^Kαλά εντάξει συνέρχομαι, ούτως ή άλλως δεν κατάλαβα τίποτα, (σχεδόν) οπότε μικρό το κακό.
+3
Mirabelle Salvatore
Laura Mandley
Morgan le Fay
7 απαντήσεις
Da Vinci's Demons
Mirabelle Salvatore- Βιβλιοθηκάριος
- Αριθμός μηνυμάτων : 14394
Ημερομηνία εγγραφής : 06/02/2012
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Muggle born
Today's thought: 'HAIL HYDRA'
- Δημοσίευση Ν°76
Απ: Da Vinci's Demons
♔ THE DARK PRINCE & THE SCAVENGER ♔
“I've never felt so alone.”
“You're not alone.”
“Neither are you. It's not too late.”
“You're not alone.”
- "Let the past die."~ K.R. :
HOUSE TYRELL
Growing Strong
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°77
Ειρήνη υμίν.
Έχει μάθει καμία πότε ξεκινάει ο επόμενος κύκλος; Δεν το έχω γκουγκλάρει
Έχει μάθει καμία πότε ξεκινάει ο επόμενος κύκλος; Δεν το έχω γκουγκλάρει
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
until the axe reveals it.
Morgan le Fay- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 33267
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°78
No idea. υποθέτω από το 15;
Oh, the skies, tumbling from your eyes
So sublime, a chase to end all time
Seasons call and fall, from grace and uniform
Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun
Rushing through my veins, burning up my skin
I will survive, live and thrive
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°79
*The series has been renewed for a third season, which will premiere in 2015.
~ Σύμφωνα πάντα με την wikipedia κι θα έχει κι αυτή 10 επ. όπως κι η δεύτερη.
Βρίσκομαι στο 4ο επ. του 2ου κύκλου και θέλω να βρίσω τον Ριάριο που δεν προστάτεψε την μικρή του ξαδέλφη.
Γιατί;;;!!! Γιατί;;;!!! Η Αιμίλια ήταν μικρή και αθώα δεν της άξιζε να πάει καλιά της.
Νομίζω γι αυτό κρατάει τον Νίκο ζωντανό, είμαι σίγουρη πως νιώθει τύψεις και ενοχές γι το χαμό
της ξαδέλφης του γι αυτό κι του συγχωρώ το οτιδήποτε,
Άσε που ήθελε να σωθεί κι η μαύρη βγάζοντας την απ'το πλοίο, ο χρυσός μου έχει αισθήματα.
Αν δεν ήταν αυτή η καταραμένη βεντέτα.
~ Σύμφωνα πάντα με την wikipedia κι θα έχει κι αυτή 10 επ. όπως κι η δεύτερη.
Βρίσκομαι στο 4ο επ. του 2ου κύκλου και θέλω να βρίσω τον Ριάριο που δεν προστάτεψε την μικρή του ξαδέλφη.
Γιατί;;;!!! Γιατί;;;!!! Η Αιμίλια ήταν μικρή και αθώα δεν της άξιζε να πάει καλιά της.
Νομίζω γι αυτό κρατάει τον Νίκο ζωντανό, είμαι σίγουρη πως νιώθει τύψεις και ενοχές γι το χαμό
της ξαδέλφης του γι αυτό κι του συγχωρώ το οτιδήποτε,
Άσε που ήθελε να σωθεί κι η μαύρη βγάζοντας την απ'το πλοίο, ο χρυσός μου έχει αισθήματα.
Αν δεν ήταν αυτή η καταραμένη βεντέτα.
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°80
anthian9 έγραψε:Ναταλία:
- Μην ανοίξετε αν δεν τελειώσατε τον 2ο κύκλο:
Πες μου πόσο βλακεία ήταν που σώθηκε από την Λουκρέτσια για να σκοτωθεί αργότερα λίγα λεπτά αφού μαθαίνει ότι η Βανέσσα είναι έγκυος στο παιδί του.
Ανθή:
- Μόλις τελείωσα τον 2ο κύκλο:
- Μη μου το θυμίζεις καμάρι μου, απλώς μην... Άσε δράμα η κατάσταση. Τλχστν τώρα που η μάνα του παιδιού του πήρε τα πρωτεία καθότι κι ο απόγονος ο μοναδικός Μεδίκος στη Φλωρεντία, ίσως εκεί ψηλά να είναι υπερήφανος
for his family.
Morgan le Fay έγραψε:έη. το τέλος του δεύτερου κύκλου. η τύπισσα στο καράβι. ό, τι χειρότερο.
^Εμένα μου λες;;!!! Όχι εμένα μου λες;;!! Αφού δευτερόλεπτα πριν πεταχτεί η μπάλα απ'το κανόνι, λέω:"ΌΧΙ, ΜΗ!"
Αμάν κάναμε να την βρούμε, αλλά σε εκείνο το διαβολεμένο σημείο μαύρισε η οθόνη και βγήκε κι ένα
Καλό καλοκαίρι θα τα πούμε του χρόνου, κι ήθελα να μαχαιρώσω άνθρωπο όπως η Λουκρέτσια.
Τι τέλος ήταν πάλι 2ου κύκλου αυτό βρε φούστη μου;! Ξέρουν που να κόβουν την χρονιά πάντως, σε καλά σημεία,
οι ηλίθιοι... από που να ξεκινήσω.
- 2x10:
- Απ'το μανάρι νούμερο 1 που το κάνανε πλήση εγκεφάλου με τα υγρά τους, μου χαλάσανε τα ματάκια του τα γλυκά για να τον κάνουνε γιο του Μύθρα, τον βλέπω να επιστρέφει αδίστακτο. Το μανάρι νούμερο 2 που επιτέλους βρήκε τη μάνα του και είναι έτοιμος να την σκοτώσει, τι τραγική ειρωνεία κι αυτή;;!! For God's name!! anyway...
Τι έγινε με την Κλάρίς έφυγε , τραβά για μοναστήρι μεριά.. έτσι όπως την είδα, που πάει, που αφήνει τις κόρες της, κι την Βανέσσα μόνη να επωμιστεί το βάρος;;!! Καλέ ο Νίκο είναι ο Μακιαβέλι, ;;!!! Γιατί αγάπη μου;!
18 επ. ανάθεμα τα και μας το έκρυβες τόσο καλά;;;!!! Κρυφομουσίτσα! Για το μαύρο μπαστάρδι δεν μιλώ, άσε μην πιάσω τα καντήλια, μας έφαγε ολόκληρο μαέστρο εκεί το Τέρας... τώρα θα μου τα κάνει και πλακάκια με τον Ριάριο, δεν μπορώ σιχαίνομαι!!! κι αυτός πια τι του ήρθε να κόψει φλέβες γιατί;;;!!! Η Λουκία(Λουκρέτσια απλά για πιο σύντομα) μια χαρά την σκαπούλαρε πάλι, την έσωσε o love forever, και την βλέπουμε να οδεύει προς πατέρα μεριά, ο οποίος κι αυτός άφαντος, ;;;!! πως το πήρε απόφαση να βγει απ'το κλουβί, με κανέναν Λούπο θα το έσκασε να μου το θυμηθείτε... Αχ ποιος περιμένει τώρα μέχρι... δεν ξέρω κι εγώ πότε;;!!!
Πάντως ένα είναι το σίγουρο...
This series is spectacular...
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Morgan le Fay- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 33267
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°81
Χαίρομαι τόσο που σου άρεσε Είχε κάποια κομμάτια που ήταν σχεδόν ψυχεδέλεια εποχής και δεν ξέρω αν θα σου άρεσαν
Oh, the skies, tumbling from your eyes
So sublime, a chase to end all time
Seasons call and fall, from grace and uniform
Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun
Rushing through my veins, burning up my skin
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°82
Όλα μου άρεσαν, δεν υπήρχε κάτι για να με απογοητεύσει , η σειρά με ικανοποίησε στο έπακρο,
Α/Α που λέμε, τις βάζω 10' με τόνο και περιμένω με ανυπομονησία την 3η σεζόν.
Α/Α που λέμε, τις βάζω 10' με τόνο και περιμένω με ανυπομονησία την 3η σεζόν.
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°83
Mirabelle Salvatore έγραψε:anthian9 έγραψε:Ναταλία:
- Μην ανοίξετε αν δεν τελειώσατε τον 2ο κύκλο:
Πες μου πόσο βλακεία ήταν που σώθηκε από την Λουκρέτσια για να σκοτωθεί αργότερα λίγα λεπτά αφού μαθαίνει ότι η Βανέσσα είναι έγκυος στο παιδί του.
Ανθή:
- Μόλις τελείωσα τον 2ο κύκλο:
Μη μου το θυμίζεις καμάρι μου, απλώς μην... Άσε δράμα η κατάσταση. Τλχστν τώρα που η μάνα του παιδιού του πήρε τα πρωτεία καθότι κι ο απόγονος ο μοναδικός Μεδίκος στη Φλωρεντία, ίσως εκεί ψηλά να είναι υπερήφανος
for his family.Morgan le Fay έγραψε:έη. το τέλος του δεύτερου κύκλου. η τύπισσα στο καράβι. ό, τι χειρότερο.
^Εμένα μου λες;;!!! Όχι εμένα μου λες;;!! Αφού δευτερόλεπτα πριν πεταχτεί η μπάλα απ'το κανόνι, λέω:"ΌΧΙ, ΜΗ!"
Αμάν κάναμε να την βρούμε, αλλά σε εκείνο το διαβολεμένο σημείο μαύρισε η οθόνη και βγήκε κι ένα
Καλό καλοκαίρι θα τα πούμε του χρόνου, κι ήθελα να μαχαιρώσω άνθρωπο όπως η Λουκρέτσια.
Τι τέλος ήταν πάλι 2ου κύκλου αυτό βρε φούστη μου;! Ξέρουν που να κόβουν την χρονιά πάντως, σε καλά σημεία,
οι ηλίθιοι... από που να ξεκινήσω.
- 2x10:
Απ'το μανάρι νούμερο 1 που το κάνανε πλήση εγκεφάλου με τα υγρά τους, μου χαλάσανε τα ματάκια του τα γλυκά για να τον κάνουνε γιο του Μύθρα, τον βλέπω να επιστρέφει αδίστακτο. Το μανάρι νούμερο 2 που επιτέλους βρήκε τη μάνα του και είναι έτοιμος να την σκοτώσει, τι τραγική ειρωνεία κι αυτή;;!! For God's name!! anyway...
Τι έγινε με την Κλάρίς έφυγε , τραβά για μοναστήρι μεριά.. έτσι όπως την είδα, που πάει, που αφήνει τις κόρες της, κι την Βανέσσα μόνη να επωμιστεί το βάρος;;!! Καλέ ο Νίκο είναι ο Μακιαβέλι, ;;!!! Γιατί αγάπη μου;!
18 επ. ανάθεμα τα και μας το έκρυβες τόσο καλά;;;!!! Κρυφομουσίτσα! Για το μαύρο μπαστάρδι δεν μιλώ, άσε μην πιάσω τα καντήλια, μας έφαγε ολόκληρο μαέστρο εκεί το Τέρας... τώρα θα μου τα κάνει και πλακάκια με τον Ριάριο, δεν μπορώ σιχαίνομαι!!! κι αυτός πια τι του ήρθε να κόψει φλέβες γιατί;;;!!! Η Λουκία(Λουκρέτσια απλά για πιο σύντομα) μια χαρά την σκαπούλαρε πάλι, την έσωσε o love forever, και την βλέπουμε να οδεύει προς πατέρα μεριά, ο οποίος κι αυτός άφαντος, ;;;!! πως το πήρε απόφαση να βγει απ'το κλουβί, με κανέναν Λούπο θα το έσκασε να μου το θυμηθείτε... Αχ ποιος περιμένει τώρα μέχρι... δεν ξέρω κι εγώ πότε;;!!!
Πάντως ένα είναι το σίγουρο...
This series is spectacular...
Μου θύμισες τον ενθουσιασμό μου όταν είδα το φινάλε. Και βασικά ήθελα παράλληλα να φάω το σεντόνι μου που είχα πρόχειρο δίπλα μου εκείνη την ώρα με όλα αυτά που έγιναν.
Η στιγμή που
- Σπόιλερ:
- συνειδητοποιώ ότι ο Νίκο είναι ο Μακιαβέλι ήταν απλά
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°84
^Αυτή τη στιγμή Αθνή ομολογώ ότι με εξέπληξε κι εμένα,
- Σπόιλερ:
- μα 2 κύκλους τώρα, όλο Νίκο, Νίκο, κι Νίκο...
δεν το λέγανε κι ποτέ ολόκληρο ... οπότε τη στιγμή της αποκάλυψης...
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°85
Η Ναταλία εδώ μέσα ξεθάβει τόπικ, δεν πειράζει, εργασία είναι κι αυτό.
Το Λεπόν, η σειρά μπορεί να τελείωσε, έλαβε ένα τέλος , το ξέρω θα μου λείψει, αλλά κι εγώ κυρά μου πρέπει να σχολιάσω, κι ευτυχώς διάβασμα το το σχολιασμό του 2x10 για να θυμηθώ κι μερικά πράγματα που είχα ξεχάσει τελείως, μετά από ένάμιση κι χρόνο βάλε.
Το Λεπόν, η σειρά μπορεί να τελείωσε, έλαβε ένα τέλος , το ξέρω θα μου λείψει, αλλά κι εγώ κυρά μου πρέπει να σχολιάσω, κι ευτυχώς διάβασμα το το σχολιασμό του 2x10 για να θυμηθώ κι μερικά πράγματα που είχα ξεχάσει τελείως, μετά από ένάμιση κι χρόνο βάλε.
- Σπόιλερ:
- Είμαι στο 3x02 κι μετράω απώλειες, τι έχει να περάσει αυτό το παιδί ακόμα τι έχει;;!!
Έχασε μάνα, πατέρα,... τι άλλο; ΤΙ ΑΛΛΟ;; τι συγκίνησις δεν αντέχω , δεν μπορώ.
Αμ το άλλο ντυμένο στα μαύρα συνέχεια κι μες την προσευχή κι όλη την ώρα φαρμάκι στα μάτια, υποφέρει το παιδί, φοβάται , ειναι ταραγμένο αλλά το κρύβει. Είναι μπερδεμένο κιόλας... μοναδικό καταφύγιο ο βωμός του Κυρίου, Αχ...
Η Βανέσα έβγαλε λόγο κι ο Νίκο χειροκροτεί, μπράβο παιδί μου, Ο Τζουλς από εκεί πάνω σε βλέπει κι χαίρεται να ξες.
Η Κλαρίς ψάχνει να σκοτώσει το μαύρο το μπατσάρδι με το κουζινομάχαιρο, καλά κάνεις κι εσύ, προς το παρόν τάπωσες τον κόκορα του Μύθρα να' σαι καλά. Η Λουκία κι αυτή (Λουκρέτσια) χαμένη κάπου στο διάστημα κι αυτή... Κι ο Λορέντζο με τους Τούρκους.
“You're not alone.”
“You're not alone.”
HOUSE TYRELL
Growing Strong