Μirabelle Salvatore έγραψε:ότι πάει , έκλεισε και το στομάχι μου, γράφει do not disturb me
Ιιιιιι, θελω και γω τετοιο ταμπελακι αμα δουλευει.
Μirabelle Salvatore έγραψε:ότι πάει , έκλεισε και το στομάχι μου, γράφει do not disturb me
Οτι θα το πιστέψεις ότι το "πανευκολούρα" μου το κόλλησε ένα πιτσιρίκι της 3ης κάθε φορά που του λέω "για πάμε τον Czerny".Hecate έγραψε:Πανευκολούρα, τουρτόνι... Καλωσήρθαμε στα 90's;
ΡΕ ΣΙΧΑΜΕΝΕ ΑΝΘΡΩΠΕ!Amycus έγραψε:Οτι πανευκολούρα.Léonie Vernier έγραψε:Ότι σταμάτα να χρησιμοποιείς λέξεις που δεν ξέρω.Amycus έγραψε:τζιεροσαρμάδες;
Τζιέρι (δεν μπορεί,το έχεις ακούσει),είναι τα σωθικά ή κάπως έτσι.Στην μαγειρική περίπτωσή μας είναι τα μέσα του ζώου (συκώτια,σπλήνες,έντερα,καρδιές,κ.τ.λ.),δηλαδή πρόκειται για ντολμαδάκια με εντόσθια τυλιγμένα σε μπόλια.
Οτι έτοιμο το τουρτόνι,ζωγράφισα πάλι.
Ότι το κινητό σου είναι χαζό σαν κι εσένα.John Dawlish έγραψε:Οτι οταν περνω λεει οτι ειναι κατηλλημενο
Ότι θα ήθελα τόσο πολύ να το δω αυτό!Hecate έγραψε:Ούτε θέλω να φαντάζομαι τι παντόφλα θα τρώει τώρα ο Άδωνης από τη Μανωλίδου επειδή δεν μπορεί να είναι στην ΕΡΤ να διευθύνει την ορχήστρα