από FLEUR258 Κυρ Δεκ 22, 2013 8:17 pm
Alicia Spinnet έγραψε:πλακά κάνω, γενικά πιστεύω ότι η αλεξάνδρα και ο μαλτέζος πρέπει να του παρέχουν μια οικονομική ενίσχυση και μια καλύτερη ζωή χωρίς στερήσεις αλλά όχι και 12 εκ.
Άμα δικαιούτε 12 εκατομύρια γιατί όχι?
Είναι εγγονός ενός πλούσιο,ο οποίος τα άφησε σ'εκείνον.
Όπως είπε και η Εκάτη,ο Σταύρος δεν είναι κανένας παρανοικός ή μαφιόζος.Δεν θα τα πάρει,για να εξαπατάει κόσμο όπως ο Μαλτέζος με το παιχνίδι του.Ούτε ξαφνικά θα την ψωνίσει και θα γίνει κανένας σταρ.
Πιστεύω ότι θα τα διαχειριστεί έτσι ώστε να καλυτερεύσει λιγάκι το βιοτικό του επίπεδο.Και αυτό δεν είναι κακό.Ούτε εννοώ ότι ξαφνικά θα πρέπει να αγοράσει μια βιλάρα.
Ενώ η Χρύσα και ο Άρης δεν πρέπει να πάρουν άλλα λεφτά,γιατί πολύ απλά μεγάλωσαν με τόσσα λεφτά.Δεν τους έλειψε ποτέ τίποτα.Γι'αυτό ο Άρης είναι τόσο εγωιστής.Η Χρύσα πάλι έχει στρώσει.
@Μαρίνα
Και αυτό είναι που φοβάται και ο Σταύρος και δεν θέλει το χρήμα.Άλλα τ'ότι δεν τα θέλει δεν σημαίνει ότι δικαιωματικά δεν πάνε σ'αυτον.Και γενικά είναι χαζούλης που σκέφτεται έτσι,και ο Ρώσσος με εκνευρίζει σ'αυτό το θέμα.Οκ,είναι πολύ καλό να βγάζει λεφτά με τον ιδρώτα σου,αλλά και λίγα παραπάνω λεφτά δεν θα σε πειράξουν.Εξάλλου τα πολλά λεφτά,δεν είναι αυτοτελή κακά.Είναι αναλόγως πως και με τι τρόπο θα τα διαχειριστείς.
Οπότε ο οποιοσδήποτε,ακόμα και να μην γνωρίζει από επιχειρήσεις,άμα θέλει θα μάθει και θα τα διαχειριστεί σωστά,άμα θέλει θα τα ξοδέψει όλα δεν ξέρω'και εγω που,άμα θέλει θα τα ξοδέψει σωστά.Είναι αναλόγως το ποιόν του ανθρώπου.
Και ο Σταύρος έχει ένα πολύ καθαρό ποιον.
- το παραπονό μου:
Aυτή η χαζή ηθοποιός η Νατάσα,που πήγε και τα έφτιαξε με τον Κίμωνα,απειλεί τώρα και την σχέση του Μπουγιούρη με την Έλλη στο ιατρικό απόρρητο.Όχι ρε,δεν θα χωρίσεις άλλα ευτυχισμένα ζευγάρια και δεν θα πάρεις άλλους κούκλους.