Roxanne Derwent έγραψε:Rachel Rivera έγραψε:Roxanne Derwent έγραψε:
Γιατί με λες Ασημένα;
Εν ξέω, μου βγαίνει αυθόρμητα
Καλά τότε.
Tα νέα σου
Roxanne Derwent έγραψε:Rachel Rivera έγραψε:Roxanne Derwent έγραψε:
Γιατί με λες Ασημένα;
Εν ξέω, μου βγαίνει αυθόρμητα
Καλά τότε.
SoAlhtisa έγραψε:
Τα νέα σου!!! έχουμε τόοοοοοοσο καιρό να τα πούμε...
Roxanne Derwent έγραψε:Τα νέα μου (Σοφία μη με βρίσεις ) :
Βγήκαμε για καφέ με τη Σοφία και πήγαμε σε μια καφετέρια που είχε έναν σερβιτόρο που εγώ δεν τον κάνω πάνω από 17-18 αλλά η Σοφία λέει παραπάνω ( ) με κάτι ΦΟΒΕΡΟΑΠΙΣΤΕΥΤΑΓΑΜΑΤΟΥΠΕΡΟΧΑ γαλάζια μάτια.
Και ήταν πολύ γλυκούλης και φέρθηκε πολύ γλυκά.
Alviva Black έγραψε:Μεγάλωσα,έγινα πιο όμορφη,έξυπνη και φανταστική :blasé: Ξέρω πως είναι δύσκολο να φανταστείς πώς έγινε πιο πολύ από όσο ήμουν ... :blasé:
John Dawlish έγραψε:Roxanne Derwent έγραψε:Τα νέα μου (Σοφία μη με βρίσεις ) :
Βγήκαμε για καφέ με τη Σοφία και πήγαμε σε μια καφετέρια που είχε έναν σερβιτόρο που εγώ δεν τον κάνω πάνω από 17-18 αλλά η Σοφία λέει παραπάνω ( ) με κάτι ΦΟΒΕΡΟΑΠΙΣΤΕΥΤΑΓΑΜΑΤΟΥΠΕΡΟΧΑ γαλάζια μάτια.
Και ήταν πολύ γλυκούλης και φέρθηκε πολύ γλυκά.
Μαζεψε τα σαλια σου
John Dawlish έγραψε:Λες να κολλησω την δικη σου ασθενια τωρα
SoAlhtisa έγραψε:*Ας γαμάτη η λέξη που δημιούργησες μην πλύνεις ΠΟΤΕ αυτή την μπλούζα...
#σοκολάτα πορτοκάλιιιι #
SoAlhtisa έγραψε:Αλβ..πόσο πιο όμορφη ρεεε; γι'αυτό δεν ομορφαίνουμε εμείς, μας πήρες όλη την ομορφιά που μας αναλογούσε..; άτιμηηηη
SoAlhtisa έγραψε:Η ζωή μου είναι πολύ πιο υπεργαμάτη από πέρσι σε όλους τους τομείς..αυτές τις μέρες βέβαια κάτι πάει στραβά αλλά θα στρώσει μωρέ..
κατά τ'άλλα σούπερ..περιμένω καλοκαιράκι...
Roxanne Derwent έγραψε:Alviva Black έγραψε:Μεγάλωσα,έγινα πιο όμορφη,έξυπνη και φανταστική :blasé: Ξέρω πως είναι δύσκολο να φανταστείς πώς έγινε πιο πολύ από όσο ήμουν ... :blasé:
....Να σχολιάσω ας πούμε τώρα; :blasé:
SoAlhtisa έγραψε:και να προσέχεις να μην κυκλοφορείς μ'αυτήν τις μέρες που βρέχει και την ξεπλύνει η βροχή
Alviva Black έγραψε:Roxanne Derwent έγραψε:
....Να σχολιάσω ας πούμε τώρα; :blasé:
Δεν χρειάζεται,αγαπητή μου :blasé:
John Dawlish έγραψε:Λες να κολλησω την δικη σου ασθενια τωρα
Roxanne Derwent έγραψε:Καλά, τότε δε σχολιάζω αγαπημένη. Μπορώ να σε λέω αγαπημένη; :blasé:
John Dawlish έγραψε:Roxanne Derwent έγραψε:John Dawlish έγραψε:Λες να κολλησω την δικη σου ασθενια τωρα
Την awesomοσύνη λες; :blasé:
Λεω για αυτο που δεν εχεις στο κεφαλι σου
SoAlhtisa έγραψε:Μα αφού είμαι η αγαπημένη..Πως να με λες;
Λέγε με αγαπημένη..
SoAlhtisa έγραψε:Κρίμαα. είχε πλάκα εε, είσαι fb;
Alviva Black έγραψε:^Έχεις φβ ? Άνταρε με
SoAlhtisa έγραψε:αλβ καλό μου πως θα σε αντάρω αν δεν μου πεις όνομα;