νεος κυκλος EPIC!
+28
Mr. Nosy
Cassiopeia Black
Claire Delacour
Amycus
Rowena Ravenclaw
Magic Is Might
Ignotus Peverell
Milady D' Hiver
Sauron the Great
Hrw Black Snape
Mysterious Wizard
Vesper
Berenice
Arcturus Regulus Black
Magenta Comstock
Rowena Potter
Phineas Nigellus Black
Sorazal the Erised
Hecate
RemousLoupin
Jace Wayland
Mrs Lovett
Madame Maxime
anthian9
Nearly Headless Nick
Blood Countess
Rea
Morgan le Fay
32 απαντήσεις
American Horror Story
Mr. Nosy- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 104
Ημερομηνία εγγραφής : 17/09/2015
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Boredom
- Δημοσίευση Ν°251
Απ: American Horror Story
Sorazal the Erised- Member of Order Of Merlin 2nd
- Αριθμός μηνυμάτων : 29991
Ημερομηνία εγγραφής : 05/05/2010
Magical Identity
Today's thought: How can I protect something so perfect without Evil?
- Δημοσίευση Ν°252
Hotel California φινάλε. Δεν έχω να πω κάτι άλλο προς το παρόν.
Romelza Snicket- Hogwarts Professor
- Αριθμός μηνυμάτων : 1806
Ημερομηνία εγγραφής : 07/09/2015
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: You know the Chinese curse: May you live in interesting times.
- Δημοσίευση Ν°253
παίζει και ο matt bomer!
- proud raven:
Cassiopeia Black- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 23167
Ημερομηνία εγγραφής : 29/09/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: Does this darkness have a name? Is it your name?
- Δημοσίευση Ν°254
Εμένα πολύ μου άρεσε το 1ο επ. Και ο ρόλος της Γκαγκα της πηγαινε.
Τώρα θα δείξει στη συνέχεια πως θα εξελιχθεί.
Τώρα θα δείξει στη συνέχεια πως θα εξελιχθεί.
anthian9- Member of Order Of Merlin 1st
- Αριθμός μηνυμάτων : 20262
Ημερομηνία εγγραφής : 02/07/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Blood Status: Muggle born
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°255
^beware, potential hot potato alert
Το είδα και εγώ το πρώτο και φοβάμαι ρε σεις ότι ενώ ήταν καλό, θα τα μπουρδουκλώσουν πάλι τόσο πολύ που θα είναι απαίσια και αυτή η σεζόν
Το είδα και εγώ το πρώτο και φοβάμαι ρε σεις ότι ενώ ήταν καλό, θα τα μπουρδουκλώσουν πάλι τόσο πολύ που θα είναι απαίσια και αυτή η σεζόν
♩ - ♫
Warriors don't show their heart
until the axe reveals it.
until the axe reveals it.
RemousLoupin- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 7909
Location : Εκεί που δεν πιάνουν οι κατάρες και δεν πιάνουν οι ευχές.
Ημερομηνία εγγραφής : 01/12/2007
Magical Identity
Today's thought: Αν δεν καούμε όλοι μας, πως θα ρίξουμε φως στα σκοτάδια;
- Δημοσίευση Ν°256
Πού καταντήσαμε... Να φοβόμαστε να πούμε έναν καλό λόγο μήπως και στο τέλος μας βγει ξινός.
Το δεύτερο επεισόδιο μου άρεσε πολύ περισσότερο απ' το πρώτο και μαντεύω ότι αυτή θα είναι η πιο weird σεζόν του AHS. Όπως κι αν καταλήξει, θα την απολαμβάνω βδομάδα με βδομάδα.
Και η αλήθεια είναι -κι ας φάω ξύλο- ότι μ' αρέσει που δεν έχουμε Τζέσικα Λανς φέτος. Η γυναίκα είναι θέα, ναι, αλλά έχει δώσει τόσες απανωτές εκπληκτικές ερμηνείες σε σημείο που πλέον δεν εντυπωσιάζει τόσο όσο πριν. Πιστεύω ότι θα κάνει καλό η απουσία της φέτος στη σειρά.
Σε καμία περίπτωση δε θα 'χουμε μια ανάλογη ερμηνεία απ' την Gaga, αλλά λατρεύω την παρουσία της στη σειρά, όπως λατρεύω και την νέα προφορά του Έβαν Πίτερς.
Όπως και να 'χει, αυτό που μου αρέσει φέτος είναι η φρεσκάδα και η δημιουργικότητα που δεν υπήρχε στους δύο προηγούμενους κύκλους, κι αυτό που δε μ' αρέσει είναι αυτό που υπήρχε στους δύο προηγούμενους κύκλους: πολλοί χαρακτήρες και πολλά subplots σε σημείο που δεν ξέρουμε ποιος είναι ο main character και ποιο το main plot και αν εν τέλη καταφέρουν να κλείσουν όλες τις υποθέσεις ικανοποιητικά κι όχι τσαπατσούλικα.
Το δεύτερο επεισόδιο μου άρεσε πολύ περισσότερο απ' το πρώτο και μαντεύω ότι αυτή θα είναι η πιο weird σεζόν του AHS. Όπως κι αν καταλήξει, θα την απολαμβάνω βδομάδα με βδομάδα.
Και η αλήθεια είναι -κι ας φάω ξύλο- ότι μ' αρέσει που δεν έχουμε Τζέσικα Λανς φέτος. Η γυναίκα είναι θέα, ναι, αλλά έχει δώσει τόσες απανωτές εκπληκτικές ερμηνείες σε σημείο που πλέον δεν εντυπωσιάζει τόσο όσο πριν. Πιστεύω ότι θα κάνει καλό η απουσία της φέτος στη σειρά.
Σε καμία περίπτωση δε θα 'χουμε μια ανάλογη ερμηνεία απ' την Gaga, αλλά λατρεύω την παρουσία της στη σειρά, όπως λατρεύω και την νέα προφορά του Έβαν Πίτερς.
Όπως και να 'χει, αυτό που μου αρέσει φέτος είναι η φρεσκάδα και η δημιουργικότητα που δεν υπήρχε στους δύο προηγούμενους κύκλους, κι αυτό που δε μ' αρέσει είναι αυτό που υπήρχε στους δύο προηγούμενους κύκλους: πολλοί χαρακτήρες και πολλά subplots σε σημείο που δεν ξέρουμε ποιος είναι ο main character και ποιο το main plot και αν εν τέλη καταφέρουν να κλείσουν όλες τις υποθέσεις ικανοποιητικά κι όχι τσαπατσούλικα.
- Wubalubadubdub!:
love you more than words can say
#sixseasonsandamovie
Beatrice Lightwood- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 1762
Ημερομηνία εγγραφής : 02/12/2015
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: -You're weird. -Sorry. -it was a compliment.
- Δημοσίευση Ν°257
Έχω να κάνω catch up στη 5η...
Yes, I'm a shadowhunter ♥
-I saw Galaxies in your eyes.
- ♡:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°258
Αυτό ήταν και το Hotel, λοιπόν.
Κατά τη διάρκειά της, άλλαξα πολλές φορές γνώμη για το αν μου άρεσε αυτή η σεζόν ή όχι. Ξεκίνησε με πολλές υποσχέσεις, εισήγαγε κάτι διαφορετικό και φρέσκο και μου άρεσε. Μετά τα τέσσερα όμως πρώτα επεισόδια έπεσε στα ίδια λάθη με τις δύο προηγούμενες σεζόν. Πολλοί χαρακτήρες, πολλά plotlines και λίγες εξηγήσεις. Τα τελευταία όμως τέσσερα επεισόδια με άφησαν πλήρως ικανοποιήμενο. Και μ' αυτό το ευχάριστο αίσθημα στο τελείωμα της σεζόν, μπορώ να πω ότι σε γενικές γραμμές το Hotel μου άρεσε περισσότερο από το Freak Show και το Coven.
Η μεγάλη ανησυχία για φέτος ήταν εξαρχής η απουσία της Jessica Lange και η επίδοση της πρωτάρας στη σειρά Lady Gaga. Προσωπικά τίποτα απ' τα δύο δε με χάλασε, καθώς και ένα διάλλειμα από τις σερί εκπληκτικές ερμηνείες της Lange θεωρώ πως χρειαζόταν, και η ερμηνεία της Gaga κατάφερε να με πείσει. Ισως δεν ήταν και για Χρυσή Σφαίρα, αλλά οκ.
Είτε τελικά ήταν καλό το Hotel, είτε όχι, το μόνο σίγουρο είναι ότι σχεδόν ολόκληρο το καστ του ήταν καταπληκτικό και οι διάλογοι και οι αφηγήσεις μέσα στην σεζόν ήταν καλογραμμένοι και καλοστημένοι, σαν να ήταν βγαλμένοι από μυθηστόρημα.
Εν ολίγοις, το Hotel δεν κατάφερε να φτάσει τα αρχικά μεγαλεία του AHS, πιστεύω όμως ότι ξεπέρασε τις μετριότητες των Coven και Freak Show. Ίσως αν δεν μου άρεσε τόσο πολύ το φινάλε, να μιλούσα για την χειρότερη σεζόν της σειράς, αλλά ευτυχώς αυτό δεν έγινε.
Όπως και να 'χει, το AHS είτε στα πάνω του είτε στα κάτω του με κάνει να θέλω να μιλάω γι' αυτό κι αυτό μόνο θετικά μπορώ να το δω. Εν τέλη, νομίζω ότι είναι καλό πως πλέον δεν έχω μεγάλες προσδοκίες από τη σειρά, γιατί δεν απογοητεύομαι συχνά και εντυπωσιάζομαι πιο εύκολα.
Κατά τη διάρκειά της, άλλαξα πολλές φορές γνώμη για το αν μου άρεσε αυτή η σεζόν ή όχι. Ξεκίνησε με πολλές υποσχέσεις, εισήγαγε κάτι διαφορετικό και φρέσκο και μου άρεσε. Μετά τα τέσσερα όμως πρώτα επεισόδια έπεσε στα ίδια λάθη με τις δύο προηγούμενες σεζόν. Πολλοί χαρακτήρες, πολλά plotlines και λίγες εξηγήσεις. Τα τελευταία όμως τέσσερα επεισόδια με άφησαν πλήρως ικανοποιήμενο. Και μ' αυτό το ευχάριστο αίσθημα στο τελείωμα της σεζόν, μπορώ να πω ότι σε γενικές γραμμές το Hotel μου άρεσε περισσότερο από το Freak Show και το Coven.
Η μεγάλη ανησυχία για φέτος ήταν εξαρχής η απουσία της Jessica Lange και η επίδοση της πρωτάρας στη σειρά Lady Gaga. Προσωπικά τίποτα απ' τα δύο δε με χάλασε, καθώς και ένα διάλλειμα από τις σερί εκπληκτικές ερμηνείες της Lange θεωρώ πως χρειαζόταν, και η ερμηνεία της Gaga κατάφερε να με πείσει. Ισως δεν ήταν και για Χρυσή Σφαίρα, αλλά οκ.
Είτε τελικά ήταν καλό το Hotel, είτε όχι, το μόνο σίγουρο είναι ότι σχεδόν ολόκληρο το καστ του ήταν καταπληκτικό και οι διάλογοι και οι αφηγήσεις μέσα στην σεζόν ήταν καλογραμμένοι και καλοστημένοι, σαν να ήταν βγαλμένοι από μυθηστόρημα.
- Σπόιλερ:
- Αγαπημένοι χαρακτήρες και ερμηνείες:
Sarah Paulson ως Sally
Αν σκεφτεί κανείς τι κατάφερε να κάνει στο Freak Show και τι στο φετινό Hotel, αυτή η γυναίκα μπορεί να κάνει τα πάντα. Η ερμηνεία της κι ο χαρακτήρας της Sally ήταν για μένα ό,τι καλύτερο στη φετινή σεζόν. Καθηλωτική σε κάθε σκηνή, όμορφα διεστραμμένη και σκοτεινά ευαίσθητη. Παίζει να είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας που έχουμε δει στη σειρά μέχρι τώρα.
Εvan Peters ως James Patrick March
Για πρώτη φορά έκανε κάτι πέρα απ' το συνηθισμένο κι ήταν εκπληκτικός. Ίσως η πιο ευχάριστη έκπληξη της σεζόν. Από την προφορά του μέχρι τις κινήσεις του, ήταν φανερό ότι ο Peters μελέτησε πολύ τον χαρακτήρα του και, αν και όχι πρωταγωνιστικός ή τόσο αγαπητός, αυτός ο ρόλος πιστεύω ότι ήταν ο καλύτερός του.
Denis O'Hare ως Liz
Μαζί με την Sarah Paulson, το μεγαλύτερο ταλέντο της σειράς. Πρώτη φορά πρόσεξα πόσο καλός ηθοποιός είναι στον ρόλο του στο Coven και φέτος απλά το επιβεβαίωσε όσο πιο ξεκάθαρα μπορούσε. Δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος να αποδόσει τον χαρακτήρα της Liz. Μετά την Sally, σίγουρα ο δεύτερος αγαπημένος μου χαρακτήρας της σεζόν, αλλά και ολόκληρης της σειράς.
Lady Gaga ως The Countess
Όπως είπα, η ερμηνεία της ήταν απλώς ικανοποιητική, αλλά όπως και να το κάνουμε το μεγάλο της όπλο είναι η εμφάνισή της και σε κάθε της πλάνο με έκανε να θέλω να κοιτάω. H προέλευση και η πορεία του χαρακτήρα της ίσως δε με άγγιξαν και τόσο, η κατάληξή της όμως νομίζω ότι ήταν ό,τι πρέπει.
Aξιέπαινοι χαρακτήρες και ερμηνείες:
Kathy Bates ως Ιris
Αν και όχι έξω από τα νερά της, η Kathy Bates ήταν και πάλι άριστη κι ο χαρακτήρας της Iris έδινε μία σταθερόττηα στη σειρά και η εξέλιξή της ήταν απροσδόκητα ικανοποιητική.
Mare Winningham ως Μs. Evers
Νομίζω ότι την είδαμε στο Freak Show πρώτη φορά, κι από τότε μου έκανε εντύπωση η φωνή της. Ως η καμαριέρα με την μανία στους λεκέδες ήταν ευχάριστα εκνευριστική και προς το τέλος είδαμε και μια πιο βαθιά πτυχή του χαρακτήρα της.
Lily Rabe ως Αileen Wuornos
Μπορεί να είχαμε την ευκαυρία να την θαυμάσουμε μόνο σε δύο επεισόδια, αλλά η χίπισσα του Coven ήταν φοβερή ως η διάδημη σίριαλ κίλερ.
Εκνευριστικοί/άρχηστοι χαρακτήρες και ερμηνείες:
Wes Bentley ως John
Όταν ο κύριος πρωταγωνιστής σου είναι στην καλύτερη περίπτωση μέτριος, τότε η σειρά σου έχει ένα προβληματάκι. Δεν κατάφερε να με πείσει ούτε στιγμή, δεν κατάφερε να με πάρει με το μέρος του, δεν κατάφερε καν να με κάνει να τον μισήσω. Άχρωμος, άγευστος και αδιάφορος.
Chloë Sevigny ως Alex
Στο ίδιο μήκος κύματος με τον σύζυγό της, νομίζω ότι ήταν από τα χειρότερα πράγματα της φετινής σεζόν.
Finn Wittrock ως Tristan Duffy και Rudolph Valentino
Μια άλλη ένδειξη ότι η σειρά σου έχει πρόβλημα, είναι όταν χρησιμοποιείς τον ίδιο ηθοποιό για δύο διαφορετικούς ρόλους και κανένας τους δεν καταφέρνει να συγκινήσει. Ο Τρίστιαν ίσως λειτουργούσε μόνο ως σύντροφος της Λιζ, αλλά η εμπλοκή του με την Κόμισσα και η ομοιότητα -συνεπώς και η εισαγωγή ενός νέου χαρακτήρα- με έναν σταρ του σινεμά των '20s, απλά περιέπλεκε ακόμα περισσότερο τα πράγματα.
Angela Bassett ως Ramona
Η Angela Bassett δεν ήταν σε καμία περίπτωση κακή -αν και την ερμηνεία της ως Marie Laveau δύσκολα θα την ξεπεράσει- αλλά ο χαράκτήρας νομίζω πως δεν πρόσφερε και πολλά. Μου άρεσε η κατάληξή της, αλλά η πορεία της μέχρι εκεί δε μου έκανε καμία αίσθηση.
Εν ολίγοις, το Hotel δεν κατάφερε να φτάσει τα αρχικά μεγαλεία του AHS, πιστεύω όμως ότι ξεπέρασε τις μετριότητες των Coven και Freak Show. Ίσως αν δεν μου άρεσε τόσο πολύ το φινάλε, να μιλούσα για την χειρότερη σεζόν της σειράς, αλλά ευτυχώς αυτό δεν έγινε.
Όπως και να 'χει, το AHS είτε στα πάνω του είτε στα κάτω του με κάνει να θέλω να μιλάω γι' αυτό κι αυτό μόνο θετικά μπορώ να το δω. Εν τέλη, νομίζω ότι είναι καλό πως πλέον δεν έχω μεγάλες προσδοκίες από τη σειρά, γιατί δεν απογοητεύομαι συχνά και εντυπωσιάζομαι πιο εύκολα.
- Wubalubadubdub!:
#sixseasonsandamovie
Milady D' Hiver- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 40685
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°259
Αν τελειωσε θα το κατεβασω να το δω^ Περιμενα να τελειωσει για να το δω ολο μαζι
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°260
^Kαλά έκανες, νομίζω ότι είναι καλύτερο να τα δεις όλα μαζί. Θέλω να το κάνω και γω αυτό κάποια στιγμή.
- Wubalubadubdub!:
#sixseasonsandamovie
Evie Frye- Administrator
Head of D.M.L.E. - Αριθμός μηνυμάτων : 5580
Ημερομηνία εγγραφής : 30/08/2015
Magical Identity
Today's thought: Mathematics is not about numbers, equations, computations, or algorithms; it is about understanding.
- Δημοσίευση Ν°261
Σας είπα ότι είδα AHS?Όχι?Καλά,3 σεζόν είδα.
Η πρώτη ήταν η καλύτερη και η πιο "horror" από τις άλλες.Η δεύτερη με το ζόρι βγήκε.Δεν γούσταρα που μπλέξανε και εξωγήινους και διαβόλους μέσα.Η τρίτη,αν και καλύτερη από την δεύτερη,βγήκε πιο δύσκολα.
Αφού διάβασα απόψεις εδώ,αφήσαμε την 4η και πήγαμε στην 5η με το ξενοδοχείο.Δεν καταφέραμε να δούμε όλο το επεισόδιο λόγω του πολύ φικι φικι.
Taissa και Evans δεν μου γέμιζαν τον μάτι.Η Emma Roberts είναι ο ορισμός της bich.
Καλή μουσικούλα.Καλύτερη σκηνή από όσα είδα η Λανα Μπανάνα.
Η πρώτη ήταν η καλύτερη και η πιο "horror" από τις άλλες.Η δεύτερη με το ζόρι βγήκε.Δεν γούσταρα που μπλέξανε και εξωγήινους και διαβόλους μέσα.Η τρίτη,αν και καλύτερη από την δεύτερη,βγήκε πιο δύσκολα.
Αφού διάβασα απόψεις εδώ,αφήσαμε την 4η και πήγαμε στην 5η με το ξενοδοχείο.Δεν καταφέραμε να δούμε όλο το επεισόδιο λόγω του πολύ φικι φικι.
Taissa και Evans δεν μου γέμιζαν τον μάτι.Η Emma Roberts είναι ο ορισμός της bich.
Καλή μουσικούλα.Καλύτερη σκηνή από όσα είδα η Λανα Μπανάνα.
- Stuff and Thangs:
The Sorting Hat- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 36341
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2011
Magical Identity
Today's thought: Life is like a box of chocolates. Except it's not.
- Δημοσίευση Ν°262
Είχα δει την δεύτερη σίζον και λόγω εξεταστικής είπα να δω και τις υπόλοιπες. Λιγότερο από μία βδομάδα με πήρε . Όλοι οι κύκλοι μου άρεσαν, άλλοι περισσότερο και άλλοι λιγότερο. Πιο "δυνατή" στιγμή της σειράς θεωρώ το πρώτο μισό του 6ου κύκλου που αν είχε συνεχίσει έτσι, θα ήταν και ο αγαπημένος μου.
Asylum>Coven>Roanoke>Murder House>Cult>Hotel>Freak Show.
The Sorting Hat- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 36341
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2011
Magical Identity
Today's thought: Life is like a box of chocolates. Except it's not.
- Δημοσίευση Ν°263
The Sorting Hat έγραψε:
Αναθεωρώ και προσθέτω στο ranking και τις δύο σίζον που έχουν μεταδοθεί .
1. Asylum
2. Roanoke
3. Murder House
4. Cult
5. 1984
6. Coven
7. Freak Show
8. Hotel
9. Apocalypse