Η Ερωτηση του τοπικ δεν ηταν ''κρινε αν η υποθεση αυτη ειναι σωστη η εσφαλμενη''.....
Δεν νομιζω ο Βολντεμορτ να καθοταν να σχοληθει ιδιαιτερα με τους Μαγκλ κηδεμονες του Χαρι....
Ο σκοπος του τοπικ ειναι να αναλυσουμε λιγο την μεταξυ τους σχεση.....
Εμενα με προβληματισε ιδιαιτερα ο αποχαιρετισμος τους.....ναι το ξερω θα με πειτε τρελη αλλα....Δεν τον περιμενα τοσο ψυχρο....
Φυσικα δεν αναφερομαι σε αγκαλιες,ξεσπασματα,κλαματα και συγγνωμες....Αλλα πιστευα πως οι Νταρσλι καταβαθως,πες το συνηθεια,πες το συμβιβασμος ολα αυτα τα χρονια,πες το πρωτογονισμο,πες το οπως θες αλλα πιστευα πως καταβαθως εκρυβαν ορισμενα αισθηματα για τον Χαρι.....τιποτα ιδιαιτερα σοβαρο και εκτιμιμενο....αλλα αυτη την ''παγερη'' αδιαφορια δεν την περιμενα....
Απο την αλλη το τελευταιο ατομο που θεωρουσα πως θα του λειψει ο Χαρι ηταν ο Νταντλι....Θεωρουσα πως εβλεπε τον Χαρι πολυ ανατγωνιστηκα απο την πρωτη στιγμη που αρχισαν να μενουν στο ιδιο σπιτι...
Ετσι λοιπον μου καρφωθηκε αυτη η ερωτηση στον μυαλο....και πρεαγματικα δεν ηξερα την απαντηση.....
Ιδου και η αποδειξη.....Εσυ με τελεια επιχειρηματα δικαιολογεις την μια πλευρα κι εμεις την αλλη......
Και τωρα ασε με για ακομα μια φορα να προβαλω αντιθεση σε ορισμενα απο τα λεγομενα σου...
Εμ.....και οι πεμτουσιωτες δεν ηξερε που βρισκονται αλλα με λιγη βοηθεια και θεληση καταφερε να τους εντοπισει.......εγω πιστευω παντος πως θα ηξερε που να κατευθυνθει......σαφεστατα δεν θα ηξερε που ειναι το σημειο συναντησης των θανατοφαγων αλλα ηξερε το σημειο στο οποιο ζουν γνωστοι του θανατοφαγοι.....τι τον εμποδιζε λοιπον κατω απο τον αορατο μανδυα,να κρυφακουσεισ συζητησεις,η να απειλεισει τους ιδιους...
Και μην μου πεις κοινη λογικη και τετοια γιατι ολοι ξερουμε οτι ο Χαρι δεν εχει....ενεργει πολυ αυθορμητα καμια φορα.....