TSITSHS έγραψε:μου αρεσει:το σημερινο 5ωρο
δεν μου αρεσει :η φατσα αυτουνου που θελει η βανεσα :kill: (p.s τελικα dora το εμαθα και μπορει να μην ειναι ξανθος και γαλανοματης αλλα ειναι φλωρος) :twisted: :twisted: :voldemort:
Ποιός είναι?
TSITSHS έγραψε:μου αρεσει:το σημερινο 5ωρο
δεν μου αρεσει :η φατσα αυτουνου που θελει η βανεσα :kill: (p.s τελικα dora το εμαθα και μπορει να μην ειναι ξανθος και γαλανοματης αλλα ειναι φλωρος) :twisted: :twisted: :voldemort:
TSITSHS έγραψε:στην αγαπη απως και στην θρησκεια δεν υπαρχει λογικη ,μονο πιστη...(τσιτσης speaking)
Πας σιγουρα στο 2ο Γυμνασιο.Οντως πολυ ουφο αυτος ο καθηγητης.Και μας κανει και Σ.Ε.Π ο πανυβλακας....Αστα ανυποφορες οι ωρες μαζι του.R3dil έγραψε:emas mas feran enan Gay p exei tin profora tin petaxtei kai leei se kathe protasi ETSI?
Mono p ton blepo na milaei gelao :lol!:
Περνει απο μονη της προφυλαξεις αυτη ρε.Μην φοβασαι τιποτα :lol!:tasos13 έγραψε:καλυτερη οτι το εκανα για πρωτη φορα με μια θεα απο το σχολειο μου αλλα λιγο πουτ###κι.εχει παρει το μισο σχολειο.εμενα δε με χαλασε ομως!!!
χειροτερη οτι δεν πηρα προφυλαξεις και φοβαμαι μην εγινε κανα μπερδεμα(καταλαβαινετε τι εννοω).
tasos13 έγραψε:καλυτερη οτι το εκανα για πρωτη φορα με μια θεα απο το σχολειο μου αλλα λιγο πουτ###κι.εχει παρει το μισο σχολειο.εμενα δε με χαλασε ομως!!!
χειροτερη οτι δεν πηρα προφυλαξεις και φοβαμαι μην εγινε κανα μπερδεμα(καταλαβαινετε τι εννοω).
γιατι τωρα τον αντιπαθησες??
Witch-King έγραψε:Περνει απο μονη της προφυλαξεις αυτη ρε.Μην φοβασαι τιποτα
tasos13 έγραψε:καλυτερη οτι το εκανα για πρωτη φορα με μια θεα απο το σχολειο μου αλλα λιγο πουτ###κι.εχει παρει το μισο σχολειο.εμενα δε με χαλασε ομως!!!