 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
Μετά από πολλή σκέψη, θα πω τον 5ο τρόπο. Δεν νομίζω πως πρέπει να πηγαίνει στην ψηφοφορία μάγος που είχε μέτρια απόδοση μόνο και μόνο για να εκπροσωπούνται και οι 4 κοιτώνες. Αν μη τι άλλο, μειώνονται οι πράξεις μελών που αξίζουν. Δεν έχω κάτι με κάποιον, απλά μου φαίνεται σωστό ο θεσμός να έχει να κάνει αποκλειστικά με το μέλος, και όχι με τον κοιτώνα. Το τι κοιτώνας είναι, λέει πράγματα για αυτόν, αλλά ο ΜτΜ δεν είναι ακόμα ένας διαγωνισμός μεταξύ κοιτώνων. Είναι μια διάκριση ΜΕΛΟΥΣ.
Oh, the skies, tumbling from your eyes So sublime, a chase to end all time Seasons call and fall, from grace and uniform Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun Rushing through my veins, burning up my skin I will survive, live and thrive Win this deadly game
Love crime I will survive, live and thrive I will survive I will...
Διαλλεξα τον 1ο τροπο και ο λογος ειναι οτι το τιμ εχει οτι χρειαζεται για να αποφασισει ποιο θα ειναι υποψηφιος χωρις να διαπλεκονται συμπαθειες οπως θα ηταν πιθανον σε αλλο τροπο