Καλο σας απογευμα..
+19
Narcissa
Pansy Parkinson
Ms Padfoot
E-vampire
BaGGoS
Anjelina Johnson!
multi
Berenice
Albus_The_Wise
Wanderer
Hermione..
Rose Black
Seven
aiswp0s
Ms Skellington
*Dora*
SiMoS
horklum
Madame Maxime
23 απαντήσεις
Τα "ζευγαράκια" του forum
Berenice- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 18387
Ημερομηνία εγγραφής : 21/11/2007
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: well behaved women rarely make history
- Δημοσίευση Ν°926
Απ: Τα "ζευγαράκια" του forum
Σπαμ ελεος..Μην συνεχιστει θα διαγραφτουν μηνυματα..
Καλο σας απογευμα..
Καλο σας απογευμα..
“You know, Evans, sooner or later youʼre going to have to make up your mind, whether you like me or hate me.”
“Believe me, Iʼve made up my mind.” (x)
Albus_The_Wise- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 2525
Ημερομηνία εγγραφής : 02/06/2008
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°927
μη γινεσαι κακια... εντος θεματος ειμαστε
I walk these streets, a loaded six string on my back
I play for keeps, cause I might not make it back
I been everywhere, still Im standing tall
Ive seen a million faces an Ive rocked them all
Im a cowboy, on a steel horse I ride
Im wanted dead or alive
Im a cowboy, I got the night on my side
Im wanted dead or alive
Wanted dead or alive
Berenice- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 18387
Ημερομηνία εγγραφής : 21/11/2007
Magical Identity
Today's thought: well behaved women rarely make history
- Δημοσίευση Ν°928
Oχι ειστε εκτος..Και δεν εχει νοημα το να σπαμμαρεις λεγοντας πως δεν σπαμμαρες..
“You know, Evans, sooner or later youʼre going to have to make up your mind, whether you like me or hate me.”
“Believe me, Iʼve made up my mind.” (x)
SiMoS- Μάντης
- Αριθμός μηνυμάτων : 18162
Ημερομηνία εγγραφής : 06/04/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: I thought that I heard you laughing, I thought that I heard you sing...
- Δημοσίευση Ν°929
jate αν σου διαφευγει εγραψα ενα κειμενο για την πρωην μου την λιζα...δε νομιζω να σπαμμαρα...
The Composer
C.Addicts United
Madame Maxime- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 55431
Ημερομηνία εγγραφής : 30/05/2008
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought: Somebody mixed my medicine. :S
- Δημοσίευση Ν°930
ΘΕΛΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!
C. Addicts for the win.
SiMoS- Μάντης
Magical Identity
Today's thought: I thought that I heard you laughing, I thought that I heard you sing...
- Δημοσίευση Ν°931
γραψε κι εσυ ενα κομματι απο εκει που περιμενω απαντηση...και μετα θα συνεχισω εγω....αν θελεις να την κανουμε ετσι την ιστορια...
The Composer
C.Addicts United
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°932
Σαστισε. Δεν το περιμενε αυτο. Χαμηλωσε το κεφαλι της. Αρχιζε να κοκκινηζει και το ηξερε.
Τοσον καιρο... Τοσο καιρο πολεμουσε αυτο που ενιωθε για εκεινον, τοσο καιρο περνουσε τα βραδυα της κλαιγοντας αθορυβα στο υπνοδωματιο της, τοσο καιρο επνιγε τον πονο της οταν τον εβλεπε με αλλες... Και τωρα; Τωρα τι της ελεγε? Οτι την αγαπουσε.... Μπορουσε να τον πιστεψει? Δεν το ηξερε αυτο. Δεν ηθελε να ξαναπληγωθει... Ξαφνικα θυμηθηκε τα λογια ενος συμμαθητη της.
"Θα ξαναγυρισεις στον Σιμο"
"Και γιατι το πιστευεις αυτο?"
"Γιατι απο την πρωτη στιγμη σου αρεσε και ακομη σου αρεσει."
"Νομιζεις..."
Μηπως ειχε δικιο τελικα?
"Παναθεμα σε Sev..." ςειπε η κοπελα σιγανα.
"Sev;" ρωτησε το αγορι και σηκωσε το κεφαλι της για να αντικρισει τα ματια της.
Σιγουρα δεν περιμενε να ακουσει αυτο....
Τοσον καιρο... Τοσο καιρο πολεμουσε αυτο που ενιωθε για εκεινον, τοσο καιρο περνουσε τα βραδυα της κλαιγοντας αθορυβα στο υπνοδωματιο της, τοσο καιρο επνιγε τον πονο της οταν τον εβλεπε με αλλες... Και τωρα; Τωρα τι της ελεγε? Οτι την αγαπουσε.... Μπορουσε να τον πιστεψει? Δεν το ηξερε αυτο. Δεν ηθελε να ξαναπληγωθει... Ξαφνικα θυμηθηκε τα λογια ενος συμμαθητη της.
"Θα ξαναγυρισεις στον Σιμο"
"Και γιατι το πιστευεις αυτο?"
"Γιατι απο την πρωτη στιγμη σου αρεσε και ακομη σου αρεσει."
"Νομιζεις..."
Μηπως ειχε δικιο τελικα?
"Παναθεμα σε Sev..." ςειπε η κοπελα σιγανα.
"Sev;" ρωτησε το αγορι και σηκωσε το κεφαλι της για να αντικρισει τα ματια της.
Σιγουρα δεν περιμενε να ακουσει αυτο....
C. Addicts for the win.
BaGGoS- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 3859
Ημερομηνία εγγραφής : 08/07/2008
Magical Identity
Blood Status:
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°933
που τον θυμηθηκες τον Σεβ?
RAVENCLAW
Study hard. Party harder.
Can I get to your soul
Can you get to my thoughts
Can you promise we won't let go
All the things that I need
All the things that you need
We can make it feel so real
Cause you can't deny
You've blown my mind
When I touch your body
I feel I'm losing control
Proud To Be Member Of Ravenclaw's Spammer Crew
Study hard. Party harder.
Can I get to your soul
Can you get to my thoughts
Can you promise we won't let go
All the things that I need
All the things that you need
We can make it feel so real
Cause you can't deny
You've blown my mind
When I touch your body
I feel I'm losing control
Proud To Be Member Of Ravenclaw's Spammer Crew
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°934
BaGGoS έγραψε:που τον θυμηθηκες τον Σεβ?
Δεν ξερω!!!! Απλα συζητουσαμε μετα τον ηρωικο τσακωμο μεταξυ Ελενης - εγω και μου το ειχε πει.
C. Addicts for the win.
SiMoS- Μάντης
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°935
"Ναι...Sev...Αυτος εφταιγε για ολα..."ειπε...
Τα ματια της ελαμπαν...Τα τοσο ομορφα και εκφραστικα ματια της...
Αγγιξε το προσωπο της και της ψιθυρισε"Μακαρι να μπορουσα να γυρισω πισω τον χρονο...Θα αλλαζα πολλα..."
"Μακαρι..."ειπε το πανεμορφο κοριτσι με την τρεμαμενη φωνη της...
Δεν μπορουσε να συγκρατησει αλλο τον εαυτο του...Αυτο που προσπαθουσε να αποτρεψει ηταν πανω απο τις δυναμεις του...Το ηξερε αλλα δεν ηταν σωστο...Επιασε το προσωπο της τρυφερα...Το εφερε κοντα στο δικο του...ενιωθε τα χειλη της κοντα στα δικα του...
Τα ματια της ελαμπαν...Τα τοσο ομορφα και εκφραστικα ματια της...
Αγγιξε το προσωπο της και της ψιθυρισε"Μακαρι να μπορουσα να γυρισω πισω τον χρονο...Θα αλλαζα πολλα..."
"Μακαρι..."ειπε το πανεμορφο κοριτσι με την τρεμαμενη φωνη της...
Δεν μπορουσε να συγκρατησει αλλο τον εαυτο του...Αυτο που προσπαθουσε να αποτρεψει ηταν πανω απο τις δυναμεις του...Το ηξερε αλλα δεν ηταν σωστο...Επιασε το προσωπο της τρυφερα...Το εφερε κοντα στο δικο του...ενιωθε τα χειλη της κοντα στα δικα του...
The Composer
C.Addicts United
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°936
Ετρμε ολοκληρη. Ηταν ονειρο δεν υπηρχε αλλη εξηγηση. Αλλα οχι, δεν μπορουσε να ονειρευτε αυτο το τρεμουλο, αυτην την ελξη, αυτην την στιγμη. Ηθελε να φυγει, να μην ξαναδει αυτα τα ματια, αυτο το προσωπο που τοσο πολυ αγαπουσε. Αλλα δεν μπορουσε, την ειχε σκλαβωσει, δεν μπορουσε να φυγει.... και τοτε ακουμπησε τα χειλη του στα δικα της.
C. Addicts for the win.
SiMoS- Μάντης
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°937
Ολα εγιναν απο μονα τους...Ενιωθε οτι πετουσε...Δεν βρισκοταν πλεον στην γη...Πετουσε...Πετουσε προς εναν κοσμο μαγικο...Τωρα καταλαβαινε τι θα πει αγαπη...ερωτας...παθος...
Ειχε βρει επιτελους αυτο που αναζητουσε...
"Σ'αγαπω οσο δεν αγαπησα ποτε τπτ και καμια..."της εξομολογηθηκε...
Η κοπελα κοκκινησε...Ειχε χασει τα λογια της...
Ειχε βρει επιτελους αυτο που αναζητουσε...
"Σ'αγαπω οσο δεν αγαπησα ποτε τπτ και καμια..."της εξομολογηθηκε...
Η κοπελα κοκκινησε...Ειχε χασει τα λογια της...
The Composer
C.Addicts United
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°938
Κοκκινησε για ακομη μια φορα. Δεν εβρισκε λογια να εκφρασει την αγαπη της. Δεν μπορεις να βρεις λογια για αυτο το συναισθημα. Απλα εγυρε λιγο και τον αγκαλιασε, δεν μπορουσε να μιλησει εκεινην την στιγμη. Εκεινος μηχανικα της χαιδεψε τα μαλλια. Το αγγιγμα του την εκανε να ανατριχιασει. Καθοταν πολυ ωρα ετσι, απλα ακουγοντας την καρδια του και την ανασα του. Μεχρι που ηρεμησε και τον κοιταξε.
C. Addicts for the win.
SiMoS- Μάντης
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°939
Ανταποκριθηκε στη ματια της...
Τα λογια δεν εβγαιναν απο τον λαιμο του...Ενας νεος κοσμος ειχε πλεον ανοιχτει μπροστα του...Δε μπορουσε να φανταστει τη ζωη του διχως την αγαπημενη του..."Αν σε χασω θα χαθω..."της ειπε δακρυσμενος...την αγκαλιασε ακομα πιο σφιχτα και ακουμπησε το κεφαλι της στον ωμο του...
Τα λογια δεν εβγαιναν απο τον λαιμο του...Ενας νεος κοσμος ειχε πλεον ανοιχτει μπροστα του...Δε μπορουσε να φανταστει τη ζωη του διχως την αγαπημενη του..."Αν σε χασω θα χαθω..."της ειπε δακρυσμενος...την αγκαλιασε ακομα πιο σφιχτα και ακουμπησε το κεφαλι της στον ωμο του...
The Composer
C.Addicts United
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°940
Για ακομη μια φορα δεν μπορεσε να μιλησει. Απλα τον αφησε να εκδηλωθει. Ηθελε να του τα πει ολα, ολα αυτα που ενιωθε, απλα δεν μπορουσε. Οχι εκεινην την στιγμη. Η ματια του εκανε την καρδια της να χτυπαει γρηγοροτερα. Προσπαθησε να ηρεμησει για ακομη μια φορα στην αγκαλια του.
Οταν ενιωσε επιτελους ετοιμη να του μιλησει τον ξανακοιταξε στα ματια και μιλησε.
"Δεν εχω νιωσει ποτε κατι τετοιο. Δεν θα αντεξω μακρυα σου. Δεν ημουν καλα μακρυα σου. Απλα φορουσα την συνηθισμενη μου μασκα, και φερομουν οπως παντα. Αλλα ο πονος και η ζηλια με επνιγαν οταν σε εβλεπα με αλλες, οταν δεν μπορουσα να σου πω οσα ενιωθα.. Δεν μπορεις να φανταστεις πως ενιωθα..."
Οταν ενιωσε επιτελους ετοιμη να του μιλησει τον ξανακοιταξε στα ματια και μιλησε.
"Δεν εχω νιωσει ποτε κατι τετοιο. Δεν θα αντεξω μακρυα σου. Δεν ημουν καλα μακρυα σου. Απλα φορουσα την συνηθισμενη μου μασκα, και φερομουν οπως παντα. Αλλα ο πονος και η ζηλια με επνιγαν οταν σε εβλεπα με αλλες, οταν δεν μπορουσα να σου πω οσα ενιωθα.. Δεν μπορεις να φανταστεις πως ενιωθα..."
C. Addicts for the win.
SiMoS- Μάντης
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°941
Δεν ηξερε τι να της πει...αρχισε λεγοντας της το εξης:"Προσπαθησα πολλες φορες να σου πω να ξαναπροσπαθησουμε...αλλα μου εδειχνες οτι δεν ημουν πλεον τπτ για σενα...ημουν απλως ενας πρωην...Οτι εκανα το εκανα γιατι...προσπαθουσα να σε ξεπερασω...ομως δεν ειναι τοσο ευκολο...Καθε μερα σε σκεφτομουν...Ημουν ενα αψυχο πλασμα διχως εσενα..."της ειπε τρεμοντας...
The Composer
C.Addicts United
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°942
Τα ματια του της ελεγαν την αληθεια, το ηξερε αυτο. Το ενιωθε. Ξαφνιαστηκε ομως.
"Εγωισμος. Πονος για οτι ειχε συμβει. Δεν ενιωθα καλα μετα τον τσακωμο της ermionaki μαζι μου. Φοβομουν πολυ ξερεις. Μηπως... σε χασω. Και τελικα αυτο εγινε. Μετα δεν μπορουσα να ειμαι ξανα μαζι σου, εβλεπα αυτον τον χαρακτηρα, τον ψευτικο χαρακτηρα που εδειχνες στους αλλους και δεν μπουρουσα να σκεφτω οτι εμεις θα ειμασταν ξανα μαζι. Ξερεις οτι δεν μου αρεσουν τετοιοι χαρακτηρες... Πιστεψα οτι με ειχες ξεπερασει, οτι δεν ημουν κατι σημαντικο για εσενα οπως ησουν εσυ για εμενα. Πιεσα τον εαυτο μου να το πιστεψει αυτο..." ειπε η κοπελα και αρχισε να βουρκωνει. Δεν ηθελε να κλαψει, οχι τωρα...
"Εγωισμος. Πονος για οτι ειχε συμβει. Δεν ενιωθα καλα μετα τον τσακωμο της ermionaki μαζι μου. Φοβομουν πολυ ξερεις. Μηπως... σε χασω. Και τελικα αυτο εγινε. Μετα δεν μπορουσα να ειμαι ξανα μαζι σου, εβλεπα αυτον τον χαρακτηρα, τον ψευτικο χαρακτηρα που εδειχνες στους αλλους και δεν μπουρουσα να σκεφτω οτι εμεις θα ειμασταν ξανα μαζι. Ξερεις οτι δεν μου αρεσουν τετοιοι χαρακτηρες... Πιστεψα οτι με ειχες ξεπερασει, οτι δεν ημουν κατι σημαντικο για εσενα οπως ησουν εσυ για εμενα. Πιεσα τον εαυτο μου να το πιστεψει αυτο..." ειπε η κοπελα και αρχισε να βουρκωνει. Δεν ηθελε να κλαψει, οχι τωρα...
C. Addicts for the win.
SiMoS- Μάντης
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°943
Ηθελε να της τα πει ολα...Ολα οσα ενιωθε γι αυτην μα...φοβοταν...φοβοταν οτι ισως πληγωνοταν ξανα...πως θα το αντεχε?φοβοταν να μεινει μονος...μονος χωρις αυτην...αυτη που πραγματικα αγαπουσε...Θυμηθηκε τα παλια...ενα δακρυ κυλλησε...Θυμηθηκε οταν ηταν μια σκια...μια περιπλανομενη σκια διχως καρδια...αφου την ειχε εκεινη...η αγαπημενη του..."Φοβαμαι..."της ψιθυρησε..."φοβαμαι οτι θα σε χασω...δεν θα αντεξω μακρια σου...να το ξερεις..."της ειπε με ματια βουρκωμενα..."Δεν υπαρχω χωρις εσενα...."της ειπε με λυγμους...
The Composer
C.Addicts United
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°944
Τον κοιταξε και ενιωσε τον πονο του. Τον καταλαβαινε. Ειδε αυτο το αγγελικο προσωπο γεματο δακρυα και ενιωσε ξανα πονο. Πηρε τα χερια του απο το προσωπο του και τον ξαναγκαλιασε. Ηθελε να τον κανει να νιωσει καλα αν και δεν ηξερε πως θα το καταφερνε αυτο. Για ακομη μια φορα παρεμειναν ετσι, αγκαλιασμενοι, σιωπηλοι. Μια σιωπη που φανερωνε τα συναισθηματα τους. Δεν χρειαζονταν λογια.
Οταν η κοπελα ενιωσε το αγορι πιο ηρεμο, πηρε τα χερια του και τα χαιδεψε απαλα.
"Δεν καταλαβαινεις; Δεν καταλαβαινεις οτι νιωθω το ιδιο;" του ειπε.
Εκεινος δεν μιλησε, δεν ειχε ηρεμησει τελειως φαινεται.
"Σ' αγαπω..." του ψιθυρισε. Η πρωτη φορα στη ζωη της που ελεγε αυτην την τοσο μικρη φραση και την πιστευε με ολην της την καρδια. "Πιστεψε το." τον παρακαλεσε.
Οταν η κοπελα ενιωσε το αγορι πιο ηρεμο, πηρε τα χερια του και τα χαιδεψε απαλα.
"Δεν καταλαβαινεις; Δεν καταλαβαινεις οτι νιωθω το ιδιο;" του ειπε.
Εκεινος δεν μιλησε, δεν ειχε ηρεμησει τελειως φαινεται.
"Σ' αγαπω..." του ψιθυρισε. Η πρωτη φορα στη ζωη της που ελεγε αυτην την τοσο μικρη φραση και την πιστευε με ολην της την καρδια. "Πιστεψε το." τον παρακαλεσε.
C. Addicts for the win.
SiMoS- Μάντης
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°945
Η καρδια του πηγαινε να σπασει...Δεν πιστευε αυτο που μολις ειχε ακουσει...Ο κοσμος γυρω του αλλαξε...Ειχε ακουσει την πιο υπεροχη λεξη ολοκληρου του κοσμου απο τα χειλη της...
"Σε αγαπω και θα συνεχισω να σε αγαπω μεχρι το τελος της ζωης μου..."ειπε..."εισαι οτι εχω και δεν εχω...η πρωτη μου αγαπη...ο πρωτος μου ερωτας...ο χωρισμος μας ηταν κατι το αβαστακτο για μενα"ειπε και τελειωνοντας την φραση του την φιλησε...
"Σε αγαπω και θα συνεχισω να σε αγαπω μεχρι το τελος της ζωης μου..."ειπε..."εισαι οτι εχω και δεν εχω...η πρωτη μου αγαπη...ο πρωτος μου ερωτας...ο χωρισμος μας ηταν κατι το αβαστακτο για μενα"ειπε και τελειωνοντας την φραση του την φιλησε...
The Composer
C.Addicts United
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°946
Πετουσε στα συννεφα. Ω ναι, αν και δεν το φανταζοταν ποτε στην ζωη της οτι ενα αγορι θα την εκανε να αισθανεται ετσι, αυτο ενιωθε. Ηθελε να τον εχει διπλα της, να τον εχει κοντα της. Ενιωθε τοσο ηρεμη κοντα του, μπορουσε να ειναι η Λιζα. Ηταν ο εαυτος της.
Τοσο γλυκος, τοσο τρυφερος, τοσο.... υπεροχος. Τι αλλο θα ηθελε?
Μετα απο ωρα τα χειλη τους χωρισαν. Η κοπελα ακομη μαγεμενη απο το φιλι χαμογελασε στο αγορι. Ενιωθε απλα υπεροχα. Επρεπε να το μαθει.
Τοσο γλυκος, τοσο τρυφερος, τοσο.... υπεροχος. Τι αλλο θα ηθελε?
Μετα απο ωρα τα χειλη τους χωρισαν. Η κοπελα ακομη μαγεμενη απο το φιλι χαμογελασε στο αγορι. Ενιωθε απλα υπεροχα. Επρεπε να το μαθει.
C. Addicts for the win.
SiMoS- Μάντης
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°947
"Το ωραιοτερο φιλι της ζωης μου...."σκεφτηκε...ποτε δε φανταζοταν οτι θα εφτανε αυτη η στιγμη...
την κοιταξε στα ματια...η καρδια του χτυπουσε πιο γρηγορα...ενα εντονο συναισθημα τον κυριευσε..."λιζα..."ψιθυρησε..."οταν βρισκομαι μαζι σου...ολος ο κοσμος μου αλλαζει...καθε ιχνος δυστυχιας εξαφανιζεται και την θεση του παιρνει η χαρα...η ευτυχια...η αγαπη...μακαρι να μην φυγεις ποτε μακρια μου...δε θελω να νιωσω παλι ετσι...οι μερες μακρια σου ειναι το χειροτερο βασανιστηριο για εμενα...προτιμω να με σκοτωσεις απο το να φυγεις μακρια μου...θελω να περασω το υπολοιπο της ζωης μου μαζι σου...χωρις εσενα νιωθω οτι ειμαι ενα σωμα χωρις ψυχη,καρδια και αισθηματα...σε παρακαλω...μην ξαναφυγεις μακρια μου..."την ικετευσε...
ο ουρανος αρχισε να σκοτεινιαζει...το φεγγαρι αρχισε να λαμπει..."κοιτα..."της ειπε δειχνοντας με το δαχτυλο του τη σεληνη...
στα ματια της καθρευτιστηκε η λαμψη του φεγγαριου...αναστεναξε...
"θυμασαι?"της ψιθυρησε...
την κοιταξε στα ματια...η καρδια του χτυπουσε πιο γρηγορα...ενα εντονο συναισθημα τον κυριευσε..."λιζα..."ψιθυρησε..."οταν βρισκομαι μαζι σου...ολος ο κοσμος μου αλλαζει...καθε ιχνος δυστυχιας εξαφανιζεται και την θεση του παιρνει η χαρα...η ευτυχια...η αγαπη...μακαρι να μην φυγεις ποτε μακρια μου...δε θελω να νιωσω παλι ετσι...οι μερες μακρια σου ειναι το χειροτερο βασανιστηριο για εμενα...προτιμω να με σκοτωσεις απο το να φυγεις μακρια μου...θελω να περασω το υπολοιπο της ζωης μου μαζι σου...χωρις εσενα νιωθω οτι ειμαι ενα σωμα χωρις ψυχη,καρδια και αισθηματα...σε παρακαλω...μην ξαναφυγεις μακρια μου..."την ικετευσε...
ο ουρανος αρχισε να σκοτεινιαζει...το φεγγαρι αρχισε να λαμπει..."κοιτα..."της ειπε δειχνοντας με το δαχτυλο του τη σεληνη...
στα ματια της καθρευτιστηκε η λαμψη του φεγγαριου...αναστεναξε...
"θυμασαι?"της ψιθυρησε...
The Composer
C.Addicts United
Narcissa- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 11154
Ημερομηνία εγγραφής : 15/11/2007
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status:
Today's thought: Tίποτα δεν έχει αλλάξει και τίποτα δεν είναι όπως παλιά...
- Δημοσίευση Ν°948
πωπω λείπει η γάτα και χορεύουν τα ποντίκια.Ποτε ωρέ τα φτιαξετε σεις?
Αντε βίον ανθόσπαρτον.
Αντε βίον ανθόσπαρτον.
The only one I can count on...is me
Proud to be a member of Αχτύπητα Aγγούρια's family
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°949
"Γινεται να το ξεχασω;" ψιθυρισε η κοπελα.
Εμεινε να κοιταζει το φεγγαρι και να θυμαται παλια γεγονοτα. Καθονταν μαγεμενοι και κοιταζαν το φεγγαρι. Ηταν ευτυχισμενη, ενιωθε τοση ευτυχια διπλα του. Δεν ενεργουσε με την λογικη αλλα με την καρδια της πια. Ηθελε να το κανει πολυ, αν και ηταν κατι πολυ παραξενο. Τον κοιταξε και αντικρισε παλι αυτα τα λαμπερα πρασινα ματια που παντα την μαγευαν.
"Κλεισε τα ματια σου." του ψιθυρισε. "Μεινε ακινητος."
Το αγορι εκλεισε τα ματια του ενω η καρδια του χτυπουσε ακομη πιο γρηγορα.
Με το δαχτυλο της αρχισε να χαιδευει το προσωπο του. Ακουμπησε τα βλεφαρα του, την μυτη του, τα χειλη του... Ακουμπησε απαλα τα χειλη της στα δικα του και γυρισε πισω στην αγκαλια του.
Εμεινε να κοιταζει το φεγγαρι και να θυμαται παλια γεγονοτα. Καθονταν μαγεμενοι και κοιταζαν το φεγγαρι. Ηταν ευτυχισμενη, ενιωθε τοση ευτυχια διπλα του. Δεν ενεργουσε με την λογικη αλλα με την καρδια της πια. Ηθελε να το κανει πολυ, αν και ηταν κατι πολυ παραξενο. Τον κοιταξε και αντικρισε παλι αυτα τα λαμπερα πρασινα ματια που παντα την μαγευαν.
"Κλεισε τα ματια σου." του ψιθυρισε. "Μεινε ακινητος."
Το αγορι εκλεισε τα ματια του ενω η καρδια του χτυπουσε ακομη πιο γρηγορα.
Με το δαχτυλο της αρχισε να χαιδευει το προσωπο του. Ακουμπησε τα βλεφαρα του, την μυτη του, τα χειλη του... Ακουμπησε απαλα τα χειλη της στα δικα του και γυρισε πισω στην αγκαλια του.
C. Addicts for the win.
SiMoS- Μάντης
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°950
Μαρια να σου πω την αληθεια δεν ξερω...οτι θελει η λιζα...:P
και τωρα η συνεχεια...(αν σας κουραζουμε να μας το πειτε να την σταματησουμε...)
Ενιωθε παραξενα...πολυ παραξενα...μεσα σε λιγες ωρες ολη του η ζωη ειχε αλλαξει...Την ενιωθε διπλα του...να τον ακουμπαει...Φοβοταν οτι ολα ηταν ενα ονειρο...Ισως την επομενη μερα να ξυπνουσε και να καταλαβαινε οτι ολα οσα ειχαν μολις διαδραματιστει ηταν ενα ονειρο...ενα ονειρο σαν ολα τ αλλα...ευχηθηκε να ηταν οντως πραγματικοτητα...ολα οσα καθε μερα ευχοταν να συμβουν ειχαν πλεον πραγματοποιηθει...ολα εκτος απο 1 πραγμα... "Θελω να ειμαι για παντα μαζι της...no matter what...no matter how..."ειχε εξομολογηθει την προηγουμενη μερα στον κολλητο του...τον βαγγελη..."Θελω να περασω το υπολοιπο της μεχρι τοτε μιζερης ζωης μου με εκεινη...με εκεινη που ακομα και με ενα αγγιγμα της με κανει να νιωθω...παραξενα...Δεν ειχα ποτε ξανανιωσει ετσι..."του ειχε επισης εξομολογηθει...
Ενα πραγμα ομως δεν ειχε ακομα συμβει...Παντα ονειρευοταν να περασει ολη του τη ζωη μαζι της..."Ολη μου τη ζωη..."σκεφτηκε...και τοτε της το ειπε...¨
"Παντα ονειρευομουν να περασω ολη μου τη ζωη μαζι σου...ναι...καλα ακουσες"της ειπε οταν ειδε το σοκαρισμενο προσωπο της..."ξερω οτι ισως σου φαινεται πολυ γι αυτο δε θα σε πιεσω...Μια ερωτηση μονο θα σου κανω...Μονο μια...με αγαπας?"την ρωτησε φοβουμενος για την απαντηση της..."για εμενα εισαι οτι καλυτερο μου εχει συμβει..."τελειωσε τη φραση του...ηταν ετοιμος να λυποθημησει...
και τωρα η συνεχεια...(αν σας κουραζουμε να μας το πειτε να την σταματησουμε...)
Ενιωθε παραξενα...πολυ παραξενα...μεσα σε λιγες ωρες ολη του η ζωη ειχε αλλαξει...Την ενιωθε διπλα του...να τον ακουμπαει...Φοβοταν οτι ολα ηταν ενα ονειρο...Ισως την επομενη μερα να ξυπνουσε και να καταλαβαινε οτι ολα οσα ειχαν μολις διαδραματιστει ηταν ενα ονειρο...ενα ονειρο σαν ολα τ αλλα...ευχηθηκε να ηταν οντως πραγματικοτητα...ολα οσα καθε μερα ευχοταν να συμβουν ειχαν πλεον πραγματοποιηθει...ολα εκτος απο 1 πραγμα... "Θελω να ειμαι για παντα μαζι της...no matter what...no matter how..."ειχε εξομολογηθει την προηγουμενη μερα στον κολλητο του...τον βαγγελη..."Θελω να περασω το υπολοιπο της μεχρι τοτε μιζερης ζωης μου με εκεινη...με εκεινη που ακομα και με ενα αγγιγμα της με κανει να νιωθω...παραξενα...Δεν ειχα ποτε ξανανιωσει ετσι..."του ειχε επισης εξομολογηθει...
Ενα πραγμα ομως δεν ειχε ακομα συμβει...Παντα ονειρευοταν να περασει ολη του τη ζωη μαζι της..."Ολη μου τη ζωη..."σκεφτηκε...και τοτε της το ειπε...¨
"Παντα ονειρευομουν να περασω ολη μου τη ζωη μαζι σου...ναι...καλα ακουσες"της ειπε οταν ειδε το σοκαρισμενο προσωπο της..."ξερω οτι ισως σου φαινεται πολυ γι αυτο δε θα σε πιεσω...Μια ερωτηση μονο θα σου κανω...Μονο μια...με αγαπας?"την ρωτησε φοβουμενος για την απαντηση της..."για εμενα εισαι οτι καλυτερο μου εχει συμβει..."τελειωσε τη φραση του...ηταν ετοιμος να λυποθημησει...
The Composer
C.Addicts United