Maria Lovegood έγραψε:Imperio έγραψε:ότι μόλις έμαθα ότι αν ήμουν αγόρι θα με έλεγαν Διονύση.
ότι εμένα θα με έλεγαν Παύλο
Εμένα Νίκο.
Ότι τι ωραίες αγκαλίτσες που πήρα και σήμερα.<3
Maria Lovegood έγραψε:Imperio έγραψε:ότι μόλις έμαθα ότι αν ήμουν αγόρι θα με έλεγαν Διονύση.
ότι εμένα θα με έλεγαν Παύλο
καλά που θα περάσουν στο σχολείο τα παιδιά σουMorgan le Fay έγραψε:
επίσης, θέλω να δώσω γαμάτα ονόματα στα παιδιά μου. Οφήλια, Εκάτη, Πόρσια, Ορόρα, Ρίτσαρντ, Λαέρτης, και γιατί όχι; Άμλετ. Ναι, ξέρω, τα περισσότερα είναι παρμένα από Σαίξπηρ αλλά θέλω τα παιδιά μου να έχουν ξεχωριστά ονόματα. Όχι Μαρία, ή Στέργιος, κάτι οικογενειακό τέλος πάντων.
Artemisia Lufkin έγραψε:Οτι απο εχθες που μου επεσε πορτοκαλαδα στο πληκτρολογιο τα μισα κουμπια μενουν πατημενα.
FLEUR258 έγραψε:Artemisia Lufkin έγραψε:Οτι απο εχθες που μου επεσε πορτοκαλαδα στο πληκτρολογιο τα μισα κουμπια μενουν πατημενα.
Ότι Μαρίνα,την ίδια εικόνα στην υπογραφή σου,την είχα και εγώ κάποτε για υπογραφή.
μόλις τώρα σκόπευα να σου πω πως δεν σκοπεύω να κάνω παιδιά, γτφ αλλά αν έκανα, δεν θα τα έκανα εδώPhineas Nigellus Black έγραψε:καλά που θα περάσουν στο σχολείο τα παιδιά σουMorgan le Fay έγραψε:
επίσης, θέλω να δώσω γαμάτα ονόματα στα παιδιά μου. Οφήλια, Εκάτη, Πόρσια, Ορόρα, Ρίτσαρντ, Λαέρτης, και γιατί όχι; Άμλετ. Ναι, ξέρω, τα περισσότερα είναι παρμένα από Σαίξπηρ αλλά θέλω τα παιδιά μου να έχουν ξεχωριστά ονόματα. Όχι Μαρία, ή Στέργιος, κάτι οικογενειακό τέλος πάντων.
Mirabelle Salvatore έγραψε:ότι αν είχα 800 ευρώ ούτε εγώ ξέρω πόσα βιβλία θα έπαιρνα !
FLEUR258 έγραψε:Mirabelle Salvatore έγραψε:ότι αν είχα 800 ευρώ ούτε εγώ ξέρω πόσα βιβλία θα έπαιρνα !
Αν είχα 800 ευρώ θα πήγαινα ταξίδια.
Eleanna Lovegood έγραψε:Ότι εδώ άρχισαν τα κρύα
Ότι κι εδώ κι ότι δεν νιώθω τα δάχτυλα μου