+26
HornetGR
Nearly Headless Nick
Violleta Black
Phineas Nigellus Black
Katherine Black
Merlin the Great
Alicia Spinnet
Cassiopeia Black
elliza
Milady D' Hiver
xaroula-sp1999
Μia Melanie Hawkins
GinnyHermione
Witch-King
Elizabeth Swan
Lena*
FoNikos21
Mirabelle Salvatore
Imperio
Romilda Vane
Berenice
Morgan le Fay
Gellert
Amycus
FLEUR258
Hecate
30 απαντήσεις
Κλεμμένα Όν3ιρα
Hecate- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 11334
Ημερομηνία εγγραφής : 01/09/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Muggle born
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°601
Απ: Κλεμμένα Όν3ιρα
Που τα βλέπεις τα σχόλια;
.
Θέλεις μπουντρούμια; Πάμε.
Milady D' Hiver- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 40685
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°602
Δυο επεισοδια παρακατω απο αυτο που παιχτηκε σημερα
Αλεξανδρα και Βικυ εχουν αρχισει να γινονται φιλαρακια. Στο τελος θα γινουν και κολλητες. Θα παντρεψει η μια την άλλη ή κατι τετοιο. Αααα ερωτηση... η Φρινυ θα φυγει απο την σειρα;
- Σπόιλερ:
- Ρωσος σε φαση ειμαι αντρακλας: "με ακυρωσες σαν αντρα|
κατσε ρε.... νταξει σε καταλαβαινω εν μερει αλλα εαν για να νιωσεις εσυ αντρας πρεπει να πληρωνεις, να βαρας το χερι στο τραπεζι και να γινονται ολα ετσι οπως τα λες τοτε what kind of man are you, if you're a man at all;
Αλεξανδρα και Βικυ εχουν αρχισει να γινονται φιλαρακια. Στο τελος θα γινουν και κολλητες. Θα παντρεψει η μια την άλλη ή κατι τετοιο. Αααα ερωτηση... η Φρινυ θα φυγει απο την σειρα;
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Berenice- Εβδομοετής στην Σχολή
- Αριθμός μηνυμάτων : 18387
Ημερομηνία εγγραφής : 21/11/2007
Magical Identity
Today's thought: well behaved women rarely make history
- Δημοσίευση Ν°603
@Εκάτη,στο datemule που βρήκα και τα επεισόδια!
Είδα 334-338(στο φοργουαρντ)
Η Φρύνη δε νομίζω να φύγει
Είδα 334-338(στο φοργουαρντ)
- Σπόιλερ:
- Θα βαρεθούμε αρκετά τις ζωές μας μέχρι να έρθει ο Μπουγιούρης ο οποίος θα προτιμούσα να ερχόταν σαν καινούριος χαρακτήρας,πατέρας του Ρώσου ή κάτι τέτοιο.
Οι καινούριοι καθηγητές δε με νοιάζουν ειδικά η τύπισσα αλλά δεκτόοο αν είναι να μην έχουμε άλλη κλάψα για την Φαίη.Επίσης είναι γυναίκα του γιατρού,ναι μωρή πιο αταίριαστοι άλλη φορά,εκείνος μια χαρά άνθρωπος κι εσύ έτσι,δεν τα έφτιαχνες με την αδερφή του καλύτερα; :@
Μπράβο στον Σάκη που είναι όλο και πιο συμπαθής και μπράβο στο μοίρασμα του τηλεοπτικού χρόνου όσον αφορά την Φρύνη όπου η ηθοποιος μια χαρά κοπέλα και κάνει ό,τι μπορεί,αλλά τα στόριλαινς της πάντα αθλια:/
Η Βίκυ τραγουδάει σε μπαρ δηλαδή ΓΙΑΤΙ;;;Είναι απλά γιατί;;;
Ο Σταύρος έχει γκρίζα.
Ο Άρης εκεί που με τη Μαρία αρχίζει και γίνεται άνθρωπος και πιο συμπαθητικός από την πλειοψηφία των πρωταγωνιστών,αρχίζει τις μπούρδες και πάλι από την αρχή
Χρύσα/Ορέστης <3
Σάννυ πολύ γουστάρω που έγινες γιάπισσα και που παίζει κατάσταση με τον τυπάκο από την δουλειά κι έχει σκάσει ο άλλος*απαιτείται εμότικον*
Η Φρύνη δε νομίζω να φύγει
“You know, Evans, sooner or later youʼre going to have to make up your mind, whether you like me or hate me.”
“Believe me, Iʼve made up my mind.” (x)
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°604
Hallelujah!Berenice έγραψε:Θα βαρεθούμε αρκετά τις ζωές μας μέχρι να έρθει ο Μπουγιούρης ο οποίος θα προτιμούσα να ερχόταν σαν καινούριος χαρακτήρας
Τη Σάννυ τη σιχαίνομαι πια. Και πως είναι δυνατόν να φέρεται έτσι στους συνεργάτες της; Πότε πρόλαβε να τους περάσει στην ιεραρχία, κανονικά/χρονολογικά ούτε πτυχίο δεν θα έπρεπε να έχει πάρει
Αχ Άρη, γιατί να είσαι τόσο εγωπαθές καθίκι; Και τελικά,
- Σπόιλερ:
- θα δώσει το νεφρό και μετά θα κολλήσει κάποια μόλυνση που θα του προκαλέσει μηνιγγίτιδα ορ γουατέβερ...
Τι τραβάει και αυτή η Μαλτέζαινα... Κατραπακιές τρώει συνέχεια, αναπνοή δεν παίρνει. Εκτός και αν πρόκειται για τον Κυριάκο(?) τον οποίο κρεβατώνει και μετά του λέει "Αυτό που ζήσαμε ήταν μόνο καλό σεξ"
Δεν μου αρέσει που η Νάντια θυμίζει στον Σταύρο τη Φαίη. Νισάφι πια, την χάσαμε, την κλάψαμε, καιρός να προχωρήσουμε.
Ο καινούριος καθηγητής, αυτός που ή τρώει ή ρωτάει συνεχώς είναι συμπαθής αλλά ελπίζω να κρύβει κάτι και να μην είναι το κόμικ ρελίφ όπως ήταν η (αντιπαθέστατη) μάνα της Μάρως.
.
Elizabeth Swan- Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 1245
Ημερομηνία εγγραφής : 09/11/2012
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: I' d rather be a friendless loser , than have a bunch of friends who secretly hate me
- Δημοσίευση Ν°605
Λέτε να γίνει λίγο πιο διασκεδαστικό το έργο με τους νέου ρόλους?
Καλά έκαναν που έβαλαν τη Νάντια στο έργο....Αφού πέθανε η Φαίη έπρεπε να βάλουν κάποια άλλη κοπέλα για τον Σταύρο.Ποιος είναι ο Κυριάκος?
Καλά έκαναν που έβαλαν τη Νάντια στο έργο....Αφού πέθανε η Φαίη έπρεπε να βάλουν κάποια άλλη κοπέλα για τον Σταύρο.Ποιος είναι ο Κυριάκος?
- immortality:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°606
Τη Σάννυ τη σιχαίνομαι πια. Και πως είναι δυνατόν να φέρεται έτσι στους συνεργάτες της; Πότε πρόλαβε να τους περάσει στην ιεραρχία, κανονικά/χρονολογικά ούτε πτυχίο δεν θα έπρεπε να έχει πάρει facepalm
Συμφωνώ σ'αυτό με τους συνεργάτες.Μπορεί πτυχίο να έχει πάρει και το ADC να ήταν μεταπτυχιακό λογικά,χμ
Συμφωνώ σ'αυτό με τους συνεργάτες.Μπορεί πτυχίο να έχει πάρει και το ADC να ήταν μεταπτυχιακό λογικά,χμ
“You know, Evans, sooner or later youʼre going to have to make up your mind, whether you like me or hate me.”
FLEUR258- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 30341
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008
Magical Identity
Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.
- Δημοσίευση Ν°607
^Δεν καταλαβαίνω σχεδόν τίποτα απ'όσα λέτε πιο πάνω παρά ελάχιστα πράγματα γιατί εγώ πάω με την σειρά που τα έχει στην tv.
Γιατί προτρέχετε?
Λοιπόν λοιπόν ήρθα να πω τα παραπονά μου,ως γνωστός άνθρωπος που δεν μπορεί τις αλλαγές.
Δεν μου άρεσε που πέθανε η Φαίη.Γενικά το όλο κλίμα τόσο βαρύ...Και ο Σταύρος που ήτανε σαν φάντασμα...α παπαπ
Όμως γενικότερα μόνο η Φρύνη κατάφερε να μου περάσει συναίσθημα,ήθελα να κλάψω μαζί της όταν έκλαιγε.
Κατ'άλλα δεν έχω καταλάβει την λογική των σεναριογράφων...
Πάνε και τραβάνε την σειρά απο τα μαλλιά.Ας τους διώξουμε όλους τους ηθοποιούς να φέρουμε νέους,χμ ναι γτ όχι.? Ρωτάνε και εμάς που 1,5 χρόνο τώρα τους είχαμε συνηθίσει?
Δεν στεναχωριέμαι που θα φύγει η Μαντώ και ο Γιάννης,αλλά λυπήθηκα τον παππού που θα μείνει μόνος.
ΘΕΛΩ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΡΩΣΣΟ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΑ.Και την βαρέθηκα αυτή την πιπίλα του Ρώσσου.Δεν θέλω τα φράγκα σου,και δεν θέλω τα φράγκα σου.Βρε άντε από εδω...Λες και όλα τα ζευγάρια που παντρεύονται αγοράζουν με κοινά λεφτά ένα σπίτι... Φέρεται πολύ άδικα στην Χρύσα κατ'εμε.
Ο Κίμωνας θα ξανά έρθει;;;;;;; Υποτίθεται είναι και καθηγητής σ'ένα κολλέγιο.
Αυτή η ανταλλαγή μετα σπίτια μου φάνηκε απότομη,και θα έπρεπε να αφήσουν οι μανάδες να ωριμάσει πρώτα η ιδέα λίγο στα παιδιά.
Ο Άρης με εκνευρίζει συνέχεια.
Θέλω την Φρύνη πίσω.
Έχω περιέργεια να δω τον Μπουγιούρη(<333333) και την καινούργια αγαπημένη του Σταύρου.
Τόσο επικό και σωστό το ποστ σου
Γιατί προτρέχετε?
Λοιπόν λοιπόν ήρθα να πω τα παραπονά μου,ως γνωστός άνθρωπος που δεν μπορεί τις αλλαγές.
Δεν μου άρεσε που πέθανε η Φαίη.Γενικά το όλο κλίμα τόσο βαρύ...Και ο Σταύρος που ήτανε σαν φάντασμα...α παπαπ
Όμως γενικότερα μόνο η Φρύνη κατάφερε να μου περάσει συναίσθημα,ήθελα να κλάψω μαζί της όταν έκλαιγε.
Κατ'άλλα δεν έχω καταλάβει την λογική των σεναριογράφων...
Πάνε και τραβάνε την σειρά απο τα μαλλιά.Ας τους διώξουμε όλους τους ηθοποιούς να φέρουμε νέους,χμ ναι γτ όχι.? Ρωτάνε και εμάς που 1,5 χρόνο τώρα τους είχαμε συνηθίσει?
Δεν στεναχωριέμαι που θα φύγει η Μαντώ και ο Γιάννης,αλλά λυπήθηκα τον παππού που θα μείνει μόνος.
ΘΕΛΩ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΡΩΣΣΟ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΑ.Και την βαρέθηκα αυτή την πιπίλα του Ρώσσου.Δεν θέλω τα φράγκα σου,και δεν θέλω τα φράγκα σου.Βρε άντε από εδω...Λες και όλα τα ζευγάρια που παντρεύονται αγοράζουν με κοινά λεφτά ένα σπίτι... Φέρεται πολύ άδικα στην Χρύσα κατ'εμε.
Ο Κίμωνας θα ξανά έρθει;;;;;;; Υποτίθεται είναι και καθηγητής σ'ένα κολλέγιο.
Αυτή η ανταλλαγή μετα σπίτια μου φάνηκε απότομη,και θα έπρεπε να αφήσουν οι μανάδες να ωριμάσει πρώτα η ιδέα λίγο στα παιδιά.
Ο Άρης με εκνευρίζει συνέχεια.
Θέλω την Φρύνη πίσω.
Έχω περιέργεια να δω τον Μπουγιούρη(<333333) και την καινούργια αγαπημένη του Σταύρου.
Milady D' Hiver έγραψε:Δυο επεισοδια παρακατω απο αυτο που παιχτηκε σημερα
- Σπόιλερ:
Ρωσος σε φαση ειμαι αντρακλας: "με ακυρωσες σαν αντρα|
κατσε ρε.... νταξει σε καταλαβαινω εν μερει αλλα εαν για να νιωσεις εσυ αντρας πρεπει να πληρωνεις, να βαρας το χερι στο τραπεζι και να γινονται ολα ετσι οπως τα λες τοτε what kind of man are you, if you're a man at all;
Τόσο επικό και σωστό το ποστ σου
πεθαίνω όμωςHecate έγραψε: Και ο Λαγός που αν ήμουν η Χρύσα θα τον έκανα στιφάδο.
- <3:
- All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you...
Magical Identity
Today's thought: I' d rather be a friendless loser , than have a bunch of friends who secretly hate me
- Δημοσίευση Ν°608
Και εγώ τα βλέπω από την TV ,αλλά έχω δει και κάποια αποσπάσματα από επόμενα επεισόδια !!Βλέπετε έχω περιέργεια ...^Συμφωνώ με τη FLEUR258 σε ότι αναφορά τον Ρώσσο και τον Σταύρο...Το χθεσινό διπλό επεισόδιο ήταν μέτριο , πιο ενδιαφέρον είχε την 2η ώρα...Στο επεισόδιο της Δευτέρας θα έχει περάσει ένας χρόνος και ο Σταύρος δεν θα κάνει κάτι για να τιμωρήσει τον Άρη??
- immortality:
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°609
Είδα μέχρι το 343. Ας έρθει κανείς άλλος που τα έχει δει να σχολιάσουμε
.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°610
Δεν τα βλέπω ολόκληρα,βλέπω μόνο τα σημεία με Σάννυ και το τέλος που συνοψίζει το επόμενο επεισόδιο
Αυτό με τη Σόνια είναι κρίπι..
Το Παύλος/Σάννυ νομίζω είναι έτοιμο να πλεύσει επίσημα.
Τον λαγό πρέπει να σταματήσουν να τον φωνάζουν λαγό.
Πες κι εσύ θέματα να σχολιάσουμε και θα σου πω
Αυτό με τη Σόνια είναι κρίπι..
Το Παύλος/Σάννυ νομίζω είναι έτοιμο να πλεύσει επίσημα.
Τον λαγό πρέπει να σταματήσουν να τον φωνάζουν λαγό.
Πες κι εσύ θέματα να σχολιάσουμε και θα σου πω
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°611
Να τα βάζετε σε σποιλερ,να μην τα διαβάζω ε !
Ναι μέτριο ήτανε το διπλό επισόδειο.
Έλα ντε,λέει θα σε σκοτώσω Άρη,και ξαφνικά μετά από ένα χρόνο όλα καλά ανθιρά,δεν έκανε τίποτα στον Άρη.
Νιώθω τόσο πολύ τον πόνο της Χρύσας για το νεφρό,τόσο μα τόσο πολύ,δεν υπάρχει αυτός ο πόνος.
Ναι μέτριο ήτανε το διπλό επισόδειο.
Έλα ντε,λέει θα σε σκοτώσω Άρη,και ξαφνικά μετά από ένα χρόνο όλα καλά ανθιρά,δεν έκανε τίποτα στον Άρη.
Νιώθω τόσο πολύ τον πόνο της Χρύσας για το νεφρό,τόσο μα τόσο πολύ,δεν υπάρχει αυτός ο πόνος.
- <3:
For you...
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°612
- Σπόιλερ:
- Σχετικά με τη Σάννυ δεν καταλαβαίνω γιατί την θεωρούν όλοι (συνάδελφοι + Ρώσος) ηθικό αυτουργό της αυτοκτονίας του Θεόφιλου. Ο Ρώσος είναι το κόμπλεξ προσωποποιημένο ενώ οι συνάδελφοι της κλασσικά τρολάκια που έχουν άποψη και βγάζουν ετυμηγορία διαβάζοντας ένα άρθρο. Επίσης δεν καταλαβαίνω την κάλυψη της αυτοκτονίας από τα ΜΜΕ. Όσο ήταν μέσα ήταν δολοφόνος αλλά τώρα που αυτοκτόνησε ας του ζωγραφίσουμε μια αγιογραφία, έτσι να μας βρίσκεται. WTF?
Το Ρώσος/Σάννυ να τορπιλιστεί πάραυτα. Καλύτερα να τα φτιάξει με τον συνάδελφο που της την πέφτει, είναι πιο λογική και συζητήσιμη όταν είναι μαζί του. (Μετά βέβαια θα ανακαλύψει πως αυτός είναι μπάι και τα έχει και με έναν άλλο απ' το γραφείο αλλά αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο).
Συμφωνώ για τον Λαγό, το όνομα του αλήθεια ποιο είναι;
Ο Ίωνας δίνει τη δική του, ευχάριστη πινελιά στη λέξη creepy. Τι τραβάει και αυτό το δόλιο call girl.
Ωραίες οι σκηνούλες με τη Χρύσα και τον Άρη πριν το χειρουργείο. Και με τον Λευτέρη και το σκύλο του. (Αυτός λένε θα τα φτιάξει με μια παλιά μας γνώριμη, λες να είναι η Άννα
Η Νάντια μου βγάζει μια αντιπάθεια όταν είναι με το Σταύρο ενώ μόνη της είναι μια χαρά. Δεν ξέρω βέβαια, ίσως κολλάει αντιπάθεια από το Σταύρο που έχει γίνει σα ζόμπι.
Αν ο Μπουγιούρης είναι στο Παρίσι τότε ποιος είναι στη Λωζάνη με τα μόνιτορ;
.
Alicia Spinnet- Οδηγός στο Λεωφορείο των Ιπποτών
- Αριθμός μηνυμάτων : 17870
Ημερομηνία εγγραφής : 28/01/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: It's not very punk rock of you to meet society's expectations
- Δημοσίευση Ν°613
Πόσο στεναχωριέμαι για την Χρύσα... Αλλά μου αρέσει που όλοι τρέχουν και ανησυχούν γι' αυτήν Ο Άρης θα της δώσει το νεφρό της?
Και η Χρύσα ξέρει ποιος την χτύπησε? Ο Σταύρος δεν ήταν? Θα μιλήσει ή μπα?
Ρε Παύλο, αφού την θες και σε θέλει, πήγαινε να τα βρείτε επιτέλους να δω κι εγώ καμιά άσπρη μέρα
Ρε Παύλο, αφού την θες και σε θέλει, πήγαινε να τα βρείτε επιτέλους να δω κι εγώ καμιά άσπρη μέρα
- ::
once you let the d a r k n e s s inside,
it never comes o u t.
Katherine Black- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 5614
Ημερομηνία εγγραφής : 23/09/2013
Magical Identity
Today's thought: It is important to remember that we all have magic inside us...
- Δημοσίευση Ν°614
αυτοAlicia Spinnet έγραψε:Πόσο στεναχωριέμαι για την Χρύσα... Αλλά μου αρέσει που όλοι τρέχουν και ανησυχούν γι' αυτήν Ο Άρης θα της δώσει το νεφρό της?
σπαμ μαματη εμφανηση
- Beauxbatons:
- It's Hufflepuff time :
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°615
Alicia Spinnet έγραψε:
έλα ντε
Έχασα και το σημερινό και το χθεσινό,πρέπει να βάλω να τα δω.
- <3:
For you...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°616
Η Βίκυ σε καμπαρέ;Θέε μου γιατί;
Ο Σταύρος πολύ φλοράκι μας έγινε με τα κουστουμάκια του.Μου λύπουνε τα παλιά ωραία μπλουζάκια του.Ακόμα ζόμπι βέβαια ο καημένος.
Ο Ρώσσος συνεχίζει το ίδιο και καλά νταής. Μας δεν καταλαβαίνει ότι οι άλλοι αναγκάζονται να του πούνε ψέμματα με αυτή του την συμπεριφορά;
Αντιπαθώ την Σάννυ. Εγώ την αγαπούσα την Σάννυ,και τώρα μου σπάει τα νεύρα. Δεν ξέρω,μου μοιάζει λες και ξαφνικά μετατράπηκε σε μια σκύλα εγωίστρια εργασιομανής.
Νάντια την λένε την καινούργια;Και τελικά νόμιζα πως η Φαίη μου ήτανε χλυαρή.Θέλω πίσω την Φαίη. Αυτή μου βγάζει μια ξινίλα άλλο πράγμα.Δεν ξέρω γιατί.Φαίνεται λιγάκι ότι και τα λέει.Ξινή,ξινη,ξινή,ουστ.
Η Χρύσα που τα πάει καλά με τον Ορέστη μου την δίνει.Τι του βρήκε;Την χάνεις την Χρύσα ηλίθιε Παύλο.
Ακόμα να φανεί ο Μπουγιούρης...
Τέλος του Σταύρου δεν θα έπρεπε να του αρέσει η καινούργια γιατί του θυμίζει την Φαίη.Όπως είχε πει ο μπαμπάς του Φώτη στο Παρα 5 είναι άδικο να αγαπήσεις κάποιον μόνο και μόνο επειδή σου θυμίζει κάποιον άλλον.Είναι άδικο για εκείνον.
Ο Σταύρος πολύ φλοράκι μας έγινε με τα κουστουμάκια του.Μου λύπουνε τα παλιά ωραία μπλουζάκια του.Ακόμα ζόμπι βέβαια ο καημένος.
Ο Ρώσσος συνεχίζει το ίδιο και καλά νταής. Μας δεν καταλαβαίνει ότι οι άλλοι αναγκάζονται να του πούνε ψέμματα με αυτή του την συμπεριφορά;
Αντιπαθώ την Σάννυ. Εγώ την αγαπούσα την Σάννυ,και τώρα μου σπάει τα νεύρα. Δεν ξέρω,μου μοιάζει λες και ξαφνικά μετατράπηκε σε μια σκύλα εγωίστρια εργασιομανής.
Νάντια την λένε την καινούργια;Και τελικά νόμιζα πως η Φαίη μου ήτανε χλυαρή.Θέλω πίσω την Φαίη. Αυτή μου βγάζει μια ξινίλα άλλο πράγμα.Δεν ξέρω γιατί.Φαίνεται λιγάκι ότι και τα λέει.Ξινή,ξινη,ξινή,ουστ.
Η Χρύσα που τα πάει καλά με τον Ορέστη μου την δίνει.Τι του βρήκε;Την χάνεις την Χρύσα ηλίθιε Παύλο.
Ακόμα να φανεί ο Μπουγιούρης...
Τέλος του Σταύρου δεν θα έπρεπε να του αρέσει η καινούργια γιατί του θυμίζει την Φαίη.Όπως είχε πει ο μπαμπάς του Φώτη στο Παρα 5 είναι άδικο να αγαπήσεις κάποιον μόνο και μόνο επειδή σου θυμίζει κάποιον άλλον.Είναι άδικο για εκείνον.
- <3:
For you...
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°617
Έχει μπει καμιά σας στο disqus της σειράς στο site του Mega; Όσες φορές έχω μπει για να δω αν έχουν ανεβάσει καινούρια επεισόδια στο internet νιώθω σαν ψυχολόγος που παρακολουθεί τη συμπεριφορά των μαϊμούδων
.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°618
Τι είναι αυτό Εκάτη;
- <3:
For you...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°619
Στο 349 έχει Deathly Hallows part 1!!:D
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°620
Berenice έγραψε:Στο 349 έχει Deathly Hallows part 1!!:D
Σε πιο λεπτό;
Συνεχίζω να αντιπαθώ την Σάννυ.Και νομίζω πως ωραία πήγε και της τα είπε ο Ρώσσος.Από πότε η Σάννυ έγινε τόσο σκληρή;
Θέλω την παλιά Σάννυ. Και ναι ένα μέρος της αυτοκτονίας του Θεόφιλου πέφτει και σ'εκείνη.Πας σε άνθρωπο με ψυχολογικά και του λες για εμάς έχεις πεθάνει;
Επίσης συγκηνιτική σκηνή Χρύσας-Άρη,Άρη-Σταύρου.
Θέλω πολύ να δω το σημερινό.
- <3:
For you...
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°621
Λοιπόν το σήριαλ έχει αλλάξει τελείως και δεν ξέρω αν είναι κακό ή καλό αυτό....Οι σκηνές με τον Ίωνα και το call girl είναι χάλια. Μα γιατί μας τις δείχνουν άραγε? Έβγαλαν τη Μάρω και τη μάνα της από το έργο και τώρα μας βάζουν το σκυλάκι την Άντζι Πάντως το προτιμάω. Μου αρέσουν οι σκηνές με την Νάντια , τον Σταύρο και αυτές με τη Χρύσα και τον Άρη.
Αυτά τα διπλά επεισόδια .Αμαν πια!!Περιπου 2 ωρες ειναι και η 1,5 δεν είναι και πολύ ωραίες ...ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ αυτοκτονία του Θεόφιλου , φαίνονταν μόνο τα πόδια του. Όσο για τη Σάννυ , πότε δεν τη συμπάθησα πόσο μάλλον τώρα.
Αυτά τα διπλά επεισόδια .Αμαν πια!!Περιπου 2 ωρες ειναι και η 1,5 δεν είναι και πολύ ωραίες ...ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ αυτοκτονία του Θεόφιλου , φαίνονταν μόνο τα πόδια του. Όσο για τη Σάννυ , πότε δεν τη συμπάθησα πόσο μάλλον τώρα.
- spoiler:
- Waiting to see Μπουγιούρηηηη
- immortality:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°622
γιατί φιλιέται η χρύσα με τον ορέστη στο τρειλερ?
it never comes o u t.
Magical Identity
Today's thought: It is important to remember that we all have magic inside us...
- Δημοσίευση Ν°623
ο Ορεστης εχει ερωτευτει τη χρυσα και δεν ξερει ποια θελει τη Χρυσα η τη ΝαντιαAlicia Spinnet έγραψε:γιατί φιλιέται η χρύσα με τον ορέστη στο τρειλερ?
- Beauxbatons:
- It's Hufflepuff time :
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°624
δεν είδα τα δύο τελευταία και δεν θα δω ούτε το σημερινό και έχω χαθείKatherine Black έγραψε:ο Ορεστης εχει ερωτευτει τη χρυσα και δεν ξερει ποια θελει τη Χρυσα η τη ΝαντιαAlicia Spinnet έγραψε:γιατί φιλιέται η χρύσα με τον ορέστη στο τρειλερ?
Την Νάντια να θέλει, η Χρύσα ανήκει αλλού
it never comes o u t.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°625
ο Σταυρος νομιζω θα τα φτιαξει με ρτη ναντιαAlicia Spinnet έγραψε:δεν είδα τα δύο τελευταία και δεν θα δω ούτε το σημερινό και έχω χαθείKatherine Black έγραψε:ο Ορεστης εχει ερωτευτει τη χρυσα και δεν ξερει ποια θελει τη Χρυσα η τη ΝαντιαAlicia Spinnet έγραψε:γιατί φιλιέται η χρύσα με τον ορέστη στο τρειλερ?
Την Νάντια να θέλει, η Χρύσα ανήκει αλλού
- Beauxbatons:
- It's Hufflepuff time :