από Επισκέπτ Τετ Αυγ 20, 2008 12:28 am
ms_padfoot!!! έγραψε:Α,δεν φταιγαμε εμεις,εσυ εναντιωνοσουν σε καθε μας ιδεα...Παιδια και την παραμικρη λεξη που λεγαμε την σχολιαζε.....περιμενε υπομονετικα καποιον απο τους 2 μας να κανει καποιο ποστ κι αυτος αμεσως.....εκει....
Ναι, ναι. Εγώ τα θυμάμαι αλλιώς...
ms_padfoot!!! έγραψε:
Ωωωω...τι μου θυμησες τωρα!!!!Αγαπη μου δεν θα τη γλυτωσεις ετσι......θα σου κουβαληθω μια μερα εκει που δεν θα το περιμενεις....και θα απαιτησω να εκπληρωσεις την υποσχεση σου.....ακομα με τρωει η περιεργεια....
Μακάρι. Εγώ εδώ περιμένω. Σε έχω ικανή να έρθεις όταν θα είμαι φοιτητής στη Θεσσαλονίκη...
ms_padfoot!!! έγραψε:
Μα φυσικα και δεν μπορεσες......αφου αρχισα τις αοριστολογιες μου....Παιδια το τι βλακειες του ελεγα περι εποικοδομητικου διαλογου και απλη ανταλλαγη αποψεων δεν λεγεται....ο καημενος....διχως εχοντας κατι να πει εφυγε....''Παει,με τρελη εμπλεξα'' πρεπει να σκεφτηκε....
Με είχε κομπλάρει εντελώς. Εκεί που περίμενα να τσακωθούμε και γούσταρα και άγρια άρχισε να με καλοπιάνει και μου έλεγε "Δυσκολεύομαι να αντικρούσω με λογική τα δικά σου επιχειρήματα". Εγώ άλλο που δεν ήθελα να ακούω. Μετά έλεγε "Για αυτό προσπαθώ να βάλω πολύ συναίσθημα". Τώρα που το ξανασκέφτομαι συνειδητοποιώ ότι με είχε φλομώσει στο ψέμα για να σταματήσω να ποστάρω...
Αδιαμφισβήτητα επιτυχημένη τεχνική...
Narcissa έγραψε: Dan_LiZa έγραψε:ΟΧ! H Narcissa σπαμ?
μονο σπαμ γλυκια μου;Μιλαμε το ειχα ξεφτυλισει το ζητημα...μη με βλεπεις σοβαρη κ ετσι τωρα.....μας ειχανε βγαλει και ζευγαρι με τον Κωστα μαλιστα.Ο Sev και ο Witch king.
Τους είχαμε ανοίξει και τόπικ για να μη μας πρίζουν, αλλά μετά το έπαιζαν βεντέτες και δεν πόσταραν. Μαρία θυμάσαι που σου είχα στείλει e-mail λίγο μετά την εγγραφή σου?
Seven έγραψε: Ήταν εκείνος ο βλάκας από ένα άλλο forum που έλεγε ότι του είχαμε πάρει τα διαμάντια και τα είχαμε βάλει στο δικό μας forum. Είχε πει μάλιστα ότι θα μας έκανε και μύνηση και εγώ τότε βάζω τα γέλια και μπαίνω msnm να του τα ψάλω, αλλά τελικά με σταμάτησες εσύ από ό,τι θυμάμαι. Νομίζω ήταν ο Andromko ή κάπως έτσι...
Χεχε αυτος ήταν ο διαχειριστης του Hogwart και ειχε δικιο γτ ειχε κανει μλκια ο Νικος..Με τον andromko καθε αναμνηση και γελιο..Χαχα...Δεν ξεχναω τις πρωτες συζητησεις του φορουμ οταν ημασταν γυρω στα 40-50 μελη...Αλλες εποχες ε?
Δίκιο είχε, αλλά έτσι όπως το είχε πει εμένα με έπιασαν τα γέλια. Άκου εκεί μύνηση...
Θυμάσαι τις συζητήσεις στο msnm με τις αποκαλύψεις?