Στεναχωριέμαι πολύ που δείχνει τον Σταύρο τόσο χάλια
Επίσης μου άρεσε που είδαμε τον Ρώσο πιο νευριασμένο.
Και επιτέλους έπεσε μια αλήθεια.
Θέλω πολύ να δω τι θα γινει παρακατω.
Εκάτη εγώ πέμπτης και παρασκευής δεν είδα,είδα κανονικά σήμερα Δευτέρας.Hecate έγραψε:Είδα μέχρι και το επεισόδιο της Πέμπτης. Σκατά όλα. Αλεξάνδρα θες ξεμάλλιασμα. Άρη θες και συ ξεμάλλιασμα. Γιατί χαλάω την ψυχοσύνθεση μου βλέποντας σαπουνόπερες; Μαρία το ship μας βούλιαξε και μετά ανατινάχτηκε κιόλας
ναι και ελα να φλερτάρουμε για να ζηλεψει ο άλλος,και ποιος σε χτύπησε.Hecate έγραψε:Κατά κεί το πάνε, όλο ψου ψου και "λυπάμαι που σε βλέπω έτσι" και "έλα από το σπίτι μου για ποτάκι"
Αυτο ελεγα χθες που το βλεπα. Η γυναικα ηταν σε κωμα και ανησυχουσαν οτι μπορει και να μην ξυπνησει και οταν ξυπναει κλαιγονται επειδη ειναι δεν βλεπει. Δηλαδη ενταξει, δεν λεω ειναι κατι σοβαρο αλλα ρε Σταυρο... χαμογελα και λιγο... η μανα σου ζει!! Αν ειναι δυνατον, τετοια αχαριστια πια...FLEUR258 έγραψε:Επίσης αληλούια η Βίκυ άνοιξε τα μάτια της,αλλά τώρα θα έχουμε τώρα το δραμα της ότι θα είναι τυφλή.
Η μικρή της φάρμας,έπαψαν να της έχουνε κοτσίδα ουάου.Έχει μόνιμα κάτω τα μαλλιά της. Και ας ελένξει επιτέλους λίγο καλύτερα τα στοιχεία του παππού της.
Tελικά έχω καταλήξει να αγαπώ πολύ μόνο τον Ρώσο και την Χρύσα.
Επίσης ακόμα ελπίζω σ'ένα θαύμα να γυρήσει η Άβα Λιβιτσιάνου(κάπω ς έτσι δεν την λένε? ) και να φύγει η μάνα της Μάρως. Αν το καλο σκεφτείς παρά έχουν ξεπαστρέψει πολύ κόσμο.
Σήμερα έλεγα πως θα έπρεπε να είμαι σαν την Ντάλια,να αγόραζα το σίριαλ και μετά να έγραφα εγώ το σενάριο.