Και άπειρα σύν στο ποστ της Ανθής. Και μένα μου χει κλέψει δύο φορές άβαταρ ( ο μπίντλ, και μάλιστα η πρώτη από ένα βιβλίο που μου τσαμπουνούσε πως το χει διαβάσει ), και είναι πράγματι ενοχλητικό, αλλά φαντάσου αβέντζερ να βαριόσουν να ψάξεις μουσική και να κατακλέβεις την Ανθή. xD
+99
Alviva Black
Amycus
Lisette de Lapin
Nicolas Flamel
Harry Potter Black
Roxanne Derwent
xBellamortx
Lucy Weasley
νικος μουδρεας
elliza
Rachel Rivera
Bella Black
Remous Loupin
Nearly Headless Nick
Eleanna Lovegood
Beatrice Baudelaire
Arcturus Regulus Black
Ariana Lestrange
Cassiopeia Black
Dimitra Peverell
Alicia Spinnet
ginny weasley potter
PanosHP
Phineas Nigellus Black
Apοlline Delacour
The Sorting Hat
Ronald Weasley
MixMix
Shana
Αstοria Greengrass
Bellatrix Lestrange
pits7
Imperio
Amelia Blackfoot
Herpo The Foul
anton xert
Elohim Meth
Lily Luna Potter
Beedle the Bard
Mysterious Wizard
Albus P.W.B. Dumbledοre
Halfblood Prince
Andros the Invincible
Gogos
Ronerm
Helena Ravenclaw
RemousLoupin
Jace Wayland
Fleur Delacour
Safira
Davidian
Leonie Vernier
Andromeda Black
apojustryit9
Sirius Black
Eloise Prewett
just reaper
Sorazal the Erised
Fred Weasley
Albus_Dum
Phyllida Spore
Νymphadora Tonks
Artemisia Lufkin
Minerva McGonagall
Isabelle Lightwood
DraCo BaM MaLfoY
fanny
HermioneInLove
Padma Patil
anthian9
Nena Cahill-Malfoy
Cassandra Black
Hermione Granger.
Gellert
Clary Fray
Maria Lovegood
FoNikos21
Dimitris el Mago Secreto
Hecate
Curse
multi
Tom Marvolo Riddle
The Grey Lady
Merlin the Great
Morgan le Fay
Master Lumos
Narcissa
Ms Padfoot
Oceanborn
Rose Black
BaGGoS
SiMoS
Madame Maxime
magica4
Wanderer
E-vampire
Albus_The_Wise
gekitsios
Berenice
103 απαντήσεις
Παράπονα
Morgan le Fay- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 33267
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°426
Απ: Παράπονα
Συμφωνώ με το ποστ της Ρέας
Και άπειρα σύν στο ποστ της Ανθής. Και μένα μου χει κλέψει δύο φορές άβαταρ ( ο μπίντλ, και μάλιστα η πρώτη από ένα βιβλίο που μου τσαμπουνούσε πως το χει διαβάσει ), και είναι πράγματι ενοχλητικό, αλλά φαντάσου αβέντζερ να βαριόσουν να ψάξεις μουσική και να κατακλέβεις την Ανθή. xD
Oh, the skies, tumbling from your eyes
So sublime, a chase to end all time
Seasons call and fall, from grace and uniform
Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun
Rushing through my veins, burning up my skin
I will survive, live and thrive
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Andros the Invincible- Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 6335
Ημερομηνία εγγραφής : 19/05/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Pureblood
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°427
Έχει λυθεί το θέμα άρα δεν έχει νόημα να το συνεχίζουμε!
Beedle the Bard- Θεραπευτής/ρια
- Αριθμός μηνυμάτων : 5006
Ημερομηνία εγγραφής : 30/01/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: A real gentleman, even if he loses everything he owns, must show no emotion. Money must be so far beneath a gentleman that it is hardly worth troubling about.
- Δημοσίευση Ν°428
Με κακοφημούν...
Εξάλλου το διαβασα τα Ομορφα Πλάσματα
Αλλά δεν θυμάμαι τη δεύτερη φορά Κονι
Παιδιά,μην λαμβάνεται υποψιν αυτά τα παραπονα,απλώς εχω πολλούς αντιπάλους
Αυτά απο μένα και θα παρακαλούσα όποιος άλλος έχει παράπονο απο εμένα ας μου το στείλει με πμ γιατι σε αυτά τα ζητήματα δεν μπορεί να σας βοηθήσει το τημ.Αμα με καλοπιάσετε ίσως να μειωσω τις αντιγραφές.
Θα σας παρακαλούσα να σταματήσει το θέμα,γιατι αμαβρώνει το προφίλ μου
Εξάλλου το διαβασα τα Ομορφα Πλάσματα
Αλλά δεν θυμάμαι τη δεύτερη φορά Κονι
Παιδιά,μην λαμβάνεται υποψιν αυτά τα παραπονα,απλώς εχω πολλούς αντιπάλους
- Σπόιλερ:
- και μια αδυναμία στις καλές εμφανίσεις
Αυτά απο μένα και θα παρακαλούσα όποιος άλλος έχει παράπονο απο εμένα ας μου το στείλει με πμ γιατι σε αυτά τα ζητήματα δεν μπορεί να σας βοηθήσει το τημ.Αμα με καλοπιάσετε ίσως να μειωσω τις αντιγραφές.
Θα σας παρακαλούσα να σταματήσει το θέμα,γιατι αμαβρώνει το προφίλ μου
Sorazal the Erised- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 29991
Ημερομηνία εγγραφής : 05/05/2010
Magical Identity
Today's thought: How can I protect something so perfect without Evil?
- Δημοσίευση Ν°429
Το επόμενο ποστ που δεν είναι παράπονο και έχει υποψία σπαμ διαγράφεται.
ΤΕΛΟΣ.-
ΤΕΛΟΣ.-
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Blood Status: Muggle born
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°430
Σιγά ρε μην χτυπάς και το πόδι κάτω.
Δεν πήρε τα χάπια του ρε, μην τον ακούτε.
Παιδιά keep complaining, εδώ είμαστε εμείς.
ΥΓ: Ξέρετε τι λένε για τα σκυλιά που γαβγίζουν, ε;
Δεν πήρε τα χάπια του ρε, μην τον ακούτε.
Παιδιά keep complaining, εδώ είμαστε εμείς.
ΥΓ: Ξέρετε τι λένε για τα σκυλιά που γαβγίζουν, ε;
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
until the axe reveals it.
Morgan le Fay- Βάρδος
- Αριθμός μηνυμάτων : 33267
Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity
Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
- Δημοσίευση Ν°431
^Αντικανονική συμπεριφορά, αντικανονική συμπεριφορά, να την βγάλετε από αντμίν!
όχι, άλλαξα γνώμη
Εμ, σοβαρά τώρα, Beedle. Ούτε που με νοιάζει τι βιβλία έχεις διαβάσει. Μία συμβουλή όμως. Το προφίλ σου δεν το αμαυρώνουν οι άλλοι που σου κάνουν παράπονα, αλλά εσύ, με τα σχετικά γελοία ποστ σου. Δεν το λέω ως μέλος του τημ αυτή τη στιγμή, αλλά τελείως προσωπικά. Πιστεύεις πως θα σε συμπαθήσει ο οποιοσδήποτε εδώ μέσα επειδή βάζεις 5-6 αστεία εμότικονς στα ποστ σου, ενώ γράφεις πράγματα σαν αυτό; :
Αυτά από μένα και καλό σου απόγευμα. Σκέψου το λίγο Τα είχαμε πει και με πμ.
όχι, άλλαξα γνώμη
Εμ, σοβαρά τώρα, Beedle. Ούτε που με νοιάζει τι βιβλία έχεις διαβάσει. Μία συμβουλή όμως. Το προφίλ σου δεν το αμαυρώνουν οι άλλοι που σου κάνουν παράπονα, αλλά εσύ, με τα σχετικά γελοία ποστ σου. Δεν το λέω ως μέλος του τημ αυτή τη στιγμή, αλλά τελείως προσωπικά. Πιστεύεις πως θα σε συμπαθήσει ο οποιοσδήποτε εδώ μέσα επειδή βάζεις 5-6 αστεία εμότικονς στα ποστ σου, ενώ γράφεις πράγματα σαν αυτό; :
Για το καλό σου το λέω.Αμα με καλοπιάσετε ίσως να μειωσω τις αντιγραφές
Αυτά από μένα και καλό σου απόγευμα. Σκέψου το λίγο Τα είχαμε πει και με πμ.
Oh, the skies, tumbling from your eyes
So sublime, a chase to end all time
Seasons call and fall, from grace and uniform
Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun
Rushing through my veins, burning up my skin
Win this deadly game
Love crime
I will survive
I will...
Albus P.W.B. Dumbledοre- Τάγμα του Φοίνικα
- Αριθμός μηνυμάτων : 3488
Location : Αίθουσα 05,σειρά K,Θέση 15,έτοιμος να δω το Part 2 της 7ης ταινίας!!
Magical Identity
Today's thought: Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυΐας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυϊα έχει όρια.
- Δημοσίευση Ν°432
Εγώ συμφωνώ με την Κόνι από πάνω...
Παιδιά (στους άντμινς αναφέρομαι) συγγνώμη αν σας απογοητεύσω,αλλά εδώ και καιρό θέλω να παραπονεθώ για το νέο πόρταλ...Δεν λέω,αυτοσαρκαστικό,αστείο και τα λοιπά,αλλά το προηγούμενο πόρταλ μου άρεσε πολύ περισσότερο...Και κανονικά το πόρταλ είναι μια σελίδα στην οποία αναρτείται το περιεχόμενο του φόρουμ ώστε να το θαυμάζουν τα μέλη και να ενημερώνονται οι επισκέπτες-κάτι που το παλιό πόρταλ κατάφερνε θαυμάσια,ενώ το καινούριο όχι...
Αυτά από εμένα...
Edit:Και η ανακοίνωση για την τρίτη ΧαριΠοτερική μέρα ακόμα δεν έχει φύγει...
Παιδιά (στους άντμινς αναφέρομαι) συγγνώμη αν σας απογοητεύσω,αλλά εδώ και καιρό θέλω να παραπονεθώ για το νέο πόρταλ...Δεν λέω,αυτοσαρκαστικό,αστείο και τα λοιπά,αλλά το προηγούμενο πόρταλ μου άρεσε πολύ περισσότερο...Και κανονικά το πόρταλ είναι μια σελίδα στην οποία αναρτείται το περιεχόμενο του φόρουμ ώστε να το θαυμάζουν τα μέλη και να ενημερώνονται οι επισκέπτες-κάτι που το παλιό πόρταλ κατάφερνε θαυμάσια,ενώ το καινούριο όχι...
Αυτά από εμένα...
Edit:Και η ανακοίνωση για την τρίτη ΧαριΠοτερική μέρα ακόμα δεν έχει φύγει...
A red-glow burst suddenly across the enchanted sky above them
as an edge of dazzling sun appeared over the sill of the nearest window.
The light hit both of their faces at the same time, so that Voldemort's
was suddenly a flaming blur. Harry heard the high voice shriek
as he too yelled his best hope to the heavens, pointing Draco's wand:
"Avada Kedavra!"
"Expelliarmus!"
The bang was like a canon blast, and the golden flames that erupted between them,
at the dead center of the circle they have been treading, marked the point where the spells collided.
Harry saw Voldemort's green jet meets his own spell, saw the Elder Wand fly high,
dark against the sunrise, spinning across the enchanted ceiling
like the head of Nagini, spinning through the air toward the master it would not kill,
who had come to take full possession of it at last.
Minerva McGonagall- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 22848
Ημερομηνία εγγραφής : 03/09/2009
Magical Identity
Today's thought: Και πες στο Χάρο, θα πάω εγώ όταν γουστάρω.
- Δημοσίευση Ν°433
Το παλιό πόρταλ ήταν πράγματι πολύ ωραίο, αλλά είχε ένα μειονέκτημα: Ήταν αναμενόμενο και συνηθισμένο, και εκτός αυτού μας το αντέγραψαν από άλλα φόρουμς. Νομίζω πως το τωρινό μας πόρταλ είναι πιο ευφάνταστο και πρωτότυπο, και σίγουρα είναι κάτι που δεν μπορεί κανείς να αντιγράψει. Αν βέβαια δούμε οτι υπάρχει γενική δυσσαρέσκεια (ελπίζω να έστειλες κουκουβάγια στην αξιολόγηση ) θα το αλλάξουμε, ναι.
Υ.Γ: Τώρα πλησιάζει και η τέταρτη, οπότε θα αλλάξει αναγκαστικά (Την έβγαλα, παρ' όλα αυτά )
Υ.Γ: Τώρα πλησιάζει και η τέταρτη, οπότε θα αλλάξει αναγκαστικά (Την έβγαλα, παρ' όλα αυτά )
Mischief managed.
Padma Patil- Υπάλληλος Μαγικών Τρικ Ουέσλι
- Αριθμός μηνυμάτων : 6919
Ημερομηνία εγγραφής : 07/04/2010
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°434
Ο προφήτης θα αργήσει πολύ ακόμα ;
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°435
Πολύ καλή ερώτηση στην οποία πρέπει να απαντήσω για οοόλα τα μέλη.
Εδώ και καιρό έχουμε έλλειψη γραφιστών. Η Emma Watson, λόγω Γ' Λυκείου δεν έχει τύχει να μπει στο μσν της ώστε να συνεννοηθώ μαζί της. Τα άρθρα είναι έτοιμα, με εικόνες, μορφοποιήσεις και διορθώσεις, μα δεν έχουμε γραφίστα να τα περάσει όπως τις προηγούμενες φορές και αυτή είναι μία τραγική έλλειψη από μέρους μας! Γι αυτό και βγήκε η ανακοίνωση για εύρεση γραφιστών, μα είχαμε μία (1) και μοναδική συμμετοχή, έτσι δεν μπορούμε να έχουμε καν το περιθώριο της επιλογής.
Ήδη βρίσκομαι σε συζητήσεις για να δούμε τι θα γίνει με αυτό το ζήτημα.
Εδώ και καιρό έχουμε έλλειψη γραφιστών. Η Emma Watson, λόγω Γ' Λυκείου δεν έχει τύχει να μπει στο μσν της ώστε να συνεννοηθώ μαζί της. Τα άρθρα είναι έτοιμα, με εικόνες, μορφοποιήσεις και διορθώσεις, μα δεν έχουμε γραφίστα να τα περάσει όπως τις προηγούμενες φορές και αυτή είναι μία τραγική έλλειψη από μέρους μας! Γι αυτό και βγήκε η ανακοίνωση για εύρεση γραφιστών, μα είχαμε μία (1) και μοναδική συμμετοχή, έτσι δεν μπορούμε να έχουμε καν το περιθώριο της επιλογής.
Ήδη βρίσκομαι σε συζητήσεις για να δούμε τι θα γίνει με αυτό το ζήτημα.
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
Padma Patil- Υπάλληλος Μαγικών Τρικ Ουέσλι
- Αριθμός μηνυμάτων : 6919
Ημερομηνία εγγραφής : 07/04/2010
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°436
Ααα! Οκ τότε θα περιμένουμε .
Magical Identity
Today's thought: Η διαφορά μεταξύ ιδιοφυΐας και βλακείας είναι ότι η ιδιοφυϊα έχει όρια.
- Δημοσίευση Ν°437
Παιδιά τόσο καιρό εγω και ο Beedle the Bard παραπονιόμαστε για το bg και για το πόρταλ και άλλα μέλη παραπονιούνται για το τημ και τώρα βλέπω ποστ του Δημήτρη που λέει πως θέλει να αλλάξουν όλο το skin γενικότερα και άλλαξε και το τημ...
Δηλαδή είναι δίκαιο να απαντάτε ειρωνικά στα παράπονα που γίνονται και να μην δέχεστε τις προτάσεις ούτε καν να τις συζητάτε και να περιμένετε μία αξιολόγηση κι ένα ποστ του Δημήτρη ώστε να το συζητήσετε;
Εάν το πόρταλ και το bg είχαν αλλάξει πολύ νωρίτερα (δύο μήνες πριν τα Xmas) κι ήμασταν μέλη από τότε και σας κάναμε από τότε παράπονα θα έπρεπε να περιμένουμε 6-7 μήνες για να βγούμε ασπροπρώσοποι;
Δηλαδή εάν δεν μπορείτε να διαχειριστείτε τις προτάσεις και τα παράπονα που γίνονται και πρέπει να βγάζετε αξιολογησεις για αυτό τον σκοπό,ενώ εμείς περιμένουμε μήνες για να βγούμε ασπροπρόσωποι,καλύτερα για κάθε παράπονο και πρόταση που γίνεται να ρωτάτε όλα τα μελη με πμ ή αλλιώς κάντε ότι θέλετε αλλά μην περιμένετε να ξανασχοληθούμε...
Εγώ είχα κάθε όρεξη να βοηθήσω αυτό το φόρουμ αλλά απ'ότι βλέπω δεν χρειάζεται...
Δηλαδή είναι δίκαιο να απαντάτε ειρωνικά στα παράπονα που γίνονται και να μην δέχεστε τις προτάσεις ούτε καν να τις συζητάτε και να περιμένετε μία αξιολόγηση κι ένα ποστ του Δημήτρη ώστε να το συζητήσετε;
Εάν το πόρταλ και το bg είχαν αλλάξει πολύ νωρίτερα (δύο μήνες πριν τα Xmas) κι ήμασταν μέλη από τότε και σας κάναμε από τότε παράπονα θα έπρεπε να περιμένουμε 6-7 μήνες για να βγούμε ασπροπρώσοποι;
Δηλαδή εάν δεν μπορείτε να διαχειριστείτε τις προτάσεις και τα παράπονα που γίνονται και πρέπει να βγάζετε αξιολογησεις για αυτό τον σκοπό,ενώ εμείς περιμένουμε μήνες για να βγούμε ασπροπρόσωποι,καλύτερα για κάθε παράπονο και πρόταση που γίνεται να ρωτάτε όλα τα μελη με πμ ή αλλιώς κάντε ότι θέλετε αλλά μην περιμένετε να ξανασχοληθούμε...
Εγώ είχα κάθε όρεξη να βοηθήσω αυτό το φόρουμ αλλά απ'ότι βλέπω δεν χρειάζεται...
"Avada Kedavra!"
"Expelliarmus!"
The bang was like a canon blast, and the golden flames that erupted between them,
at the dead center of the circle they have been treading, marked the point where the spells collided.
Harry saw Voldemort's green jet meets his own spell, saw the Elder Wand fly high,
like the head of Nagini, spinning through the air toward the master it would not kill,
Magical Identity
Today's thought: A real gentleman, even if he loses everything he owns, must show no emotion. Money must be so far beneath a gentleman that it is hardly worth troubling about.
- Δημοσίευση Ν°438
Ναι,βέβαια,το τόσα ποστ μας για αλλαγή του σκιν είναι ενοχλητικά όπως μου είχε πει η Εκάτη και έκατσα στο καβούκι μου,αλλά τώρα που το πρότεινε ο Δημήτρης θα πήρε αξία η πρόταση.
Merlin the Great- Administrator
Adviser to Minister - Αριθμός μηνυμάτων : 35474
Ημερομηνία εγγραφής : 20/03/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: Οι στιγμές για να γίνουν αναμνήσεις χρειάζονται αγάπη. Το HarryWorld είναι αγάπη
- Δημοσίευση Ν°439
Αγαπητέ μου Antioch Peverell προφανώς και εσύ και ο Beedle the Bard δεν δινατε συγκεκριμένες προτάσεις. Το ποστ μου ηταν χιουμοριστικό προφανως στις προτάσεις.
Σαφέσταστα και θα γίνουν αλλαγες τώρα που υπαρχει χρονος απο μένα, καθως οπως ξερετε σε αυτον τον τομέα είμαι υπευθυνος εγω.
Τώρα αν εχετε τοσα πολλά παράπονα μπορείτε απλά να μην λογκάρετε ξανά και έτσι να έχετε περισσότερο χρονο για το χαριποτερικό σας φόρουμ που εντελως συμπτωματικά θυμιζει ΧΓ.
Αν θέλετε να σας παίρνουν στα σοβαρά οι υπόλοιποι, φερθείτε πρώτοι σοβαρά.
Αλλιώς δεν έχετε θέση.
Σαφέσταστα και θα γίνουν αλλαγες τώρα που υπαρχει χρονος απο μένα, καθως οπως ξερετε σε αυτον τον τομέα είμαι υπευθυνος εγω.
Τώρα αν εχετε τοσα πολλά παράπονα μπορείτε απλά να μην λογκάρετε ξανά και έτσι να έχετε περισσότερο χρονο για το χαριποτερικό σας φόρουμ που εντελως συμπτωματικά θυμιζει ΧΓ.
Αν θέλετε να σας παίρνουν στα σοβαρά οι υπόλοιποι, φερθείτε πρώτοι σοβαρά.
Αλλιώς δεν έχετε θέση.
Waldorf
- House of Westeros:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°440
Συγνώμη και το Potterla##( ξερετε μην διαφημίσω το φόρουμ...)αρχή δεν είχε σχολές,ε;
Και εκεί τα ίιδια μέλη με εδώ έχει αλλά έχετε ανταλλάξει μπάνερζ.
Εσείς επιτυχήσατε,μπράβο,τέλειο το φόρουμ σας αλλά μην είστε τόσο εγωιστές...
Γιατι να μην ανταλλάξουμε μπάνερζ,όλα τα φόρουμ μέχρι να βρουν σταθερό ρυθμό βοηθιούνται και απο άλλα σαιτ...
Γιατι Δημήτρη δεν μας έλεγες να βγάλουμε οτι σε ενοχλεί,δεν πειράζει ένα ρετζιστερ να κάνεις,δεν θα μας ενισχύσεις και πολύ...
Και εκεί τα ίιδια μέλη με εδώ έχει αλλά έχετε ανταλλάξει μπάνερζ.
Εσείς επιτυχήσατε,μπράβο,τέλειο το φόρουμ σας αλλά μην είστε τόσο εγωιστές...
Γιατι να μην ανταλλάξουμε μπάνερζ,όλα τα φόρουμ μέχρι να βρουν σταθερό ρυθμό βοηθιούνται και απο άλλα σαιτ...
Γιατι Δημήτρη δεν μας έλεγες να βγάλουμε οτι σε ενοχλεί,δεν πειράζει ένα ρετζιστερ να κάνεις,δεν θα μας ενισχύσεις και πολύ...
Andros the Invincible- Παρασκευαστής/-στρια φίλτρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 6335
Ημερομηνία εγγραφής : 19/05/2010
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°441
Για αυτό με τα Banners θέλω να απαντήσω εγώ σας Πρέσβης.Σας ξεκαθάρισα όταν σας έστειλα βρε παιδιά με ΠΜ την απόρριψη ανταλλαγής μπάννερ ότι δεν υπάρχει λόγος γιατί 1)Θα είχατε κέρδος μόνο εσείς και 2)έχουμε τα ίδια μέλη.Ποιος ο λόγος να γίνει η ανταλλαγή,λοιπόν;
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°442
Κι όχι μόνο σχολές (για το potter....d μιλω)...τώρα παίζουν κουίντιτς με τον ίδιο τρόπο που παίζεται εδώ...
αλλα και το pot***nd τα ίδια μέλη δεν έχει;
αλλα και το pot***nd τα ίδια μέλη δεν έχει;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Antioch Peverell στις Πεμ Μάης 19, 2011 2:18 pm, 1 φορά
"Avada Kedavra!"
"Expelliarmus!"
Magical Identity
Today's thought: Οι στιγμές για να γίνουν αναμνήσεις χρειάζονται αγάπη. Το HarryWorld είναι αγάπη
- Δημοσίευση Ν°443
Δεν εχουμε να συζητήσουμε κάτι
Και δεν υπάρχει η διάθεση για συνεργασία με το team σας.
Δεν εχουμε κάτι άλλο να πούμε νομιζω.
Και δεν υπάρχει η διάθεση για συνεργασία με το team σας.
Δεν εχουμε κάτι άλλο να πούμε νομιζω.
Waldorf
- House of Westeros:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°444
Δηαδή η διάθεση σας να συνεργασθείτε απο τι εξαρτάται;
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°445
Επειδή το τημ μας (η Γωγώ κι ο Χρήστος) κάνουν παράπονα εδώ και σας χαλανε την εικόνα...Όμως τελικά η αξιολόγηση έδειξε πως δεν ήταν οι μόνοι και εσείς παρόλα αυτά διώξατε τη Γωγώ...
"Avada Kedavra!"
"Expelliarmus!"
Tom Marvolo Riddle- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 30733
Ημερομηνία εγγραφής : 11/09/2008
Magical Identity
Today's thought: Και τότε κατάλαβες γιατί οι απελπισμένοι γίνονται οι πιο καλοί επαναστάτες.
- Δημοσίευση Ν°446
Ρε φίλε, ενημέρωσέ μας λίγο τι έλεγε η αξιολόγηση γιατί φαίνεται τα ξέρεις από πρώτο χέρι
Statler
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°447
Για να έγιναν αλλαγές στο τημ σημαίνει ή πως κι άλλοι είχαν παράπονο από κάποια άτομα κι έτσι τα διώξατε ή ότι επειδή αυτά τα δυο άτομα κάνουν παράπονα συνεχώς χαλώντας σας την εικόνα,τους διώξατε από δική σας απόφαση...
"Avada Kedavra!"
"Expelliarmus!"
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°448
Δεν εχω σκοπό να ανοίξω κουβέντα μαζί σας.
Η επομενη κίνηση σε οποιοδηποτε προβοκατορικο ποστ ειναι το μπαν.
Δεν το έχετε φαει μεχρι τώρα χαριστικά.
ΥΓ. Νομιζετε δεν εχω καταλαβει πως ψαρευετε μέλη;
Η επομενη κίνηση σε οποιοδηποτε προβοκατορικο ποστ ειναι το μπαν.
Δεν το έχετε φαει μεχρι τώρα χαριστικά.
ΥΓ. Νομιζετε δεν εχω καταλαβει πως ψαρευετε μέλη;
Waldorf
- House of Westeros:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°449
Κι εσείς δηλαδή όταν ανοίξατε δεν ψαρεύατε μέλη από άλλα φόρουμ;
Και αν βρίσκεις το μπαν σαν μόνη λύση τότε καν'το,αλλά δεν θα κάνετε καλό στο φόρουμ σας,διότι εάν όλα τα μέλη είχαν το θάρρος να μιλήσουν και τα μπανάρατε τότε θα πέφτατε πολύ χαμηλά σαν φόρουμ... (στη βαθμολογία εννοώ)
Και αν βρίσκεις το μπαν σαν μόνη λύση τότε καν'το,αλλά δεν θα κάνετε καλό στο φόρουμ σας,διότι εάν όλα τα μέλη είχαν το θάρρος να μιλήσουν και τα μπανάρατε τότε θα πέφτατε πολύ χαμηλά σαν φόρουμ... (στη βαθμολογία εννοώ)
"Avada Kedavra!"
"Expelliarmus!"
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°450
Εξάλλου μποερί να κοροιδεύεις το τημ μας αλλά πριν δυό μήνες,ενώ το φόρουμ μας λειτουργούσε μόνο ένα μήνα είχε 6000 πόντους.Δεν νομίζω να το είχατε κάνει κι εσείς αυτό...Ή εστω και να το είχατε κάνει δεν είναι ωραίο να αποδοκιμάζετε κατώτερα σαιτ...Κι εσείς είχατε μια αξιόλογη πορεία που συνεχίζετε να έχετε και δεν υπάρχει λόγος να μην επιτρέπετε να την έχουμε κι εμείς...Τα 2/3 των μελών του Potterl## απο δώ είναι και μπήκαν βλέποντας το μπάνερ.
Άμα είχαμε ανταλλάξει μπανερ δεν θα ψαρεύαμε μέλη.
Άμα είχαμε ανταλλάξει μπανερ δεν θα ψαρεύαμε μέλη.