από Higgs Boson Παρ Νοε 03, 2017 11:12 pm
Milady D' Hiver έγραψε:Athelstan - Hufflepuff
Ίσως, αλλά νομίζω ότι εάν ήταν να τον έβαζα κάπου, θα τον έβαζα Ravenclaw. Αναρωτιέται κι αναζητεί πολύ τον κόσμο γύρω του, για ένα διάστημα μάλιστα πίστευε στους Θεούς των Βίκινγκς λόγω της επίδρασης που είχε δεχτεί από αυτούς και περνούσε κάτι σαν κρίση πριν ξαναγυρίσει στο Χριστιανισμό. Θεωρώ ότι ένας Hufflepuff θα ήταν πιο πιστός στα ιδανικά του. Για να το θέσω αλλιώς, ένας Hufflepuff δε νομίζω να κοιμόταν με τη Judith.
Milady D' Hiver έγραψε:Ragnar - Gryffindor/Ravenclaw/Gryffinclaw
Lagertha - Slytherin
Στάνταρ.
Milady D' Hiver έγραψε:Rollo - Gryffindor
Είναι γενναίος, αλλά ήταν πάντα πολύ άπληστος και προκειμένου να αποκτήσει δύναμη δε δίστασε να προδώσει τον αδερφό του και το λαό του. Σίγουρα του λείπει η πονηριά και η επινοητικότητα, αλλά από φιλοδοξία και ένστικτο αυτοσυντήρησης άλλο τίποτα.
Milady D' Hiver έγραψε:Floki - Slytherin/Ravenclaw/Slytherclaw
Torvi - Gryffindor
Siggy - Slytherin
Gisla - Gryffindor
Ecbert - Ravenclaw/Slytherin/Slytherclaw
Επίσης στάνταρ.
Milady D' Hiver έγραψε:Aslaug - Hufflepuff
Δεν ξέρω με ποιο σκεπτικό το λες, αλλά ο τρόπος που σκέφτεται και ο τρόπος που επικοινωνεί
(η οικογένεια είναι το παν, εγώ είμαι η Βασίλισσα, εγώ κατάγομαι από θρυλική γενιά κι αυτό με καθιστά ανώτερη από σένα, όλος ο κόσμος μπορεί να καεί αρκεί τα δικά μου παιδιά να είναι εντάξει, ένας περαστικός ταξιδιώτης που ισχυρίζεται ότι είναι θεός ανήκει σ'εμένα και σε καμία άλλη κλπ.) μου βγάζει πολύ Slytherin στη σειρά. Στο έπος είναι σίγουρα Ravenclaw λόγω των δυνάμεων που έχει και λόγω της ευφυΐας της. Δεν ξέρω αν θυμάσαι την πρώτη σκηνή που εμφανίστηκε, ο Ράγκναρ της είπε να έρθει ντυμένη και γυμνή ταυτόχρονα, να τρώει αλλά να μην τρώει, να είναι μόνη αλλά να μην είναι κι αυτή ήρθε φορώντας ένα δίχτυ, με ένα κρεμμύδι στο χέρι και μ'ένα σκύλο. Θέλω να πω, όσο ξινή κι αν είναι σαν χαρακτήρας, ηλίθια δεν είναι. Αλλά ούτε και καλή - υπομονετική - δίκαιη.