Στην 4η θέση,με 1 ψήφο και ποσοστό 3,1%,ο Sectumsembra εκπροσωπώντας το Slytherin!
Στην 3η θέση,με 2 ψήφους και ποσοστό 5,5%,η Rachel Rivera εκπροσωπώντας το Gryffindor!
Στην 2η θέση,με 4 ψήφους και ποσοστό 12,5%,η Roxanne Derwent εκπροσωπώντας το Ravenclaw!
και...
Στην 1η θέση,με 25 ψήφους και ποσοστό ρεκόρ 78,1%,o Μάγος του Μήνα Απριλίου Nearly Headless Nick εκπροσωπώντας το Hufflepuff!
O Γιώργος είναι ένα απο τα πιο άξια μέλη που έχει να παρουσιάσει το Harryworld. Δυναμικός, δραστήριος, και ευγενικός έχει καταφέρει να τραβήξει το ενδιαφέρον της διαχείρησης του Harryworld απο νωρις. Εχει περασει απο πολλά αξιώματα και πόστα και πρόσφατα κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο του συντονιστη της μαγικης κοινοτητας μας.
Μάγοι και μάγισσες,ένα δυνατό χειροκρότημα για τον μάγο Nearly Headless Nick!
"Χμμ.. τι να πω για υτον εδω τον τυπο.. Λοιπον.. Ειναι αυτος που με εφερε στο φορουμ και ειναι πολυ γλυκουλης -οταν το θελει-! Ειναι πολυ καλος μου φιλος και τον εμπιστευομαι πολυ! Επισης, τον αγαπαω πολυ! (μην παρεις φορα κακομοιρη μου!) "
- Vanna Echelon-
"... είναι σπαστικός.Ειδικά όταν δεν απαντάει αμέσως. Και ψώνιο. Πολύυυ ψώνιο. Αλλα΄είναι ένας απ τους λόγους που τον αγαπώ τόσο. Γιατί είναι απίστευτα γλυκός. Και εξυπνούλης! Και καλό παιδί. Και αδερφή ψυχή μου "
-Roxanne Derwent-
"
Ο Τζεο λοιπόν είναι απ τα πιο ενεργά μέλη, μεσα σ' όλα, πάντα εκεί για να τσατίζει τον Τάσο.. Δε θα μπορούσε να λείπει από το Χάφλ. Λίιιγο ψώνιο πολλες φορες, αλλά γι αυτό εχει πλάκα."
-Perenelle Flamel-
"Το καμαρι της Κουβεντουλας, της πιο γρηγορης απαντησης, της Ακυροκαταστασης, των ωραιων αβαταρ, και των γαλαζιων ποντων"
-Gellert-
Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α !