omg...Lizakiii έγραψε:Θα εβαφα τα μαλλια μου κοκκινα και θα πεθαινα φορωντας πρασινους φακους.
τοτε θα γυρνουσα και γυμνος ολο το βολο!
omg...Lizakiii έγραψε:Θα εβαφα τα μαλλια μου κοκκινα και θα πεθαινα φορωντας πρασινους φακους.
θα μπορουσες να κανεις οτι ηθελες και θα εκανες μονο αυτο?Lizakiii έγραψε:γιατι Omg? Τι το τρελο ειπα;
Ειπα πως θα εκανα καποια απλα πραγματα. Γιατι να προσπαθησω να κανω κατι τρελο ενω θα γινεται παντζουρλισμος;SiMoS έγραψε:θα μπορουσες να κανεις οτι ηθελες και θα εκανες μονο αυτο?Lizakiii έγραψε:γιατι Omg? Τι το τρελο ειπα;
γτ θα μπορεις να κανεις οτι θελεις... τελευταια μερα και εσυ απλα θα βαψεις τα μαλλια σου και θα βαλεις πρασινους φακους?Lizakiii έγραψε:Ειπα πως θα εκανα καποια απλα πραγματα. Γιατι να προσπαθησω να κανω κατι τρελο ενω θα γινεται παντζουρλισμος;SiMoS έγραψε:θα μπορουσες να κανεις οτι ηθελες και θα εκανες μονο αυτο?Lizakiii έγραψε:γιατι Omg? Τι το τρελο ειπα;
Μα αυτο θα κανουν ολοι. Ολο και καμια 100 ανθρωποι θα θελουν να κανουν τα τρελα πραγματα που μπορει να θελω να κανω εγω.SiMoS έγραψε:γτ θα μπορεις να κανεις οτι θελεις... τελευταια μερα και εσυ απλα θα βαψεις τα μαλλια σου και θα βαλεις πρασινους φακους?Lizakiii έγραψε:Ειπα πως θα εκανα καποια απλα πραγματα. Γιατι να προσπαθησω να κανω κατι τρελο ενω θα γινεται παντζουρλισμος;SiMoS έγραψε:θα μπορουσες να κανεις οτι ηθελες και θα εκανες μονο αυτο?Lizakiii έγραψε:γιατι Omg? Τι το τρελο ειπα;
SiMoS έγραψε:γτ θα μπορεις να κανεις οτι θελεις... τελευταια μερα και εσυ απλα θα βαψεις τα μαλλια σου και θα βαλεις πρασινους φακους?Lizakiii έγραψε:Ειπα πως θα εκανα καποια απλα πραγματα. Γιατι να προσπαθησω να κανω κατι τρελο ενω θα γινεται παντζουρλισμος;SiMoS έγραψε:θα μπορουσες να κανεις οτι ηθελες και θα εκανες μονο αυτο?Lizakiii έγραψε:γιατι Omg? Τι το τρελο ειπα;
επισης θα εκανα οτι μου ερχοταν στο μυαλο.. θα εσπαγα βιτρινες, θα εκανα καμακι σε οποια εβλεπα μπροστα μου και εγω δεν ξερω τι αλλο..
ειπαμε αλλα οχι κι ετσι!Rea13 έγραψε:SiMoS έγραψε:γτ θα μπορεις να κανεις οτι θελεις... τελευταια μερα και εσυ απλα θα βαψεις τα μαλλια σου και θα βαλεις πρασινους φακους?Lizakiii έγραψε:Ειπα πως θα εκανα καποια απλα πραγματα. Γιατι να προσπαθησω να κανω κατι τρελο ενω θα γινεται παντζουρλισμος;SiMoS έγραψε:θα μπορουσες να κανεις οτι ηθελες και θα εκανες μονο αυτο?Lizakiii έγραψε:γιατι Omg? Τι το τρελο ειπα;
επισης θα εκανα οτι μου ερχοταν στο μυαλο.. θα εσπαγα βιτρινες, θα εκανα καμακι σε οποια εβλεπα μπροστα μου και εγω δεν ξερω τι αλλο..
ΟΚ. Θα σου φερω ενα κλωνο της Μαριας της ασχημης !!
στη φωτογραφια ειχε κι ενα σπυρακι στο μετωπο ... γυρω στα 5 εκατοστα!Rea13 έγραψε:ωχχχχ !! σκιζω ολα τα αριστια και τα βραβεια μου για να μην γινω ετσι !!
θες να σου δωσω τον αριθμο της να της το πεις ιδιαιτερως?Lizakiii έγραψε:Τα Make up γιατι υπαρχουν δηλαδη;
Μπορει να φταινε γονεις...SiMoS έγραψε:θες να σου δωσω τον αριθμο της να της το πεις ιδιαιτερως?Lizakiii έγραψε:Τα Make up γιατι υπαρχουν δηλαδη;
αααα δε σου ειπα και το καλυτερο.. παιζει να ειναι και λεσβια...Rea13 έγραψε:αστην στον πονο της ! Επαναλαμβανω : σκιζω ολα τα βραβεια μου για να μην γινω ετσι !!
Are you serious? Οκ, τι να κανουμε... Δεν ειναι και τοσο δα μεγαλο ζητημα..SiMoS έγραψε:αααα δε σου ειπα και το καλυτερο.. παιζει να ειναι και λεσβια...Rea13 έγραψε:αστην στον πονο της ! Επαναλαμβανω : σκιζω ολα τα βραβεια μου για να μην γινω ετσι !!
ελεγε στη συνεντευξη : εχω παρα πολυ καλες σχεσεις με τις κοπελες... και δεν εννοουσε οτι απλως ειναι φιλες..Rea13 έγραψε:καλα ενταξη με αυτο...... τι να πω? ασχολιαστο !!