Sev έγραψε:Ρε παιδιά εδώ αύριο θα πεθάνεται και εσείς μου λέτε για σημαντικά κατιρθώματα... Μην ακούω τέτοια...
Πραγματικά, αυτό θα με ενδιέφερε....
Sev έγραψε:Ρε παιδιά εδώ αύριο θα πεθάνεται και εσείς μου λέτε για σημαντικά κατιρθώματα... Μην ακούω τέτοια...
Sirius έγραψε:Sev έγραψε:Ρε παιδιά εδώ αύριο θα πεθάνεται και εσείς μου λέτε για σημαντικά κατιρθώματα... Μην ακούω τέτοια...
Sev έγραψε:Sirius έγραψε:Sev έγραψε:Ρε παιδιά εδώ αύριο θα πεθάνεται και εσείς μου λέτε για σημαντικά κατιρθώματα... Μην ακούω τέτοια...
Δε μπορώ να σε καταλάβω...
πολυ σωστος ο τσιτσης!!!τα εχουμε κανει ολα χαλια(για να μη πω τπτ αλλο)!θα ηταν καλυτερο να τους αφηναμε στη τυχη τους και ετσι μπορει να κανανε ενα κοσμο καλυτερο απο το δικο μας...TSITSHS έγραψε:Sirius έγραψε:Προσπάθησα να σκεφτώ τί όντως θα έκανα αν ήξερα πως αύριο όλα θα καταστραφούν...Και πάγωσα. Γιατί, εντάξει, αν ήξερα ότι θα πεθάνω εγώ , ναι απλά θα ήθελα να περάσω τις τελευταίες μου στιγμές με τα άτομα που αγαπώ. Αλλά, φανταστείτε να καταστρέφονταν όλα ..... Οι κόποι αιώνων, και τα επιτεύγματα αιώνων. Είναι τραγικό. Και αν ο κόσμος ξεκινούσε πάλι από την αρχή...θα είμασταν πάλι στο 0. Θα ήθελα λοιπόν την τελευταία μου μέρα στη γη, εγώ και όσοι άλλοι θα μοιράζονταν τον " καημό " μου, να βρούμε έναν τρόπο να συλλέξουμε κάποιες πληροφορίες, κάποια σπουδαία έργα, κάποιες εφευρέσεις, σε υπολογιστές , όσα μπορόυμε, και να τα φυλλάξουμε σε ένα ασφαλές μέρος. Να βοηθήσουμε και τους ανθρώπους που θα έρθουν. Έτσι, θα αισθανόμουν πως έκανα κάτι χρήσιμο στη ζωή μου.
ωραια τα λες αλλα πιστευω οτι κανενας δεν θα ενδιαφεροταν να αφησει κατι για τους μεταγενεστερους <ανθρωπους>. νομιζω οτι ολοι θα ηθελαν να κονουν οτι δεν εχουν δοκιμασει στην ζωη.και τελος εδω που εχει φτασει ο κοσμος νομιζω οτι θα ηταν καλυτερα να αρχισουν ολα απο την αρχη...
xristianadepp έγραψε:πολυ σωστος ο τσιτσης!!!τα εχουμε κανει ολα χαλια(για να μη πω τπτ αλλο)!θα ηταν καλυτερο να τους αφηναμε στη τυχη τους και ετσι μπορει να κανανε ενα κοσμο καλυτερο απο το δικο μας...TSITSHS έγραψε:Sirius έγραψε:Προσπάθησα να σκεφτώ τί όντως θα έκανα αν ήξερα πως αύριο όλα θα καταστραφούν...Και πάγωσα. Γιατί, εντάξει, αν ήξερα ότι θα πεθάνω εγώ , ναι απλά θα ήθελα να περάσω τις τελευταίες μου στιγμές με τα άτομα που αγαπώ. Αλλά, φανταστείτε να καταστρέφονταν όλα ..... Οι κόποι αιώνων, και τα επιτεύγματα αιώνων. Είναι τραγικό. Και αν ο κόσμος ξεκινούσε πάλι από την αρχή...θα είμασταν πάλι στο 0. Θα ήθελα λοιπόν την τελευταία μου μέρα στη γη, εγώ και όσοι άλλοι θα μοιράζονταν τον " καημό " μου, να βρούμε έναν τρόπο να συλλέξουμε κάποιες πληροφορίες, κάποια σπουδαία έργα, κάποιες εφευρέσεις, σε υπολογιστές , όσα μπορόυμε, και να τα φυλλάξουμε σε ένα ασφαλές μέρος. Να βοηθήσουμε και τους ανθρώπους που θα έρθουν. Έτσι, θα αισθανόμουν πως έκανα κάτι χρήσιμο στη ζωή μου.
ωραια τα λες αλλα πιστευω οτι κανενας δεν θα ενδιαφεροταν να αφησει κατι για τους μεταγενεστερους <ανθρωπους>. νομιζω οτι ολοι θα ηθελαν να κονουν οτι δεν εχουν δοκιμασει στην ζωη.και τελος εδω που εχει φτασει ο κοσμος νομιζω οτι θα ηταν καλυτερα να αρχισουν ολα απο την αρχη...
Thanks Dora!!!(Αν και λιγο καθυστερημενη η απαντηση μου....)*Dora* έγραψε:τελεια απαντηση x mary...:shy: :shy:
+1Sev έγραψε:Ευτυχώς που δε μένουμε κοντά...
Ευτυχώς που δε μένουμε κοντά...
jate έγραψε:
3)θα πηγαινα για ψωνια και θα υπερχρεωνα ολες τις πιστωτικιες των γονιων μου..
Narcissa έγραψε:Ευτυχώς που δε μένουμε κοντά...
πεθανα στο γελιο μεγαλε
e-voula έγραψε:jate έγραψε:
3)θα πηγαινα για ψωνια και θα υπερχρεωνα ολες τις πιστωτικιες των γονιων μου..
γιατί να πήγαινες για ψώνια, αφού δεν θα ζούσες για να τα χαρείς!!!!!.....
jate έγραψε:ειναι χαρα να ψωνιζεις...!!