Kalf Kalf Kalf ....
please don't make me adore another man except the beautiful traitor in this show. Just please!
Που πάει το άλλο το σκασμένο τώρα θα το φάει η χιονοστιβάδα ο παγετός κι δεν ξέρω τι
The "goodnight wife" just killed me as always κι στο "κοιμήθηκες κτήνος? " ήμουν στυλ "δεν φτάνει που μας βρίζεις κι μας απορρίπτεις θες κι ολοκλήρωση κιόλας! "
σιχαμένη αλλά θα στρώσεις σε 19 επεισόδια θα πίνεις νερό στο όνομα του
Η προδοσία όπως κι η εκδίκηση είναι κάτι πιάτα που τρώγονται κρύα. ... το φιλοσόφησα απόψε
Floki I have no comment about you just for the record. ... you'll not miss to anyone perhaps your only daughter I believe ....
Υ.Σ.: Ας φωνάξει κάποιος τον wanderer (aka διερμηνέα) πίσω! πως θα επικοινωνήσουμε με την σύζυγο που μόνο γιαούρτια ξέρει να πετάει κι με τον μισό πληθυσμό του Παρισιού να πούμε, πως θα γίνουμε famous αν δεν μάθουμε την γλώσσα να πούμε, πρέπει να ανέβουμε στα μάτια του κόσμου,
Πολύ με στεναχώρησε η τελευταία στιγμή αλλά έχει η ζωή κι γενικά οι συμμαχίες, ...
Y.Σ. 1: Kι επειδή έχω εδώ κι δυο μέρες που ξεκαρδίζομαι ---> ρε φίλε, δεν παλεύεται ο κακομοίρης.