Αριθμός μηνυμάτων : 33267 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
Αριθμός μηνυμάτων : 35474 Ηλικία : 864 Location : Elven Kingdom Ημερομηνία εγγραφής : 20/03/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: Οι στιγμές για να γίνουν αναμνήσεις χρειάζονται αγάπη. Το HarryWorld είναι αγάπη
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
Αριθμός μηνυμάτων : 35474 Ηλικία : 864 Location : Elven Kingdom Ημερομηνία εγγραφής : 20/03/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: Οι στιγμές για να γίνουν αναμνήσεις χρειάζονται αγάπη. Το HarryWorld είναι αγάπη
Γω έχω σαπίσει μες στο σπιτι τόσες μέρες... Σχεδόν πονάω από την ξάπλα
Εκάτηηηηη,και εγώ το ίδιοοοοοο!! Μόνο πέμπτη βγήκα,που βέβαια πήγα σ'ένα άλλο σπίτι,και εχθές,που περπάτησα στην περιοχή μου. Γιατί είστε κλειστά στην σχολή?? Λόγω του Αθηνά??
<3:
All the stars are coming out tonight They're lighting up the sky tonight For you...
από Phineas Nigellus Black Δευ Μαρ 11, 2013 4:26 pm
Με το ζόρι πάω για ένα καφέ και ένα ποτήρι κρασί την εβδομάδα, να'ναι καλά η φίλη μου που πηγαίνει συνέχεια στην καφετέρια που πάμε και μας κερνάνε πολλές φορές
Phineas Nigellus Black έγραψε:Με το ζόρι πάω για ένα καφέ και ένα ποτήρι κρασί την εβδομάδα, να'ναι καλά η φίλη μου που πηγαίνει συνέχεια στην καφετέρια που πάμε και μας κερνάνε πολλές φορές
Εμάς ο Μάρτιος,και ο Φεβρουάριος ήτανε δύσκολη,αλλά οκ,από απρίλιο θα ξανά είναι οκ τα πράγματα. Κερνάνε??Ουυυυ,θέλω και εγώ τέτοιο μαγαζί. Θέλω να πάω σινεμά,και το σκέφτομαι,γιατί ήρθαν όλοι οι λογαρασμοί!!
Λέμε τον πόνο μας Μερλινάκο!
<3:
All the stars are coming out tonight They're lighting up the sky tonight For you...
Καλααααααααα!! Απολαμβάνω τον ήλιο που μπαίνει στο δωματιό μου,και σε λίγο θα πάω να φάω μπριζτολίτσες! Εσυ?? Ήρθαμε το προηγούμενο Σάββατο,καπ καπ,με Νικολ,Ελισάβετ,και Νίκο,αλλά δν σε είδαμε.
<3:
από Phineas Nigellus Black Δευ Μαρ 11, 2013 4:34 pm
Merlin the Great έγραψε:Τι κανετε εδω;
κλαίμε τη μαύρη μας τη φτωχια
σκέψου ότι η φίλη μου πάει σχεδόν κάθε μέρα, (είναι απέναντι από το σχολείο της ) και πχ όταν περνούμε ένα μπουκαλάκι κρασί μας φέρνουν άλλο ένα, κανένα σφηνάκι τέτοια
σκέψου ότι η φίλη μου πάει σχεδόν κάθε μέρα, (είναι απέναντι από το σχολείο της ) και πχ όταν περνούμε ένα μπουκαλάκι κρασί μας φέρνουν άλλο ένα, κανένα σφηνάκι τέτοια
ουυυυ καλοοοο!!! Εγώ ψάχνω οικονομικά μέρη! πχ εξάρχεια θα βρεις το ποτήρι κρασί 3.50,ενώ στην Αγία Παρασκευή(τρομάρα τους!) 6.
<3:
Phineas Nigellus Black έγραψε:Ιιιι κλέφτες, αυτό το μαγαζί είναι καρακεντρο και έχει το μικρό μπουκαλάκι 4 και το μοιραζόμαστε
αααααααα τέλειοοοοο!! Κάτι τέτοια ωραία έχει και σ'εμάς το Ψυρρί,που κάνει ξερω'γω 8 ευρω ένα μέτριο μπουκάλι ρακόμελο,και άμα πας με μεγάλη παρέα δίνεις 2 ευρω. Και έχει και ωραία μουσικούλα.
<3: