+18
Isabelle Lightwood
Magic Is Might
Mysterious Wizard
Eloise Prewett
Arcturus Regulus Black
anthian9
Madame Maxime
Alicia Spinnet
Maria Lovegood
Phineas Nigellus Black
Berenice
Imperio
Ignazya
Cassandra Black
Hecate
Morgan le Fay
Romilda Vane
Eleanna Lovegood
22 απαντήσεις
John Green
Mysterious Wizard- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 8962
Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: “The best fantasy is written in the language of dreams. It is alive as dreams are alive, more real than real ... for a moment at least ... that long magic moment before we wake. [...] They can keep their heaven. When I die, I'd sooner go to middle Earth.”
- Δημοσίευση Ν°26
Απ: John Green
Ξεκίνησα το TFIOS στο πρωτότυπο. Το περιεχόμενο δεν είναι κάτι το τρομερό, ωστόσο η γραφή του είναι φοβερή. Έχει πολύ χιούμορ και είναι τρομερά ψυχογραφικός χωρίς να το παρακάνει. Πριν το καταλάβεις έχεις διαβάσει 20 σελίδες στο άψε σβήσε. Είμαι στο τέταρτο κεφάλαιο και προχωρώ.
Morgan le Fay- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 33267
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°27
η αλάσκα θα γίνει ταινία ορ νοτ;
Oh, the skies, tumbling from your eyes
So sublime, a chase to end all time
Seasons call and fall, from grace and uniform
Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun
Rushing through my veins, burning up my skin
I will survive, live and thrive
Win this deadly game
Love crime
I will survive, live and thrive
I will survive
I will...
Magic Is Might- Οδηγός στο Λεωφορείο των Ιπποτών
- Αριθμός μηνυμάτων : 10420
Ημερομηνία εγγραφής : 04/10/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°28
Morgan le Fay έγραψε:η αλάσκα θα γίνει ταινία ορ νοτ;
- Σπόιλερ:
- ακυρο απλα εβλεπα μια ταινια στην οποια οι υπότιτλοι ανέβηκαν σπο μια Morgan le fay και σε θυμηθηκα
Θελω να το διαβασω αλλα οχι στα αγγλικα. Δεν ακούστηκε τιποτα για μεταφραση;
- feeling nosy?:
Imperio- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 33330
Ημερομηνία εγγραφής : 03/06/2010
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I'm the one I should love
- Δημοσίευση Ν°29
Ναι τελικά η Αλασκα και το Paper towns θα γίνουν ταινίες.
_
_
Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred
And the depression that came to play again
Min Yoongi is already dead (I killed him)
It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others
- Stuff:
Μιάμιση ώρα ταινία. Κάψιμο για μια ζωή!
The North Remembers
Isabelle Lightwood- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 36189
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Magical Identity
Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
- Δημοσίευση Ν°30
Mετέφρασαν το TFIOS ως "Λάθος αστέρι"; Σοβαρα τώρα;
Imperio- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 33330
Ημερομηνία εγγραφής : 03/06/2010
Magical Identity
Today's thought: I'm the one I should love
- Δημοσίευση Ν°31
Ναι.
_
_
Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred
And the depression that came to play again
Min Yoongi is already dead (I killed him)
It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others
- Stuff:
Μιάμιση ώρα ταινία. Κάψιμο για μια ζωή!
The North Remembers
Con Black- Βιβλιοθηκάριος
- Αριθμός μηνυμάτων : 818
Ημερομηνία εγγραφής : 22/11/2010
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°32
Αφου τέλειωσα το the perks of being a wallflower στα αγγλικα είπα να τιμήσω και το tfios επίσης στα αγγλικά αλλα μου φάνηκε λίγο δύσκολο το λεξιλόγιο!Τέλος πάντων,ελπίζω να το διαβάσω μεσα στο καλοκαίρι αν και θα είμαι με το google translator από δίπλα!
_
- Σπόιλερ:
Magical Identity
Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
- Δημοσίευση Ν°33
^To TFIOS είναι το πιο ευκολοδιάβαστο βιβλίο που έχω διαβάσει. Σαν να το αφηγείται η πρωταγωνίστρια.
Αγάπη είναι το TFIOS αλλά δε καταλαβαίνω γιατί έχει κάνει τόσο ντόρο ως το καλύτερο βιβλίο μετά από πολύ καιρό. Είναι ένα από τα πολλά βιβλία με καρκίνο, που απλά συγκινεί τόσο επειδή έχει και το ρομάντζο. Αλλά υπάρχουν άλλα πολύ βαθύτερα όπως πχ to my sister's keeper που εντάξει, είναι καταθλιψάρα αλλά θίγει πολύ πιο σημαντικούς δεσμούς από έναν εφηβικό έρωτα, όσο μεγάλος και αν φαντάζει αυτός.
Αγάπη είναι το TFIOS αλλά δε καταλαβαίνω γιατί έχει κάνει τόσο ντόρο ως το καλύτερο βιβλίο μετά από πολύ καιρό. Είναι ένα από τα πολλά βιβλία με καρκίνο, που απλά συγκινεί τόσο επειδή έχει και το ρομάντζο. Αλλά υπάρχουν άλλα πολύ βαθύτερα όπως πχ to my sister's keeper που εντάξει, είναι καταθλιψάρα αλλά θίγει πολύ πιο σημαντικούς δεσμούς από έναν εφηβικό έρωτα, όσο μεγάλος και αν φαντάζει αυτός.
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°34
ναι αλλα ο ογκαστους ειναι τυπαρα
ενω το my sisters keeper ειναι πολυ κλαψ
ενω το my sisters keeper ειναι πολυ κλαψ
- feeling nosy?:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°35
Καλά δε συγκρίνω τα βιβλία, για παράδειγμα το έφερα επειδή το διάβαζα χθες το άλλο xD
Επίσης αυτό δε μου άρεσε, που είναι τόσο...τέλειος σε όλα. Άνθρωποι είναι. Δε γίνεται να έχει πάντα την έτοιμη απάντηση, να κάνει τα πάντα για μία που καλά καλά μόλις έμαθε και γενικώς no, no, no.
Επίσης αυτό δε μου άρεσε, που είναι τόσο...τέλειος σε όλα. Άνθρωποι είναι. Δε γίνεται να έχει πάντα την έτοιμη απάντηση, να κάνει τα πάντα για μία που καλά καλά μόλις έμαθε και γενικώς no, no, no.
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°36
α α α α α
δεν εχει σημασια, εμενα μαρεεσει παρηγγειλα αλλα τρια δικα του (paper towns, looking for alaska, an abundance of katherines) και ελπιζω να μπορεσω να τα διαβασω εννοω να μην ειναι πολυ δυσκολα γραμμενα...οχι οτι εχουμε προβλημα, proficiency δωσαμε αλλα οσο ναναιιιιιι..
δεν εχει σημασια, εμενα μαρεεσει παρηγγειλα αλλα τρια δικα του (paper towns, looking for alaska, an abundance of katherines) και ελπιζω να μπορεσω να τα διαβασω εννοω να μην ειναι πολυ δυσκολα γραμμενα...οχι οτι εχουμε προβλημα, proficiency δωσαμε αλλα οσο ναναιιιιιι..
- feeling nosy?:
Eleanna Lovegood- Εκπαιδευτής Δράκων
- Αριθμός μηνυμάτων : 25823
Ημερομηνία εγγραφής : 15/06/2011
Magical Identity
Today's thought: A mind needs books as a sword needs a whetstone, if it is to keep its edge.
- Δημοσίευση Ν°37
Μαρία, το κύριο ελάττωμα που θα μπορούσε να βρει κάποιος στον Augustus είναι ότι (στο μεγαλύτερο μέρος τουλάχιστον του βιβλίου) είναι pretentious as f*ck. Αλλά εμένα μου αρέσει αυτό και είναι κομμάτι του όλου character development.
Εγώ έχω διαβάσει και Paper Towns και Will Grayson, Will Grayson. Το PT να σας πω την αλήθεια μετά από κάποιο σημείο το βαρέθηκα. Εντάξει, ωραίο γράψιμο, αλλά η πλοκή έχασε κάθε ενδιαφέρον, για εμένα τουλάχιστον. Το WG, WG ήταν πιο ευχάριστο και γενικά μου άρεσε αρκετά, αλλά δεν έφτασε το tfios. Τώρα διαβάζω Looking For Alaska για το οποίο έχω πολύ υψηλές προσδοκίες.
Εγώ έχω διαβάσει και Paper Towns και Will Grayson, Will Grayson. Το PT να σας πω την αλήθεια μετά από κάποιο σημείο το βαρέθηκα. Εντάξει, ωραίο γράψιμο, αλλά η πλοκή έχασε κάθε ενδιαφέρον, για εμένα τουλάχιστον. Το WG, WG ήταν πιο ευχάριστο και γενικά μου άρεσε αρκετά, αλλά δεν έφτασε το tfios. Τώρα διαβάζω Looking For Alaska για το οποίο έχω πολύ υψηλές προσδοκίες.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°38
Γιατί pretentious?
Ρε παιδιά απλά όχι. Είναι σαν τον Τζέις από TMI, που παρόλο που είναι θεούλης είναι too good to be true. Ακόμη και με τον Έντουαρτ θα ελεγα ότι μοιάζουν σε αυτό.
Ρε παιδιά απλά όχι. Είναι σαν τον Τζέις από TMI, που παρόλο που είναι θεούλης είναι too good to be true. Ακόμη και με τον Έντουαρτ θα ελεγα ότι μοιάζουν σε αυτό.
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°39
μαρια τι λεεεεεες; με πληγωνεις
- feeling nosy?:
Magical Identity
Today's thought: A mind needs books as a sword needs a whetstone, if it is to keep its edge.
- Δημοσίευση Ν°40
Let's agree to disagree. Ας τα βάλω σε σπόιλερ.
- Σπόιλερ:
- Pretentious για το όλο θέμα με τα metaphors, για το πως είχε πάντα κάτι να πει, για το πάθος του να αφήσει το σημάδι του στον κόσμο, για τα τσιγάρα που δεν άναβε και γενικά για όλο του το στυλάκι.
Καταλαβαίνω την παρομοίωση με τον Τζέις. Έχουν παρόμοια συμπεριφορά και στυλ. Και είναι και οι δύο broken, αλλά προσπαθούν να το κρύψουν.
Η διαφορά είναι ότι ο Τζέις, ναι, είχε περάσει μια δύσκολη ζωή. Αλλά η σαρκαστική του ομιλία, το πόσο ετοιμόλογος ήταν, the badassness βρε παιδί μου, ήταν κομμάτι του χαρακτήρα του. Ο Gus δεν ήταν έτσι. Αυτός ήταν απλα ένα παιδί που είχε την ατυχία να έχει καρκίνο. Είχε καλό οικογενειακό περιβάλλον, καλή ζωή και όνειρα. Ήθελε ο κόσμος να τον θυμάται. Και μετά αρρώστησε και συνειδητοποίησε πως η κοινωνία που ζούμε πιστεύει πως ένας καρκινοπαθής είναι για λύπηση, πως το άτομο ταυτίζεται με την αρρώστια (ένα από τα θέματα που θίγει αρκετά το βιβλίο πιστεύω- οι καρκινοπαθείς είναι απλώς άτομα που είχαν αυτή την ατυχία και δεν διαφέρουν σε τίποτα από τους υπόλοιπους) και δεν μπορεί να κάνει κάτι σημαντικό, να γίνει ήρωας, να αλλάξει τον κόσμο, γιατί πολύ απλά μετά από πολύ κόπο και ταλαιπωρία θα πεθάνουν. Και γι' αυτό προσποιείται. Βγάζει προς τα έξω έναν εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα έναν που είναι ο pretentious τύπος που γνωρίζουμε και αγαπάμε. Τα βασικά χαρακτηριστικά του μένουν ίδια, έχει καλή καρδιά, ερωτεύεται με πάθος κλπ, απλώς αλλάζει τρόπο συμπεριφοράς και προσπαθεί να παρουσιαστεί ως τέλειος, κάτι που πολύ αγαπούν και άλλοι αντιπαθούν. Αυτό το too good to be true που είπες. Μπορεί να είναι survivor, αλλά έχει το προσθετικό του πόδι ως ένα μόνιμο αναμνηστικό, καθώς επίσης και τον τρόπο που τον αντιμετωπίζουν όσοι γνωρίζουν για την ασθένειά του, κι έτσι ακόμα και όταν δεν πεθαίνει, δεν καταστρέφει την περσόνα που δημιούργησε. Αλλά έρχεται κάποια στιγμή που ο καρκίνος επιστρέφει και όλο αυτό αρχίζει να χάνεται. Τον βλέπουμε όπως είναι πραγματικά, βλέπουμε πως δεν είναι καλά, πως ποτέ δεν ήταν καλά. Οι τελευταίες του μέρες με την Hazel είναι μια περίτρανη απόδειξη. Ο Gus στο αναπηρικό καροτσάκι, που δεν μπορεί να περπατήσει, αυτός που δεν μπορεί να οδηγήσει και τα κάνει πάνω του, δεν είναι το παιδί που γνωρίσαμε στην αρχή, με ένα σβηστό τσιγάρο ανάμεσα στα χείλη, με όλα του τα metaphors. με ένα pick-up line που θα σε κάνει να λιώσεις πάντα σε ετοιμότητα.
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°41
ακομη δεν καταλαβαινω μετα απο ολο αυτο το οντως εντυπωσιακοτατο κειμενο γιατι τον θεωρεις pretentious...δεν μου φερνει καθολου σε αυτον τον συγκεκριμενο χαρακτηρισμο.
- feeling nosy?:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°42
Άντε δε θα διαφωνήσω τιμής ένεκεν στο (εύστοχο) κατεβατό. :Ρ
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°43
^^Μα κάνει μπαμ σε όλο το βιβλίο.
^Να 'σαι καλά, γιατί είναι αργά και ψιλοξέμεινα από επιχειρήματα.
- Σπόιλερ:
- Ποιο 17χρονο αγόρι θα πει "It would be a privilege to have my heart broken by you" και "I fear oblivion, I fear it like the proverbial blind man whoʼs afraid of the dark" και "If you don't live a life in service of a greater good, you've gotta at least die a death in service of a greater good, you know? And I fear that I won't get either a life or a death that means anything" και "You put the killing thing right between your teeth, but you don't give it the power to do its killing"; Ο Gus είχε μία πλαστή prentiousness (γκαντ, πώς μεταφράζεται στα ελληνικά; ) και αλαζονεία. Μα το είπε ολοκάθαρα και ο Isaac, στο eulogy του:
Augustus Waters talked so much that heʼd interrupt you at his own funeral. And he was pretentious: Sweet Jesus Christ, that kid never took a piss without pondering the abundant metaphorical resonances of human waste production. And he was vain: I do not believe I have ever met a more physically attractive person who was more acutely aware of his own physical attractiveness.
^Να 'σαι καλά, γιατί είναι αργά και ψιλοξέμεινα από επιχειρήματα.
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°44
μπορει ο ιδιος ο συγγραφεας να ηθελε να κανει τον χαρακτηρα του ετσι..δεν ξερω, τι να σας πω
- feeling nosy?:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°45
Μα ακριβώς αυτό είπα στο κατεβατό πιο πάνω, ότι υπήρχε λόγος
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°46
δεν το καταλαβα ετσι...μου φανηκε σαν κατηργορια :Ρ
- feeling nosy?:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°47
Στο κατεβατό για την Μαρία εννοώ :Ρ
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°48
α α α μια ζωη ακυρη εγω
- feeling nosy?:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°49
Δεν υπήρχε λόγος. Ήταν μέρος του χαρακτήρα του να θέλει να φανεί άτρωτος. :Ρ
Rowena Ravenclaw- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 6959
Ημερομηνία εγγραφής : 01/07/2008
Magical Identity
Today's thought: Μμμ..μαλιστα
- Δημοσίευση Ν°50
Τι να πω για τον Τζον Γκριν.. Εχω διαβασει The Fault in our stars, Paper towns και An Adundance of Katherines.
Θεωρώ οτι το tfios, είναι το πιο ωραίο και καλογραμμένο βιβλίο. Αυτό με τις Καθρινς, είναι λίγο στατικό..δεν έχει και ουσιαστική πλοκή. Αλλά σε γενικές γραμμές θεωρώ οτι είναι καλός συγγραφεας και μου αρέσει ο τροπος που γραφει. Εχώ σκόπο να διαβασω όλα τα βιβλία του σύντομα.
Θεωρώ οτι το tfios, είναι το πιο ωραίο και καλογραμμένο βιβλίο. Αυτό με τις Καθρινς, είναι λίγο στατικό..δεν έχει και ουσιαστική πλοκή. Αλλά σε γενικές γραμμές θεωρώ οτι είναι καλός συγγραφεας και μου αρέσει ο τροπος που γραφει. Εχώ σκόπο να διαβασω όλα τα βιβλία του σύντομα.
- <3: