Στην 4η θέση,με 3 ψήφους και ποσοστό 6%,o Neville Longbottom εκπροσωπώντας το Gryffindor.
Στην 3η θέση,με 8 ψήφους και ποσοστό 19%,η Alviva Black εκπροσωπώντας το Slytherin.
Στην 2η θέση,με 9 ψήφους και ποσοστό 21%,ο Nearly Headless Nick εκπροσωπώντας το Hufflepuff.
και...
Στην 1η θέση,με 23 ψήφους και ποσοστό 53%,o Μάγος του Μήνα Οκτωβρίου Arcturus Regulus Black εκπροσωπώντας το Ravenclaw!
Ο Χρήστος έγινε μέλος στον κόσμο μας τον Νοέμβριο του 2010.Κατατάσσετε στον κοιτώνα των σοφών,επιλογή που όπως φάνηκε δεν ήταν διόλου τυχαία.Αμέσως ξεχώρισε για την συγκροτημένη σκέψη του και τις καλοδιατυπωμένες απόψεις του,όχι μόνο στα χαριποτερικά αλλά και στα ποικίλης θεματολογίας topics του forum.Με εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ,την κοινωνικότητά του αλλά και την ενεργητικότητά του,θα γίνει ένα από τα πιό πολλά υποσχόμενα νέα μέλη τόσο του Ράβενκλοου όσο και του forum.Σε μικρό χρονικό διάστημα το Υπουργείο Μαγείας θα του εμπιστευθεί τα ηνία του κοιτώνα που ανήκει,θέση στην οποία ανταποκρίθηκε αμέσως και προσέφερε τα μέγιστα,φέρνοντας το Ράβενκλοου στην 2η θέση του Πρωταθλήματος και παραμένοντας 19 μήνες στο πόστο,δίνοντας παράδειγμα συνέπειας και άψογης συνεργασίας.Εργατικός,αθόρυβος,ευγενικός,εξυπηρετικός,γεμάτος ζωντάνια και καλή διάθεση,ο Χρήστος θα συνεχίσει την λαμπρή του πορεία στο φόρουμ και καταφέρνει τον Οκτώβριο του 2011 να εκλεγεί για 1η φορά ΜτΜ.
Τον Σεπτέμβριο του 2012 και μετά την πολύμηνη προσφορά του από την θέση του επιμελητή,ο Χρήστος θα αναλάβει καθήκοντα συντονιστή.Και πάλι αποδείχτηκε πως το εξαιρετικό του κριτήριο,η ευγένειά του και η σοβαρότητά του είναι προσόντα που τον κατατάσσουν στους καλύτερους συντονιστές της γενιάς του,κάτι που εκτίμησαν τα μέλη και τον ανέδειξαν για 2η φορά -ακριβώς ένα χρόνο μετά- ως ΜτΜ. Μάγοι και μάγισσες,σας παρουσιάζουμε έναν εξαιρετικό μάγο,ένα στολίδι του forum,τον Arcturus Regulus Black!
"Καλά ε, τι να λέμε τώρα. Το καλύτερο παιδί ο Χρήστος.-
Τον συμπάθησα πολύ απ την πρώτη στιγμή που μιλήσαμε.Ευγενικός, έξυπνος και με πολύ χιούμορ.Τέλειος μαθητής ΚΑΙ Παναθηναϊκός.
Σου εύχομαι τα καλύτερα."
-Elohim Meth-
"Τι γιο έχω κάνει η άτιμη όμως! Το καλύτερο παιδί! Ευγενικό, τζέντλεμαν, με υπέροχες απόψεις και πολύ χιούμορ και γούστο!Φιλάκια καλό μου!
-Cassandra Black-
"Είσαι ένα από τα καλύτερα πλάσματα που έχω γνωρίσει μέσα στο φόρουμ και χαίρομαι όταν μιλάω μαζί του. Αξίζεις που σε φωνάζω φαμπιουλους,αξίζεις τα πάντα.Με χιούμορ,ειλικρινές και πολύ γλυκό.Πωω,δεν μου έρχονται πολλά αυτήν την στιγμή."
-Ariana Lestrange-
"Ο μεσιε από δω πραγματικά είναι ένα από τα άτομα που χαίρομαι που είχα την ευκαιρία να γνωρίσω αυτόν τον ενάμιση χρόνο που είμαι εδώ μέσα."
-Imperio-
Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α !