ότι πέτυχεεε!Eleanna Lovegood έγραψε:Ότι και εγώ φτιάχνω φίλτροMysterious Wizard έγραψε:ότι το φίλτρο μου στο πότερμορ θα πετύχει.
Τι φίλτρο φτιάχνεις;
ότι πέτυχεεε!Eleanna Lovegood έγραψε:Ότι και εγώ φτιάχνω φίλτροMysterious Wizard έγραψε:ότι το φίλτρο μου στο πότερμορ θα πετύχει.
Ότι περαστικά Δημήτρη.Merlin the Great έγραψε:είμαι άρρωστος, πίνω το τσάι του μικρού πρίγκηπα, τρώω καραμελόψωμο και ποστάρω.
Γιατί δεν παίρνεις το "Κοντραμπάσσο" του Ζίσκιντ; Πάντα μου άρεσε αυτός ο μονόλογος.Morgan le Fay έγραψε:ότι αδυνατώ να βρω μονόλογο 20ου αιώνα. Ο Δαν. σήμερα θα με απαγχονίσει. Αντίο σκληρέ κόσμε
Amycus έγραψε:Ότι περαστικά Δημήτρη.Merlin the Great έγραψε:είμαι άρρωστος, πίνω το τσάι του μικρού πρίγκηπα, τρώω καραμελόψωμο και ποστάρω.Γιατί δεν παίρνεις το "Κοντραμπάσσο" του Ζίσκιντ; Πάντα μου άρεσε αυτός ο μονόλογος.Morgan le Fay έγραψε:ότι αδυνατώ να βρω μονόλογο 20ου αιώνα. Ο Δαν. σήμερα θα με απαγχονίσει. Αντίο σκληρέ κόσμε
Carrie BradshawMorgan le Fay έγραψε:εγώ χρειάζομαι αυστηρά γυναικείο ρεαλιστικό μονόλογο του 20ου αι. έχω ψάξει και βρήκα αρκετούς συγγραφείς αλλά δεν ξέρω από που να ξεκινήσω