Σχέδιο, ελεύθερο ή γραμμικό. Υπάρχει στα μαθήματα επιλογής του σχολείου σας; Έχουν γίνει τμήματα; Γενικά έχετε κάνει ποτέ; Πώς σας φάνηκε;
+5
Lisette de Lapin
Leonie Vernier
FLEUR258
Romilda Vane
Mysterious Wizard
9 απαντήσεις
Σχέδιο
Mysterious Wizard- Αλχημιστής
- Αριθμός μηνυμάτων : 8962
Ημερομηνία εγγραφής : 23/02/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: “The best fantasy is written in the language of dreams. It is alive as dreams are alive, more real than real ... for a moment at least ... that long magic moment before we wake. [...] They can keep their heaven. When I die, I'd sooner go to middle Earth.”
- Δημοσίευση Ν°1
Σχέδιο
Σχέδιο, ελεύθερο ή γραμμικό. Υπάρχει στα μαθήματα επιλογής του σχολείου σας; Έχουν γίνει τμήματα; Γενικά έχετε κάνει ποτέ; Πώς σας φάνηκε;
Romilda Vane- Δασοφύλακας
- Αριθμός μηνυμάτων : 12879
Ημερομηνία εγγραφής : 17/08/2010
Magical Identity
Today's thought: Μάγεψαν και σένανε τα ξωτικά;
- Δημοσίευση Ν°2
Απ: Σχέδιο
Σχεδιο! Τι τελειο μαθημα! Ειχαμε παρει ιστορια της τεχνης αλλα τελικα καναμε σχεδιο περισυ. Βασικα καναμε ολο το χρονο σχεδιο και προς το τελος καναμε και τα δυο. Ωραιο ηταν σα μαθημα, ειχαμε και μια ακομα πιο τελεια καθηγητρια που μας αφηνε να ακουμε μουσικη με ακουστικα ή και χωρις ακουστικα και μας επιανε συζητηση οποτε της αρεσε ενα τραγουδι και ρωτουσε ποιο ειναι.
Καναμε τρια σχεδια ολη τη χρονια, μια καρεκλα, ενα κουβα με ενα φτερο μεσα και μια κανατα απο διπλα (αυτο ηταν συνθεση xD) και αλλη μια κανατα πανω σε ενα κομματι υφασμα. (Αυτο το τελευταιο δε το τελειωσαμε, γιατι ηταν λιγο πριν τις εξετασεις)
Γενικα ηταν πολυ ωραιο μαθημα. Δυωρο ηταν. Το καλο ηταν οτι αν καποιος δεν ηθελε να ζωγραφισει ή αν ειχαμε πιο πριν κενο και θελαμε ναφυγουμε επειδη ηταν τελευταια ωρα, μας αφηνε. Με απουσιες βεβαια, αλλα μας ειχε πει οτι δε την ενοχλει. Τι καλουλα που ητανε. Πολυ χαλαρη, αλλα αμα σε ενδιεφερε σα μαθημα, ερχοταν , σου εδειχνε τι εχεις κανει λαθος, σε ενθαρυνε να βγαλεις το αχτι σου πανω στο χαρτι βρε παιδακι μου. Το κακο ηταν οτι οι περισσοτεροι δεν ενδιαφερονταν και γκρινιαζαν ολη την ωρα να τους αφησει να φυγουν νωριτερα.
Καναμε τρια σχεδια ολη τη χρονια, μια καρεκλα, ενα κουβα με ενα φτερο μεσα και μια κανατα απο διπλα (αυτο ηταν συνθεση xD) και αλλη μια κανατα πανω σε ενα κομματι υφασμα. (Αυτο το τελευταιο δε το τελειωσαμε, γιατι ηταν λιγο πριν τις εξετασεις)
Γενικα ηταν πολυ ωραιο μαθημα. Δυωρο ηταν. Το καλο ηταν οτι αν καποιος δεν ηθελε να ζωγραφισει ή αν ειχαμε πιο πριν κενο και θελαμε ναφυγουμε επειδη ηταν τελευταια ωρα, μας αφηνε. Με απουσιες βεβαια, αλλα μας ειχε πει οτι δε την ενοχλει. Τι καλουλα που ητανε. Πολυ χαλαρη, αλλα αμα σε ενδιεφερε σα μαθημα, ερχοταν , σου εδειχνε τι εχεις κανει λαθος, σε ενθαρυνε να βγαλεις το αχτι σου πανω στο χαρτι βρε παιδακι μου. Το κακο ηταν οτι οι περισσοτεροι δεν ενδιαφερονταν και γκρινιαζαν ολη την ωρα να τους αφησει να φυγουν νωριτερα.
ghgh
hhg
hy
- Reveal your secrets:
FLEUR258- Κατασκευαστής/στρια ραβδιών
- Αριθμός μηνυμάτων : 30341
Ημερομηνία εγγραφής : 12/10/2008
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought: Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή.Μόνο ευτυχισμένες στιγμές.
- Δημοσίευση Ν°3
Β'Λυκείου.Ήθελα Ελέυθερο αλλά η τάξη ψίφησε Γραμμικό.
Καλούτσικο το γραμμικό αλλά βαρετό.Να πρέπει να μετράς που είναι ο τοίχος,η πόρτα,το άνοιγμα,κάτοψη κτλ.αππαπα
Μετά από 2 σχέδια γραμμικών η κυρία μου έδωσε να ζωγραφίσω ελεύθερο. Μου έδωσε διάφορα σπίτια,τα οποία εγώ τα έβλεπα και μετά τα σχεδίαζα.Τι ωραία που πέρναγα! Ήμουν η μόνη που σχεδίαζε ελεύθερο,και μετα ζήλεψαν κ ήθελαν κ άλλοι. Και σ'όλους άρεσαν αυτά που έκανα. Και η κυρία μας έφερνε και σοκολατάκια να τρώμε.Τι ωραία που ήτανε!!
Καλούτσικο το γραμμικό αλλά βαρετό.Να πρέπει να μετράς που είναι ο τοίχος,η πόρτα,το άνοιγμα,κάτοψη κτλ.αππαπα
Μετά από 2 σχέδια γραμμικών η κυρία μου έδωσε να ζωγραφίσω ελεύθερο. Μου έδωσε διάφορα σπίτια,τα οποία εγώ τα έβλεπα και μετά τα σχεδίαζα.Τι ωραία που πέρναγα! Ήμουν η μόνη που σχεδίαζε ελεύθερο,και μετα ζήλεψαν κ ήθελαν κ άλλοι. Και σ'όλους άρεσαν αυτά που έκανα. Και η κυρία μας έφερνε και σοκολατάκια να τρώμε.Τι ωραία που ήτανε!!
- <3:
- All the stars are coming out tonight
They're lighting up the sky tonight
For you...
Leonie Vernier- Member of Order of Merlin 3rd
- Αριθμός μηνυμάτων : 70128
Ημερομηνία εγγραφής : 27/06/2009
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Blood Status: Pureblood
Today's thought: I have to fest it up!
- Δημοσίευση Ν°4
Β' λυκείου, ελεύθερο! Τι υπέροχο μάθημα, θα 'ταν πολύ καλύτερο φυσικά αν δε σχεδιάζαμε τον Δημοσθένη κι άλλους ρήτορες... Απλά το αγαπώ το σχέδιο, αν μπορούσα θα έδινα στις πανελλήνιες...
A psychopath,
by definition,
is incapable of remorse.
Επισκέπτης- Επισκέπτης
- Δημοσίευση Ν°5
Σχέδιο όχι, τουλάχιστον όχι ακόμη μα έχουμε κάνει και κάνουμε καλλιτεχνικά όπου όλη ουσιαστικά την ώρα κάνουμε σχέδια , μας έχει ζαλίσει πραγματικά!!!!!!!
Lisette de Lapin- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 11396
Ημερομηνία εγγραφής : 24/10/2011
Magical Identity
Today's thought: κεφτέδες.
- Δημοσίευση Ν°6
Ελεύθερο και το λατρεύω
Βέβαια έχουμε κάνει λίγα πράγματα,έναν κύβο και τώρα ένα αγαλματάκι δελφινιού,γιατί ήταν δύσκολο να βρούμε πινακίδες και χάναμε συνεχώς μαθήματα.
Μ'αρέσει πολύ,ο καθηγητής μας είναι πολυ καλός και μας αφήνει να ακούμε μουσική κατά τη διάρκεια του μαθήματος
Βέβαια έχουμε κάνει λίγα πράγματα,έναν κύβο και τώρα ένα αγαλματάκι δελφινιού,γιατί ήταν δύσκολο να βρούμε πινακίδες και χάναμε συνεχώς μαθήματα.
Μ'αρέσει πολύ,ο καθηγητής μας είναι πολυ καλός και μας αφήνει να ακούμε μουσική κατά τη διάρκεια του μαθήματος
Arcturus Regulus Black- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 24400
Ημερομηνία εγγραφής : 24/11/2010
Magical Identity
Today's thought: Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια μόνο τρόπο να κοιτάνε...
- Δημοσίευση Ν°7
Όλοι σαν τμήμα δεν κάναμε ποτέ στο σχολείο και δεν είχαμε συγκεκριμένη ώρα. Ήταν επιλεγόμενο στη Γ Λυκείου μόνο για αυτούς που ήθελαν τις αντίστοιχες σχολές.
Παρότι πήγαινα 2 χρόνια σε εργαστήρι ζωγραφικής(όπου κάναμε φυσικά και σχέδιο) και έχω αρκετές βασικές γνώσεις από μολύβι(α) μέχρι νερομπογιές και παρότι για ένα περίεργο λόγο τα εικαστικά στο γυμνάσιο ήταν επίπονα -δεν περνούσαμε απλά την ώρα μας, κουβαλούσαμε τσάντες με πράγματα, βαθμολογούσε ζωγραφιές και ήταν και στριμμένη - ποτέ δεν μου έκανε αίσθηση κάτι σχετικό με αυτόν τον τομέα. Στην πραγματικότητα το ότι δεν έκανα καθόλου σχέδιο στο λύκειο με αφήνει παγερά αδιάφορο
Αυτά που έχω από το εργαστήρι πρέπει να είναι κάπου παραχωμένα.
Παρότι πήγαινα 2 χρόνια σε εργαστήρι ζωγραφικής(όπου κάναμε φυσικά και σχέδιο) και έχω αρκετές βασικές γνώσεις από μολύβι(α) μέχρι νερομπογιές και παρότι για ένα περίεργο λόγο τα εικαστικά στο γυμνάσιο ήταν επίπονα -δεν περνούσαμε απλά την ώρα μας, κουβαλούσαμε τσάντες με πράγματα, βαθμολογούσε ζωγραφιές και ήταν και στριμμένη - ποτέ δεν μου έκανε αίσθηση κάτι σχετικό με αυτόν τον τομέα. Στην πραγματικότητα το ότι δεν έκανα καθόλου σχέδιο στο λύκειο με αφήνει παγερά αδιάφορο
Αυτά που έχω από το εργαστήρι πρέπει να είναι κάπου παραχωμένα.
*
*
*
*
*
*
Cassiopeia Black- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 23167
Ημερομηνία εγγραφής : 29/09/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Today's thought: Does this darkness have a name? Is it your name?
- Δημοσίευση Ν°8
Πάντα ήθελα να κάνω σχέδιο στο λύκειο! Αλλά στο λύκειο μας ποτέ δεν το διαλέγουν.
Που και να το διάλεγαν δηλαδή δεν θα μας έφερναν καθηγητή.
Που και να το διάλεγαν δηλαδή δεν θα μας έφερναν καθηγητή.
Isabelle Lightwood- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 36189
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
- Δημοσίευση Ν°9
Πωωω σχέδιο, μεγάλη αγάπη! Ένα ευχαριστω διωράκι κάθε Πέμπτη! <3
Είμασταν ένα υπέροχο τμήμα με λίγα παιδιά και η αλήθεια είναι πως όταν διάλεξα το μάθημα περίμενα να πάμε σε καμια τάξη να σκοτώνουμε την ώρα μας. Όμως τελικά το σχολείο είχε πρώτα απ'όλα φοβερή καθηγήτρια και εξαιρετικό εργαστήρι (με καμβάδες, γλυπτά, κεκλιμένα θρανία, τα πάντα!) και πραγματικά νομίζω αποκόμισα πάρα πολλά. Είχα πειραματιστεί με κάθε είδους υλικό και είδος, με αγαπημένο το ελεύθερο με το κάρβουνο. Επίσης μου άρεσε να φτιάχνω τα αγάλματα που είχαμε εκεί πέρα. Μερικά δικά μου τα κρέμασε και στη τάξη, αλλά τα περισσότερα τα ζήτησα να τα πάρω σπίτι λολ.
Εντάξει, όχι ότι θα μου χρησιμεύσει ποτέ σε τίποτα το σχέδιο πέρα από προσωπική ευχαρίστηση αλλά α) οι εναλλακτικές sucked και β) πάντα μου άρεσε. Ακόμη στέλνω ό,τι φτιάχνω στον καθηγητή που είχα στο γυμνάσιο στο facebook και τα συζητάμε λολ.
Είμασταν ένα υπέροχο τμήμα με λίγα παιδιά και η αλήθεια είναι πως όταν διάλεξα το μάθημα περίμενα να πάμε σε καμια τάξη να σκοτώνουμε την ώρα μας. Όμως τελικά το σχολείο είχε πρώτα απ'όλα φοβερή καθηγήτρια και εξαιρετικό εργαστήρι (με καμβάδες, γλυπτά, κεκλιμένα θρανία, τα πάντα!) και πραγματικά νομίζω αποκόμισα πάρα πολλά. Είχα πειραματιστεί με κάθε είδους υλικό και είδος, με αγαπημένο το ελεύθερο με το κάρβουνο. Επίσης μου άρεσε να φτιάχνω τα αγάλματα που είχαμε εκεί πέρα. Μερικά δικά μου τα κρέμασε και στη τάξη, αλλά τα περισσότερα τα ζήτησα να τα πάρω σπίτι λολ.
Εντάξει, όχι ότι θα μου χρησιμεύσει ποτέ σε τίποτα το σχέδιο πέρα από προσωπική ευχαρίστηση αλλά α) οι εναλλακτικές sucked και β) πάντα μου άρεσε. Ακόμη στέλνω ό,τι φτιάχνω στον καθηγητή που είχα στο γυμνάσιο στο facebook και τα συζητάμε λολ.
Aurora Sinistra- Μαγικός Ζωολόγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 8719
Ημερομηνία εγγραφής : 29/02/2012
Magical Identity
Today's thought:
- Δημοσίευση Ν°10
Έκανα και στο σχολείο ελεύθερο και το αγαπούσα, αλλά φέτος αποφάσισα να ξεκινήσω γραμμικό και ελεύθερο τα σκ και έχω ενθουσιαστεί . Το ξεκίνησα για τις ανασκαφές κυρίως, έχω ήδη κάνει συμφωνία πως αν πάει καλά το καλοκαίρι θα αναλάβω κάποια από τα σχέδια που θα τα κάνω κάθε απόγευμα μετά την ανασκαφή αντί για ημερολόγια που είναι τέλειο deal γιατί τα ανασκαφικά ημερολόγια ειναι η χειρότερη δουλειά έβερ. Είμαστε αρκετά μεικτό τμήμα, έχουμε λίγο απ' όλα, παιδιά που κάνουν προετοιμασία για πανελλήνιες (το μεγαλύτερο μέρος ), δυο-τρεις που κάνουν προετοιμασία για κατατακτήριες σε αρχιτεκτονική, προετοιμασία για ασκτ..... εγώ είμαι ξεχωριστή κατηγορία οπότε θα δουλεύω ο,τι θέλω (κυρίως σχέδια από ανασκαφές κτλ). Στο ελεύθερο είμαστε και φουλ χαλαροί, είναι ανοιχτό από το πρωί ως το απόγευμα την κυριακή και απλά πάμε ο,τι ώρα θέλουμε καθόμαστε ένα 3ωρο τελειώνουμε το σχέδιο μας το βλέπει ο καθηγητής μας διορθώνει και κατά τη διάρκεια και φεύγουμε