Παιδιά καλησπέρα. Συγγνώμη για την καθυστέρηση, απλώς συζητούσαμε και εγώ μιλάω εξ' ονόματος ολόκληρης της ΟΔΣ μιας και είμαι υπεύθυνη του μαγικού νόμου. ^.^
Τα μπαν των μελών Sirius Black, Anabelle Black, Colin Creevey, αποσύρθηκαν ομόφωνα από την Διαχειριστική Ομάδα, διότι κριθηκαν άδικα και επιβεβαίωσαν τις κατηγορίες σας προς εμάς και ήταν λάθη της στιγμής. Ο ίδιος ο merlin the Great θα ζητήσει συγγνώμη μόλις συνδεθεί για αυτούς τους αποκλεισμούς και κάτι τέτοιο δεν θα επαναληφθεί στο μέλλον, διότι είμαστε μέλη της Ομάδας και πρέπει να αντιμετωπίζουμε τέτοιες καταστάσεις όσο το δυνατόν γίνεται με μεγαλύτερη ψυχραιμία και διπλωματία. Επίσης, ζητούμε συγγνώμη για την διαγραφή του πόστ του μέλους Antioch Peverell, που ήταν λάθος κίνηση. Εγώ προσωπικά σας εγγυώμαι πως δεν θα διαγραφεί ποτέ ξανά τέτοιο πόστ, εκτός αν είναι υβριστικό, πράγμα που δεν ήταν.
Να διευκρινιστεί ότι το μπάν του Beedle the Bard, ήταν ολιγόλεπτο, λόγω λάθους σχετικά με τους Κανονισμούς. Ελέγχθηκε ξανά εννοείται και όπως προβλεπόταν, πήρε απλά έναν εξάψαλμο για την διακίνηση διαφημιστικού υλικού μέσω πμ και επειδή συγκέντρωσε 3 Εξάψαλμους -οι πρώτοι 2 εκ των οποίων ήταν για άλλους λόγους που μπορείτε να δείτε στα σχόλια του Προφίλ του- πήρε το προβλεπόμενο 3 ήμερο μπαν.
Όσο για το μπαν της Andromeda Black, δεν αποσύρεται, διότι δόθηκε αποκλειστικά επειδή αρνήθηκε να δώσει τις συμμετοχές του κοιτώνα της στην νυν επιμελήτρια και για κανέναν άλλο λόγο. Δεν θέλαμε να την διασύρουμε σε κανέναν από εσάς και το πμ της παρατέθηκε απλά και μόνο γιατί πολλοί από εσάς θεώρησαν πως το κάναμε γιατί είχαμε σκοπό να την βγάλουμε από την Ομάδα λόγω αντιπάθειας. Το πμ ήταν καθαρή λασπολογία, που προσέβαλλε προσωπικά τα μέλη και δεν είχε κανέναν δικαίωμα να το κάνει αυτό. Κανείς σας δεν ήταν ευχαριστημένος με όλους μας και φυσικά το έγραψε, αλλά δεν εκφράστηκε τόσο άσχημα. Φανταστείτε εγώ να βγω και να πω πως η Μάρσυ για παράδειγμα, ή ξέρω γω το παιδί από πάνω είναι σαν ανάποδο γαμ*το και πως είναι δυνατόν να του εμπιστευτούμε μια θέση. ή πως είναι μίρλας σκέτος.
Καθόλου σωστό. Κρίνετε ελεύθερα την δουλειά μας, π.χ. "η ανθή πραγματικά φαίνεται να βαριέται να δουλέψει σας αντμίν, όλο στο ραγισμένο τσουκάλι είναι, αλλά από δουλειά τίποτα", αλλά όχι "Η Ανθή είναι δήθεν κουλτούρα και γι αυτό την βάλατε την ηλίθια". Το πρώτο δεν θεωρείτε γλύψιμο, αλλά μια αντικειμενικότατη κριτική. Η Ανθή βαριέται και δεν δουλεύει. μπορεί εγώ να την μισώ, αλλά δεν θα την βρίσω κιόλας.
Γωγώ σε ευχαριστούμε παρόλα αυτά που δεν προκάλεσες καμία ένταση σε σχέση με το μπαν σου και το αποδέχτηκες. Πραγματικά ποτέ δεν ήταν σκοπός μας να σε διασύρουμε, μα να τονίσουμε το λάθος σου. Αν σε προσέβαλα με τον τρόπο γραφής μου, ζητώ ταπεινά συγγνώμη. Δεν ήταν σκοπός μου.
Συνεχίζοντας, θα ήθελα να σας πω πως κάναμε μια πολύ όμορφη συζήτηση με τα παιδιά και η ιδέα που προτάθηκε εμένα μου φάνηκε φανταστική. Φυσικά και δεν μπορούν να διαγραφούν τα όσα έγιναν, ούτε να τα ξεχάσετε-ξεχάσουμε. Θα γραφτούν και στην ιστορία του Harry World. Αλλά να προσπαθούσαμε να τα βάλουμε σε μια ξεχασμένη γωνιά του μυαλού μας..;
Εν όψει της τελευταίας ταινίας του Χάρι Πότερ, του λόγου δηλαδή που πατήσαμε ρέτζιστερ όλοι σε αυτό το φόρουμ, να κάνουμε μια ειλικρινή προσπάθεια για συμφιλίωση και συμβίωση στο αγαπημένο μας φόρουμ. μέσα σε αυτό το μαγικό κλίμα της τελευταίας ταινίας, στο τέλος μιας γενιάς ουσιαστικά, της δικιάς μας Χαριποτεροβαρεμένης γενιάς, να γίνουμε όλοι φίλοι ή έστω να αντιμετωπίζουμε φιλικά ο ένας τον άλλο, να πέσουν οι τόνοι. Αν όχι φιλικά, έστω ουδέτερα για να είμαστε όλοι καλά.
Πρώτοι και καλύτεροι οι Διαχειριστές του φόρουμ ζητούμε συγγνώμη για τα λάθη μας, για τα λόγια μας που μπορεί να πλήγωσαν κάποιον από εσάς ή και όλους σας. Έχουμε κάθε καλή διάθεση, πραγματικά.
Το ίδιο και οι Συντονιστές και οι Επιμελητές.
Γίνεται να αφήσουμε στην άκρη αυτά που μας χωρίζουν και να πιάσουμε αυτά που μας ενώνουν;
"...in the light of Voldemort's return, we are only as strong as we are united, as weak as we are divided. Lord Voldemort's gift for spreading discord and enmity is very great. We can fight it only by showing an equally strong bond of friendship and trust. Differences of habit and language are nothing at all if our aims are identical and our hearts are open."
Άλμπους Ντάμπλντορ