+98
ΥΠΟΚΙΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ
Sorazal the Erised
Lily Luna Potter
Romilda Vane
Jace Wayland
Sylvie Lovegood
Amelia Blackfoot
HermioneInLove
Phyllida Spore
MagicSpell
agnostos
Luna Scamander
Andros the Invincible
Hermione Jane Granger
Dimitra Peverell
elliza
DinoC-R-
Penelope Clearwater
Hermione Granger.
Esme Cullen
Halfblood Prince
marilena
lila217
Helga Hufflepuff
Goddess of Evil
Fairy!
The Grey Lady
anthian9
Mr. Filch
Nearly Headless Nick
Lady Gramm
Minerva McGonagall
Anastasia Black
Lord Voldemort
Isabella Ermioni Cullen
Godric
Leonie Vernier
The Voice of Eternity
Dementor95
anaStaCia13
Morgan le Fay
Necro-Chriss
pckokos
maria16
Luna Lovegood
Harry Potter
Leroy Jethro Gibbs
FLEUR258
FoNikos21
SaD_AnGeL
Tina Riddle
Axelhero
katerina
Fleur Delacour
AliceCullen
Merlin the Great
Scorpion
December Princess
nasiatheslayer
Christy
Mary Jane
Poisonous_touch
elena!
Tom Marvolo Riddle
Rowena Ravenclaw
EL.J girl
Novaenir
Este
DUMBLEDORE26
ypo
Sev
ellinida-1-
Pansy Parkinson
<3EvELiNa<3
šρуяos
Albus_The_Wise
dark witch
horklum
Prongs
Narcissa
multi
Darkness
*Dora*
@RtVaVa
Ms Padfoot
Wanderer
Berenice
E-vampire
BaGGoS
Hemione94
Seven
Cassandra Black
Hecate
Madame Maxime
Ms Skellington
Rose Black
SiMoS
RemousLoupin
102 απαντήσεις
School's Funniest Moments
Berenice- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 18387
Ημερομηνία εγγραφής : 21/11/2007
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: well behaved women rarely make history
- Δημοσίευση Ν°51
Απ: School's Funniest Moments
Ελπιζω να εννοεις οτι "ουραγε"..
“You know, Evans, sooner or later youʼre going to have to make up your mind, whether you like me or hate me.”
“Believe me, Iʼve made up my mind.” (x)
Seven- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 968
Ημερομηνία εγγραφής : 21/02/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°53
jate έγραψε:Ελπιζω να εννοεις οτι "ουραγε"..
Α αυτο εχει συμβει στην ταξη μας btw..
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°54
Θεε μου σου ειμαι υποχρεη που τα αγορια στην ταξη μας ειναι πιο..ευπρεπη..
“You know, Evans, sooner or later youʼre going to have to make up your mind, whether you like me or hate me.”
Wanderer- Παράφρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 6773
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status:
Today's thought: Love you know I'll fight for you...
- Δημοσίευση Ν°55
Αυτοϊκανοποιουνταν?Sev έγραψε:Τώρα πως να σου το πω? Ικανοποιούσε μία από τις ανάγκες του...
Lady Wonder
Επισκέπτ- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°56
ermionaki έγραψε:Αυτοϊκανοποιουνταν?Sev έγραψε:Τώρα πως να σου το πω? Ικανοποιούσε μία από τις ανάγκες του...
Ναι. Φυσικά εμείς όταν λέγαμε την ιστορία λυνόμασταν στα γέλια...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°57
Παντως ορεξεις που τις εχουνε..Να κανεις αρχαια και ο αλλος τον..χαβα του...
Wanderer- Παράφρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 6773
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2008
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought: Love you know I'll fight for you...
- Δημοσίευση Ν°58
Παντως γατα ειμαι
Lady Wonder
Seven- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 968
Ημερομηνία εγγραφής : 21/02/2008
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°59
jate έγραψε:Παντως ορεξεις που τις εχουνε..Να κανεις αρχαια και ο αλλος τον..χαβα του...
Μπορει να την εβρισκε με την Κρατησικλεια..
Ms Padfoot- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 5951
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2007
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, Mr. Creedy, and ideas are bulletproof...
- Δημοσίευση Ν°60
Ας πω και κατι δικο μου!Η αληθεια ειναι οτι μου εχουν συμβει πολλα ''κουλα'' στο σχολειο!
Λοιπον...Στην πρωτη Λυκειου ειχε παιχτει ενα σκηνικο στα ''Αρχαια'' το οποιο το θυμωμαστε εγω και η παρεα μου και γελαμε ακομα και τωρα....
Ειναι η ταξη στην οποια σου φορτωνουν ενα 6ωρο Αρχαιων και τα παιζεις!!!!!!!Εγω,που ποτε μου δεν ειχα ιδιαιτερα καλες σχεσεις με αυτο το μαθημα,βαραγα ενεσεις.....Δεν φτανει που ξυπναγαμε 7 η ωρα καθε μερα,ειχαμε καθε πρωι και απο ενα 2ωρο Θουκιδηδη να μας ζαλιζει!!!!!
Τεσπα ενα πρωινο του Ιανουαρη νομιζω,εγω βρισκομουν οπως παντα στην κοσμαρα μου...ακουγα την φιλολογο να ψελνει τα ''του Θουκιδιδη'' και προσπαθουσα με φιλοτιμες προσπαθειες να μην με παρει ο υπνος....επειδη και η Ευγενια (η διπλανη μου) βρισκοταν στην ιδια κατασταση ληθης,και επειδη η φιλολογος ηταν ιδιαιτερα αυστηρη,δεν ειχα τη δυνατοτητα ομιλιας μες την ταξη...
Ετσι λοιπον απεμεινα να κοιταζω το υπερπεραν με ενα απλανες βλεμμα και να προσευχομαι το γα****νο το κουδουνι να χτυπησει συντομα! :P
Ξαφνικα πιανω με την ακρη του αυτιου μου να κανει η Φιλολογος την εξεις ερωτηση ''Αλεξηηηηηη,πες μου παιδι μου,ποιο ειναι το Υποκειμενο εδω?????''
Εγω στην κοσμαρα μου,δεν απεστρεψα το βλεμμα απο το υπερπεραν,δεν καθισα να αναλυσω απο μεσα μου καν ποια ηταν η ερωτηση.....την διεφραψα αμεσως.....!
Ο Αλεξης ως συνηθως ειπε μια βλακεια και η φιλολογος αρχισε τα γνωστα βρισιδια που ξεσηκωσαν γελια....
Εγω ημουν τοοοοοσο βαρεμενη που δεν ειχα δυναμη ουτε να γελασω! (Φανταστειτε!Για μενα μιλαμε! )
Μετα αρχισε να ρωτα απανοτα μαθητες και ο ενας πεταγε την μια μπαρουφα μετα την αλλη (τουλαχιστον ετσι μου ειπαν οταν ξυπνησα! :P )
Η Φιλολογος ειχε γινει κοκκινη εβγαζε καπνους!!!
Ξαφνικα ρωτα το ''φυτο'' της ταξης για τη σωστη απαντηση....αυτος απαντα ''Οι στρατιωτες'' (δεν εχω ιδεα τι απαντησε,ενα παραδειγμα φερνω...)
Η φιλολογος γουρλωσε τα ματια και δεν απαντησε.....μετα εκανε αναστροφη και με ρωτησε απανοτα εμενα...''Νατασα ΠΟΙΟ ειναι το υποκειμενο?"
Εγω λοιπον αμεσως αντικριζωντας τα κοκκινα της ματια,ξυπνησα, και σκεφτηκα οτι για να με ρωτα,θα θεωρει οτι δεν προσεχα και δεν ακουσα την σωστη απαντηση! (κατι που ισχυε τελειως! )
Ετσι λοιπον για να κερδισω χρονο και να ψαξω στην προταση της κανω..''Εεεε...το υποκειμενο ειπατε......''
''Ναι παιδι μου τοση ωρα αυτο λεμε!'' ειπε εκεινη πιο κοκκηνη απο ποτε!
Εγω εχωντας χαθει τελειως,δεν ηξερα καν σε ποια προταση αναφερεται οποτε.....παρτ'αυγο και κουρεφτο!!!!!
Για να μην φανει ομως οτι δεν προσεχα της ειπα με σθενος ''ΑΥΤΟ!'' ενοωντας φυσικα ''Αυτο που ειπε πριν λιγο το φυτο!"
Η φιλολογος στο ακουσμα της λεξης πηρε το κανονικο της χρωμα και με μια στριγκλια αρχισε να λεει ''ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΧΕ!!!!ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΕΣΑΣ ΜΟΥ ΛΕΤΕ????''
Εγω φυσικα δεν ειχα ιδεα για τι πραγμα μιλουσε???Και γιατι επερνα εγω ΟΛΕΣ τισ επεφιμιες κι οχι το Φυτο????Αφου αυτος το βρηκε πρωτος!
Μετα απο ενα λεπτου σιγης ακουγεται λοιπονδηλα δηλα η φωνη της διπλανης μου
''Τελικα κυρια δεν καταλαβα....Ποιο ειναι το υποκειμενο????Οι στρατιωτες?????''
''ΚΑΛΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ'' απανατ η κακιστρο! ''ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙΣ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ????ΤΙ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΤΟΣΗ ΩΡΑ!!!!ΤΟ ''ΑΥΤΟ'' ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ!!!!''
Εγω στο ακουσμα της λεξεις τα χανω.....''Ας το καλο!!!'' λεω με τοση δυναμη που πρεπει να με ακουσε ΟΛΟ το σχολειο!
Αμεσως η ταξη κατακλιζετε απο ηχηρα γελια!!!!!!!!
ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΩΛΟΦΑΡΔΗ!ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕ,ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΩΣΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑ ΤΗΣ''
Φυσικα η καθηγητρια δεν καταλαβε χριστο!!!!!!
Λοιπον...Στην πρωτη Λυκειου ειχε παιχτει ενα σκηνικο στα ''Αρχαια'' το οποιο το θυμωμαστε εγω και η παρεα μου και γελαμε ακομα και τωρα....
Ειναι η ταξη στην οποια σου φορτωνουν ενα 6ωρο Αρχαιων και τα παιζεις!!!!!!!Εγω,που ποτε μου δεν ειχα ιδιαιτερα καλες σχεσεις με αυτο το μαθημα,βαραγα ενεσεις.....Δεν φτανει που ξυπναγαμε 7 η ωρα καθε μερα,ειχαμε καθε πρωι και απο ενα 2ωρο Θουκιδηδη να μας ζαλιζει!!!!!
Τεσπα ενα πρωινο του Ιανουαρη νομιζω,εγω βρισκομουν οπως παντα στην κοσμαρα μου...ακουγα την φιλολογο να ψελνει τα ''του Θουκιδιδη'' και προσπαθουσα με φιλοτιμες προσπαθειες να μην με παρει ο υπνος....επειδη και η Ευγενια (η διπλανη μου) βρισκοταν στην ιδια κατασταση ληθης,και επειδη η φιλολογος ηταν ιδιαιτερα αυστηρη,δεν ειχα τη δυνατοτητα ομιλιας μες την ταξη...
Ετσι λοιπον απεμεινα να κοιταζω το υπερπεραν με ενα απλανες βλεμμα και να προσευχομαι το γα****νο το κουδουνι να χτυπησει συντομα! :P
Ξαφνικα πιανω με την ακρη του αυτιου μου να κανει η Φιλολογος την εξεις ερωτηση ''Αλεξηηηηηη,πες μου παιδι μου,ποιο ειναι το Υποκειμενο εδω?????''
Εγω στην κοσμαρα μου,δεν απεστρεψα το βλεμμα απο το υπερπεραν,δεν καθισα να αναλυσω απο μεσα μου καν ποια ηταν η ερωτηση.....την διεφραψα αμεσως.....!
Ο Αλεξης ως συνηθως ειπε μια βλακεια και η φιλολογος αρχισε τα γνωστα βρισιδια που ξεσηκωσαν γελια....
Εγω ημουν τοοοοοσο βαρεμενη που δεν ειχα δυναμη ουτε να γελασω! (Φανταστειτε!Για μενα μιλαμε! )
Μετα αρχισε να ρωτα απανοτα μαθητες και ο ενας πεταγε την μια μπαρουφα μετα την αλλη (τουλαχιστον ετσι μου ειπαν οταν ξυπνησα! :P )
Η Φιλολογος ειχε γινει κοκκινη εβγαζε καπνους!!!
Ξαφνικα ρωτα το ''φυτο'' της ταξης για τη σωστη απαντηση....αυτος απαντα ''Οι στρατιωτες'' (δεν εχω ιδεα τι απαντησε,ενα παραδειγμα φερνω...)
Η φιλολογος γουρλωσε τα ματια και δεν απαντησε.....μετα εκανε αναστροφη και με ρωτησε απανοτα εμενα...''Νατασα ΠΟΙΟ ειναι το υποκειμενο?"
Εγω λοιπον αμεσως αντικριζωντας τα κοκκινα της ματια,ξυπνησα, και σκεφτηκα οτι για να με ρωτα,θα θεωρει οτι δεν προσεχα και δεν ακουσα την σωστη απαντηση! (κατι που ισχυε τελειως! )
Ετσι λοιπον για να κερδισω χρονο και να ψαξω στην προταση της κανω..''Εεεε...το υποκειμενο ειπατε......''
''Ναι παιδι μου τοση ωρα αυτο λεμε!'' ειπε εκεινη πιο κοκκηνη απο ποτε!
Εγω εχωντας χαθει τελειως,δεν ηξερα καν σε ποια προταση αναφερεται οποτε.....παρτ'αυγο και κουρεφτο!!!!!
Για να μην φανει ομως οτι δεν προσεχα της ειπα με σθενος ''ΑΥΤΟ!'' ενοωντας φυσικα ''Αυτο που ειπε πριν λιγο το φυτο!"
Η φιλολογος στο ακουσμα της λεξης πηρε το κανονικο της χρωμα και με μια στριγκλια αρχισε να λεει ''ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΧΕ!!!!ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΕΣΑΣ ΜΟΥ ΛΕΤΕ????''
Εγω φυσικα δεν ειχα ιδεα για τι πραγμα μιλουσε???Και γιατι επερνα εγω ΟΛΕΣ τισ επεφιμιες κι οχι το Φυτο????Αφου αυτος το βρηκε πρωτος!
Μετα απο ενα λεπτου σιγης ακουγεται λοιπονδηλα δηλα η φωνη της διπλανης μου
''Τελικα κυρια δεν καταλαβα....Ποιο ειναι το υποκειμενο????Οι στρατιωτες?????''
''ΚΑΛΑ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ'' απανατ η κακιστρο! ''ΠΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙΣ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ????ΤΙ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΤΟΣΗ ΩΡΑ!!!!ΤΟ ''ΑΥΤΟ'' ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ!!!!''
Εγω στο ακουσμα της λεξεις τα χανω.....''Ας το καλο!!!'' λεω με τοση δυναμη που πρεπει να με ακουσε ΟΛΟ το σχολειο!
Αμεσως η ταξη κατακλιζετε απο ηχηρα γελια!!!!!!!!
ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΩΛΟΦΑΡΔΗ!ΗΜΟΥΝ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΕ,ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΩΣΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑ ΤΗΣ''
Φυσικα η καθηγητρια δεν καταλαβε χριστο!!!!!!
I Solemnly Swear That I Am Up To No Good
What do you think when you spit in my face?
How does it feel to accuse and to haze?
Now look at me, I'm not one of your kind,
And I prefer to stay behind.
And walk the wicked way!
We don't wanna be like you,
Don't you get that King Of Fools?
We don't mind your life is trite,
You are the King Of Fools.
We are never gonna be like you,
We don't follow - King of Fools,
You're the blind who lead the blind.
...and I walk the wicked way!
Mischief Managed
@RtVaVa- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 10225
Ημερομηνία εγγραφής : 20/04/2008
Magical Identity
Today's thought: lalala
- Δημοσίευση Ν°61
ΘΕΪΚΟ
Στα Μαθηματικά έχουμε έναν καθηγητή που είναι πολύ μίζερος και σοβαρός, τεσπα, ένα παιδί (που παρεμπιπτόντως έχει ΤΡΕΛΑ με τον Harry Potter) τον ρωτάει την ώρα του μαθήματος:
-Εσείς κύριε διαβάζετε κόμικς?
-Ε, στην τουαλέτα τι κάνουε?
Λυθήκαμε....
Και μια άλλη φορά στην Γεωγραφία λέει ο καθηγητής "Ποιος μπορεί να μας μετρήσει το ύψος αυτού του βουνού?"
"το GPS" (α ρε Δημήτρη πού είσαι???)
Επίσης όχι στο σχολείο, αλλά στο μάθημα θεωρίας της μουσικής στο ωδείο μου κάναμε τις πτώσεις (μη με ρωτάτε, ούτε εγώ δεν τις έχω καταλάβει...)και μας ρωτάει "Τι δεν συναντάμε εδώ που το συναντάμε συνήθως στις πτώσεις???"
"Αλεξίπτωτο" (Αυτοί οι Δημήτρηδες έχουν κατακλύσει τον κόσμο.......)
Στα Μαθηματικά έχουμε έναν καθηγητή που είναι πολύ μίζερος και σοβαρός, τεσπα, ένα παιδί (που παρεμπιπτόντως έχει ΤΡΕΛΑ με τον Harry Potter) τον ρωτάει την ώρα του μαθήματος:
-Εσείς κύριε διαβάζετε κόμικς?
-Ε, στην τουαλέτα τι κάνουε?
Λυθήκαμε....
Και μια άλλη φορά στην Γεωγραφία λέει ο καθηγητής "Ποιος μπορεί να μας μετρήσει το ύψος αυτού του βουνού?"
"το GPS" (α ρε Δημήτρη πού είσαι???)
Επίσης όχι στο σχολείο, αλλά στο μάθημα θεωρίας της μουσικής στο ωδείο μου κάναμε τις πτώσεις (μη με ρωτάτε, ούτε εγώ δεν τις έχω καταλάβει...)και μας ρωτάει "Τι δεν συναντάμε εδώ που το συναντάμε συνήθως στις πτώσεις???"
"Αλεξίπτωτο" (Αυτοί οι Δημήτρηδες έχουν κατακλύσει τον κόσμο.......)
We will always be so much more human than we wished to be.
- They're taking the Hobbits to Isengard!:
- Έπρεπε:
Κάνε μια παύση.
*Dora*- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 1296
Ημερομηνία εγγραφής : 29/08/2007
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°62
παιδιά διάβασα τις περισσότερες...καλά κορυφαίες...σεβ αυτά τα κάναμε κι εμείς..έχω φίλους που τελείωναν μέσα στην τάξη από την τρίτη γυμνασίου...
το καλύτερο ίσως..μπορεί να το έχω ξαναπεί..λοιπόν..έχουμε βιολογία γενικής..χαμός κλασσικά...φουσκώνουν τα αγόρια της σειράς μου προφυλακτικό και αρχίζουν να παίζουν..το πετάνε σε μια φάση πίσω σε μας..το χτυπάω εγώ να το στείλω μπροστά αλλά τίποτα..πήγαινε πάνω-κάτω το άτιμο...ωστόσο είχε σηκωθεί ο καθηγητής και ήταν πάνω από το θρανίο μου..εγώ δε να μην έχω πάρει χαμπάρι..όσο ήμουν απασχολημένη με το να το στείλω μπροστά μου λέει η διπλανή μου :"κατερίνα..."
γυρνάω εγώ και βλέπω το καθηγητή..λέει αυτός "τι είναι αυτό παιδί μου?.."
και τι να του πεις???δεν έβλεπε???εκεί βέβαια εμείς σκάσαμε στα γέλια..μετά αυτός έπαθε κρίση και φώναζε ότι θα μας βάλει 8 στο τετράμηνο και τέτοια...
το καλύτερο ίσως..μπορεί να το έχω ξαναπεί..λοιπόν..έχουμε βιολογία γενικής..χαμός κλασσικά...φουσκώνουν τα αγόρια της σειράς μου προφυλακτικό και αρχίζουν να παίζουν..το πετάνε σε μια φάση πίσω σε μας..το χτυπάω εγώ να το στείλω μπροστά αλλά τίποτα..πήγαινε πάνω-κάτω το άτιμο...ωστόσο είχε σηκωθεί ο καθηγητής και ήταν πάνω από το θρανίο μου..εγώ δε να μην έχω πάρει χαμπάρι..όσο ήμουν απασχολημένη με το να το στείλω μπροστά μου λέει η διπλανή μου :"κατερίνα..."
γυρνάω εγώ και βλέπω το καθηγητή..λέει αυτός "τι είναι αυτό παιδί μου?.."
και τι να του πεις???δεν έβλεπε???εκεί βέβαια εμείς σκάσαμε στα γέλια..μετά αυτός έπαθε κρίση και φώναζε ότι θα μας βάλει 8 στο τετράμηνο και τέτοια...
Επισκέπτ- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°63
*Dora* έγραψε:παιδιά διάβασα τις περισσότερες...καλά κορυφαίες...σεβ αυτά τα κάναμε κι εμείς..έχω φίλους που τελείωναν μέσα στην τάξη από την τρίτη γυμνασίου...
Που κολλάς? Ο δικός μου τελείωνε από την πρώτη...
Ms Padfoot- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 5951
Ημερομηνία εγγραφής : 29/11/2007
Magical Identity
Today's thought: Beneath this mask there is more than flesh. Beneath this mask there is an idea, Mr. Creedy, and ideas are bulletproof...
- Δημοσίευση Ν°64
Ααααα μου ρθε και κατι αλλο στο μυαλο!!!
Αγαπητα μου παιδι α θα σας ανακοινωσω σημερα πως ο λογος της τελειας οδοντοστοιχιας μου πηγαζει στο γεγονος οτι στην 6η Δημοτικου φορεσα σιδερακια......
Την περιοδο αυτη λοιπον εκμεταλευτικα,τα σιδερακια σε πολλα μαθηματα!!!!!
Ως γνωστον πηγαινα σε ιδιωτικο!!!Οποτε εκει να δειτε ποσο αυστηροι ηταν οι κανονες!Εστω κι επιαναν παιδι να τρωει τσιχλα!!!!
Εγω λοιπον μια μερα (γεννηθηκε ποτε ms_padfoot που να τιρει κανονες?) επειδη,κλασσικα, βαριομουν αποφασισα οτι επρεπε να απασχολησω με κατι το στομα μου και ζητησα απο την κολλητη μου τσιχλα!
Μου την δινει αυτη κι εγω ανενοχλητη μες το μαθημα μασαγα σαν....την κατσικα!!!!
Γυρνα εκπληκτη η δασκαλα και μου λεει ''Νατασα!!!!Δεν το πιστευω!!!!Πετα την τσιχλα τωρα αμεσως''
Κι εγω η πονηρουλα τι της ειπα?????????
''Κυρια ειναι ειδηκη οδοντιατρικη τσιχλα για τα σιδερακια!!!!!''
Αυτη το εχαπσε το παραμυθι!!!!!!!Ετσι την αλλη μερα αρχισα να μεταφερω τις τσιχλες μου σε ενα πλαστικο διαφανο δοχειο χωρις ετικετα και τους δουλευα ψιλο χαζι!!!!!
Το τι τσιχλα εφαγα εκεινη τη χρονια.....δεν λεγεται!!!!!!!
Αγαπητα μου παιδι α θα σας ανακοινωσω σημερα πως ο λογος της τελειας οδοντοστοιχιας μου πηγαζει στο γεγονος οτι στην 6η Δημοτικου φορεσα σιδερακια......
Την περιοδο αυτη λοιπον εκμεταλευτικα,τα σιδερακια σε πολλα μαθηματα!!!!!
Ως γνωστον πηγαινα σε ιδιωτικο!!!Οποτε εκει να δειτε ποσο αυστηροι ηταν οι κανονες!Εστω κι επιαναν παιδι να τρωει τσιχλα!!!!
Εγω λοιπον μια μερα (γεννηθηκε ποτε ms_padfoot που να τιρει κανονες?) επειδη,κλασσικα, βαριομουν αποφασισα οτι επρεπε να απασχολησω με κατι το στομα μου και ζητησα απο την κολλητη μου τσιχλα!
Μου την δινει αυτη κι εγω ανενοχλητη μες το μαθημα μασαγα σαν....την κατσικα!!!!
Γυρνα εκπληκτη η δασκαλα και μου λεει ''Νατασα!!!!Δεν το πιστευω!!!!Πετα την τσιχλα τωρα αμεσως''
Κι εγω η πονηρουλα τι της ειπα?????????
''Κυρια ειναι ειδηκη οδοντιατρικη τσιχλα για τα σιδερακια!!!!!''
Αυτη το εχαπσε το παραμυθι!!!!!!!Ετσι την αλλη μερα αρχισα να μεταφερω τις τσιχλες μου σε ενα πλαστικο διαφανο δοχειο χωρις ετικετα και τους δουλευα ψιλο χαζι!!!!!
Το τι τσιχλα εφαγα εκεινη τη χρονια.....δεν λεγεται!!!!!!!
I Solemnly Swear That I Am Up To No Good
What do you think when you spit in my face?
How does it feel to accuse and to haze?
Now look at me, I'm not one of your kind,
And I prefer to stay behind.
And walk the wicked way!
We don't wanna be like you,
Don't you get that King Of Fools?
We don't mind your life is trite,
You are the King Of Fools.
We are never gonna be like you,
We don't follow - King of Fools,
You're the blind who lead the blind.
...and I walk the wicked way!
Mischief Managed
Darkness- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 2187
Ημερομηνία εγγραφής : 22/05/2008
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°65
Αγγλία, δεν θυμάμαι ποια χρονιά. Διάλειμμα και βλέπουμε κάποια στιγμή κάποιον καθηγητή που ξέχασε να πεθάνει να βγαίνει από τις τουαλέτες. Πήγε ο άνθρωπος στην τουαλέτα και είδε πέντε βλαμμένα με τσιγάρο στο χέρι (πριν μπει ο συναγερμός). Τρόμαξε ο γέρος, σου λέει τι γίνεται εδώ μέσα. Βγαίνει από τις τουαλέτες χωρίς να έχει κουμπώσει το παντελόνι του, απλά το είχε ανεβάσει και έτρεχε πάνω κάτω φωνάζοντας: "They're smoking!!! Do something, they're smoking" ή κάτι παρόμοιο τέλος πάντων, δεν θυμάμαι ακριβώς τι έλεγε. Σε κάποια φάση σταματά, κοιτά, κοιτά κάτω, βλέπει ότι τόση ώρα που έτρεχε του είχε πέσει το παντελόνι (πάλι καλά που φορούσε εσώρουχο), το ανεβάζει πάλι, δεν το κουμπώνει, το κρατάει και αρχίζει να τρέχει προς τα γραφεία. Που την έβρισκε τη δύναμη να τρέχει καρδιακός άνθρωπος, παραμένει μυστήριο.
Κάθε νύχτα η νεράιδα της βλακείας χτυπά κάποιους με το ραβδάκι της...
Εσένα, σε έχει σαπίσει στο ξύλο!!!
SiMoS- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 18162
Ημερομηνία εγγραφής : 06/04/2008
Magical Identity
Today's thought: I thought that I heard you laughing, I thought that I heard you sing...
- Δημοσίευση Ν°66
^ελεος!!!
εγω θυμαμαι φετος ειχαμε καλλιτεχνικα με εναν gay...ζωγραφιζαμε με πινελα και τεμπερες....εεε και συνεχεια εβγαινα εξω και επαιζα μπουγελο!!!τελευταιο μαθημα μια κοπελα που την εκανα παπι πηγε και του το ειπε και μου ειπε πως αν δεν ηταν τελευταιο μαθημα θα επαιρνα 2ημερη
δε μπορειτε να φανταστειτε ποσες φορες επαιξα μπουγελο....ακομα και το χειμωνα...
εγω θυμαμαι φετος ειχαμε καλλιτεχνικα με εναν gay...ζωγραφιζαμε με πινελα και τεμπερες....εεε και συνεχεια εβγαινα εξω και επαιζα μπουγελο!!!τελευταιο μαθημα μια κοπελα που την εκανα παπι πηγε και του το ειπε και μου ειπε πως αν δεν ηταν τελευταιο μαθημα θα επαιρνα 2ημερη
δε μπορειτε να φανταστειτε ποσες φορες επαιξα μπουγελο....ακομα και το χειμωνα...
The Composer
C.Addicts United
Darkness- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 2187
Ημερομηνία εγγραφής : 22/05/2008
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°67
Άλλο ένα, πέρυσι, εστειλα καταλάθος μια μπάλα του μπάσκετ στα μούτρα ενός φιλόλογου, 60 χρονών. Πάλι καλά, 1) δεν τον είχα και 2) δεν κατάλαβε από που του ήρθε.
Κάθε νύχτα η νεράιδα της βλακείας χτυπά κάποιους με το ραβδάκι της...
Εσένα, σε έχει σαπίσει στο ξύλο!!!
Cassandra Black- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 33695
Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity
Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
- Δημοσίευση Ν°68
Εμείς στο λύκειο είχαμε έναν μαθηματικό που μάλλον τον ξέχασε ο Χάρος... Ο τύπος βρώμαγε τσιγάρο (ειδικά αν καθόσουν πρώτο θρανίο σ' έπαιρνε η μπόχα με τη μία) και δεν ακουγόταν καθόλου. Μια μέρα, εκεί που μιλούσε, περνάει ένα φορτηγό έξω απ'το σχολείο, αυτός δεν σταματάει και να φαίνεται μόνο το στόμα του που ανοιγόκλεινε... Κι εμείς από κάτω να γελάμε μακαρίως μέχρι να απομακρυνθεί το φορτηγό...
Ένας συμμαθητής είχε πει γι' αυτόν: "Για να περάσει την Εθνική θα θέλει φέρετρο με ρόδες"!!!
Ένας συμμαθητής είχε πει γι' αυτόν: "Για να περάσει την Εθνική θα θέλει φέρετρο με ρόδες"!!!
- We seed the stars:
multi- Δημοσιογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 2186
Ημερομηνία εγγραφής : 07/04/2008
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°69
Μια απο τις πιο αστείες στιγμές της τάξης μου ήταν σίγουρα αυτή!
https://www.youtube.com/watch?v=cfCWzJUplKI
https://www.youtube.com/watch?v=ohe_ykm9i6s&feature=related
Τα δύο τελευταία είναι απο Ρόδο 2007 πενταήμερη!
Εγώ είμαι ο τελευταίος!
https://www.youtube.com/watch?v=cfCWzJUplKI
https://www.youtube.com/watch?v=ohe_ykm9i6s&feature=related
Τα δύο τελευταία είναι απο Ρόδο 2007 πενταήμερη!
Εγώ είμαι ο τελευταίος!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την multi στις Πεμ Σεπ 18, 2008 4:35 pm, 1 φορά
"Wit beyond measure is a man's greatest treasure."
Narcissa- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 11154
Ημερομηνία εγγραφής : 15/11/2007
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought: Tίποτα δεν έχει αλλάξει και τίποτα δεν είναι όπως παλιά...
- Δημοσίευση Ν°70
θεικα!αλλα το ενα το εχεις βαλει δυο φορες....ημαστε το χειροτερο τμημα οποτε εχω πολλα να σας διηγηθω.
είχαμε μια καθηγητρια της οποιας το ονομα θυμιζε ξίφος.δε θελω να πω πως ακριβως λεγόταν ακριβως η γυναικα.Ενα πρωινο σαν ολα τ αλλα λοιπον μπαινει μεσα η γυναικα να κανει μαθημα.ξαφνικά ολα τ αγορια σηκωθηκαν και αρχισαν να φωναζουν
'thunder thunder thunder cats ooooooooooooooooooooooooo!' και να τρεχουν προς την πόρτα....
μια αλλη φορα με την ιδια καθηγητρια,οταν προετοιμάζονταν για την 25η Μαρτιου δυο συμμαθητες μου,ενω η ταξη ηταν αδεια σχεδον γιατι και καλα ειχανε προβα δυο συμμαθητες μου ανοιγουν με δυναμη την πόρτα κρατώντας κιθάρες
-γεια σας κυριαααα τι κανετεεε?φωναζουνε
-Περαστε εξω ειπε αυτη αιμοβορα και τοτε απαντησαν εκεινοι
-Ξ????? ηρθε η ώρα σου,αρπάζουν τις κιθάρες και αρχιζουν να κανουν τους αδερφους κατσάμπα....της εκαναν λοιπον κανταδα...αξεχαστες στιγμες......
σε μια αλλη καθηγητρια στο γυμνασιο βεβαια καναμε χειροτερα.μια φορα βγηκαμε ολοι απο την ταξη και κρυφτηκαμε.Μπαινει λοιπον αυτη απορρημενη μεσα,φωναζει λιγο και παει να φωναξει τον διευθυντη....ε εμεις μπαινουμε γρηγορα γρηγορα μεσα και την βγαλαμε τρελη τη γυναικα....λολ ερχονται κ αλλα...
είχαμε μια καθηγητρια της οποιας το ονομα θυμιζε ξίφος.δε θελω να πω πως ακριβως λεγόταν ακριβως η γυναικα.Ενα πρωινο σαν ολα τ αλλα λοιπον μπαινει μεσα η γυναικα να κανει μαθημα.ξαφνικά ολα τ αγορια σηκωθηκαν και αρχισαν να φωναζουν
'thunder thunder thunder cats ooooooooooooooooooooooooo!' και να τρεχουν προς την πόρτα....
μια αλλη φορα με την ιδια καθηγητρια,οταν προετοιμάζονταν για την 25η Μαρτιου δυο συμμαθητες μου,ενω η ταξη ηταν αδεια σχεδον γιατι και καλα ειχανε προβα δυο συμμαθητες μου ανοιγουν με δυναμη την πόρτα κρατώντας κιθάρες
-γεια σας κυριαααα τι κανετεεε?φωναζουνε
-Περαστε εξω ειπε αυτη αιμοβορα και τοτε απαντησαν εκεινοι
-Ξ????? ηρθε η ώρα σου,αρπάζουν τις κιθάρες και αρχιζουν να κανουν τους αδερφους κατσάμπα....της εκαναν λοιπον κανταδα...αξεχαστες στιγμες......
σε μια αλλη καθηγητρια στο γυμνασιο βεβαια καναμε χειροτερα.μια φορα βγηκαμε ολοι απο την ταξη και κρυφτηκαμε.Μπαινει λοιπον αυτη απορρημενη μεσα,φωναζει λιγο και παει να φωναξει τον διευθυντη....ε εμεις μπαινουμε γρηγορα γρηγορα μεσα και την βγαλαμε τρελη τη γυναικα....λολ ερχονται κ αλλα...
The only one I can count on...is me
Proud to be a member of Αχτύπητα Aγγούρια's family
SiMoS- Μάντης
Magical Identity
Today's thought: I thought that I heard you laughing, I thought that I heard you sing...
- Δημοσίευση Ν°71
εχθες στα γερμανικα....καθομουν εγω με τον βαγγο και ειχαμε λιωσει απο τις μλκιες...και μου λεει να της κανω μια ερωτηση στα γερμανικα...την ρωταω εγω λοιπον ποσο ειναι(ξερω καθολου ευγενικο)και μου απανταει 33...εεε και εγω της λεω "χωρις τα καλοκαιρια?"
The Composer
C.Addicts United
Madame Maxime- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 55431
Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2008
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Somebody mixed my medicine. :S
- Δημοσίευση Ν°72
Σημερα: Μεσα στην ταξη τα γομαρια μας ειχαν παρει τις κασετινες μας και τις πετουσαν εδω κι εκει (τι ωρημοι θεε μου!) και μετα ακουμε ενα TSANGKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK και μπαινουμε μεσα και βλεπουμε να εχουν σπασει δυο λαμπες. Μετα καθονταν και σκουπιζαν και εδιωξαν τα γυαλια πισω πισω.
Εαν αρχισαμε ετσι, σπαζοντας πραγματα πριν καν κλεισουμε 1 εβδομαδα, πως θα συνεχισουμε?
Εαν αρχισαμε ετσι, σπαζοντας πραγματα πριν καν κλεισουμε 1 εβδομαδα, πως θα συνεχισουμε?
C. Addicts for the win.
SiMoS- Μάντης
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°73
ααα επισης μας εβαλε να κανουμε διαλλογο με τον βαγγο η καθ των γερμανικων και με ρωταει ο βαγγος"wie heiβt du? κι απαντησα "ich heiβε daemian!"(daemian λεγεται ο γιος του αιοσφορου)
The Composer
C.Addicts United
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°74
Dan_LiZa έγραψε:Σημερα: Μεσα στην ταξη τα γομαρια μας ειχαν παρει τις κασετινες μας και τις πετουσαν εδω κι εκει (τι ωρημοι θεε μου!) και μετα ακουμε ενα TSANGKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK και μπαινουμε μεσα και βλεπουμε να εχουν σπασει δυο λαμπες. Μετα καθονταν και σκουπιζαν και εδιωξαν τα γυαλια πισω πισω.
Εμεις χαλασαμε τον ανεμιστηρα.. :nasty:
Madame Maxime- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 55431
Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2008
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Somebody mixed my medicine. :S
- Δημοσίευση Ν°75
Μπραβο βρε! Καλη συνεχεια!
C. Addicts for the win.