από Berenice Τρι Δεκ 23, 2008 6:48 pm
Εμείς στην βιολογια κανουμε κατι αναλογο..
Στην βιολογια κανουμε ΤΟΝ ΧΑΜΟ!μιιλαμε γενικα για ασχετα θεματα απο την μια πλερα της αιθουσας εως την αλλη..σηκωνομαστε και ριχνουμε ζεμπεκιες,φωναζουμε να ανοιξουν τα bluetooth,παραπονιομαστε οτι η wind δν εχει καλο σημα στην ταξη μας.και αλλα πολυ χειροτερα..
ο Χρηστος λοιπον εκανε φασαρια..και του λεει η καθηγητρια "θελεις κατι?" με υφακι..Τα παιρνει ο Χρηστος σηκωνεται ορθιος και φωναζει εξαλλος "ΤΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΘΕΛΩ"?? το προσπερναει η καθηγητρια και συνεχιζει το μαθημα..ομως ο Χρηστος εχει "το μεσο"..Ενα αγνωστο προσωπο που και καλα σβηνει απουσιες και τα τοιαυτα..
Του λεει μετα η καθηγητρια θα σε παω στον διευθυντη..Και απανταει ο Χρηστος:
Στον Δημητρακη?Ωραια καιρο εχω να τον δω..Θα με πατε,θα μου σβησουν και τις απουσιες,θα με κερασουν και καφεδακι..Στα ωπα ωπα θα με εχουν γτ εχω μεσον εγω..
Του λεει θα σε βγαλω εξω..
Και ο Χρηστος την ρωταει με ενδιαφερον:
Ειστε μονιμη εδω?
Εκεινη προβληματισμενη λεει οχι..
Εκεινος τοτε παιρνει φορα..Και συνεχιζει:
Τοτε αυριο θα φτασει το χαρτι της απολυσης..
Κανουμε κι αλλα..Πιο ωραια!
Σμρ ειχαμε εκκλησια και μετα και καλα θα καναμε μαθημα..Αλλα πριν μπουμε στις αιθουσες μου λεει ο Κωστακης προεδρος του 15 μελους να πω και στους αλλους να κατσουμε να πουμε τα καλαντα εξω απο το γραφειο των καθηγητων..Μαζευομαστε καμια 50αρια ατομα και παραπανω και φωναζω εγω "Το καλην ημεραν θα πουμε"? και μου λενε ναι ναι..Και αρχιζουμε το τραγουδι.Βγαινει ο γυμνασιαρχης εξω και μας λεει φευγετε..
Τελειο?Αλλα για να παμε στην εκκλησια μαλλον μας ειχανε πει πως μετα θα ειχαμε μαθημα!
Εχω βγαλει και φωτο και βιντεο..Οτν μπορεσω θα τ ανεβασω..