από Beatrice Baudelaire Πεμ Ιουν 05, 2014 2:29 pm
Aurora Sinistra έγραψε:συγχαρητήρια
και ελπίζω να μην σας το πάρουν για λάθος ...
τα θέματα της λογοτεχνίας δεν μου φάνηκαν δύσκολα. Δεν ξέρω τι ήταν σοσ φέτος πάντως ε΄γώ πέρσυ παρακάλαγα να πέσει ή Παπαδιαμάντης ή το αμάρτημα
τα πρώτα ερωτήματα ίσως ήταν λίγο πιο δύσκολα για την θεατρικότητα και τη γλώσσα ή ίσως να μου φάνηκαν εμένα που ποτέ δεν κατάφερα να μάθω καλά την εισαγωγή
τα άλλα όμως και το παράλληλο νομίζω ήταν καλά.Κατερινάκι πως έγραψες?
Αμαν Βασιλική παιδάκι μου, πρώτα το παρευξείνιο, μετά τα πολιτικά, τώρα ο Παπαδιαμάντης; Τι τρέχει με σένα;
Ανακουφίστηκα τόσο όταν είδα πως έπεσε αμάρτημα, δεν είχα προλάβει βέβαια να το βγάλω επανάληψη την προηγούμενη μέρα αλλά ήταν από τα κείμενα που νιώθω πολύ σίγουρη και μου αρέσει...ευτυχώς που δε βάλανε κανέναν Κρητικό πάλι θα αυτοκτονούσα
Δεν ήταν δύσκολα. Δεν ήταν καθόλου δύσκολα. Αρχίζω και ανησυχώ
Αν και δεν έγραψα όσο θα ήθελα
Στα στοιχεία θεατρικότητας δεν είμαι σίγουρη ότι όσα έγραψα είναι σωστά, έχω δώσει λάθος παραδείγματα στη γλώσσα αν και έχω αιτιολογήσει σωστά θέλω να πιστεύω τη θέση που έδινε, στη χρήση αναδρομής και σύνοψης δεν νομίζω ότι έχω παραλείψει κάτι και στο σχολιασμό του αποσπάσματος επίσης(αν και ποτέ δεν ξέρεις στη λογοτεχνία...νομίζεις ότι τα χεις γράψει όλα αλλά όοοχι ποτέ), αλλά δεν σχολίασα τις ομοιότητες και τις διαφορές στο παραλληλο, απλά τις ανέφερα, οπότε έχω -15 μόνο από αυτό... Δεν ξέρω, δεν είχα κάνει ποτέ κάτι παρόμοιο και δεν ήξερα πώς έπρεπε να τα σχολιάσω. Προσπάθησα αλλά το κανα μπάχαλο οπότε αποφάσισα απλά να τις αναφέρω.
Βασικά δεν έχω καταλάβει καν ακόμα τι ενννοούσε "και να τις σχολιάσετε" οπότε μπορεί και να μην είναι εντελώς λάθος
Όπως και να χει, ευχαριστημένη δεν είμαι. Κανα 15 υπολογίζω, και ήθελα σίγουρα παραπάνω...
Τέλος πάντων πέρασε, πάω για 100άρι στα Λατινικά αύριο πριν το χάος της Ιστορίας