Cassandra Black έγραψε:Ότι Λεονάρντο, ούτε φέτος θα το πάρεις το Όσκαρ. Μην παιδεύεσαι τζάμπα
Οτι γιατι ρε τον κακομοιρη παλι?
Cassandra Black έγραψε:Ότι Λεονάρντο, ούτε φέτος θα το πάρεις το Όσκαρ. Μην παιδεύεσαι τζάμπα
Οτι για πες,για πες!Léonie Vernier έγραψε:Ότι το Σλυθ έγινε ξανά Ιράκ! Χαχαχαχαχαχαχα
Οτι άχρηστη κοπέλα.Πρώτα θα μισοβράσεις τα μακαρόνια και θα τα βάλεις στο ταψί με τα σχετικά (αυγά,τυρί τριμμένο).Μετά θα κάνεις τον κιμά στην ίδια κατσαρόλα.Την μπεσαμέλ θα την πάρεις έτοιμη γιατί αποκλείεται να σου πετύχει και θα καταλήξεις να φτιάξεις στόκο για τοίχο.Minerva McGonagall έγραψε:^ Eκάτη το Σάββατο έχω επισκέψεις και λέω να κάνω το παστίτσιο του Άκη! Κανένα τιπ;
Α, και δεν έχω δύο κατσαρόλες, οπότε πρώτα μακαρόνια και μετά μπεσαμέλ και δε τρέχει μία ε;
Μπες να δεις! Τάσος vs everyoneAmycus έγραψε:Οτι για πες,για πες!Léonie Vernier έγραψε:Ότι το Σλυθ έγινε ξανά Ιράκ! Χαχαχαχαχαχαχα
Κάνε μου λιγάκι "Μμμμμ".Morgan le Fay έγραψε:μμμμ;
Κάπου το είχα ακούσει και έσκαγα να μάθω τι είναι.Μετά δεν το ξέχασα ποτέ.Léonie Vernier έγραψε:
Εσύ γιατί το ξέρεις;
Θα είναι κάτι σαν το παλαμάρι μάλλον.Phineas Nigellus Black έγραψε:1. ματσακόνι
Συνήθως θεωρείται εργασία ναύτη σε καράβι, αλλά δηλώνει επίσης και την σεξουαλική επαφή, το σφυροκόπημα της γυναικός κατά την ερωτική επαφή με το αντρικό μόριο, θυμίζοντας έτσι την σχετικήν εργασίαν εκτελουμένη από τον ναύτη...
http://www.slang.gr/lemma/show/matsakoni_12426
ΣαρμέλλαAmycus έγραψε:
Τα ύστερα του κόσμου!
Amycus έγραψε:^^Ελα,έλα.