Στην 4η θέση,με 8 ψήφους και ποσοστό 15,6 η Roxanne Derwent εκπροσωπώντας το Ravenclaw!
Στην τρίτη θέση,με 9 ψήφους και ποσοστό 17,6 η Immortality Dumbledore εκπροσωπώντας το Gryffindor!
Στην δεύτερη θέση, με 12 ψήφους και ποσοστό 23,5 ο Nearly Headless Nick εκπροσωπώντας το Hufflepuff!
Η Κωνσταντίνα κατορθώνει να "φλερτάρει" με τις πιο ακραίες καταστάσεις και απο persona non grata τελικά να αποθεώνεται.Χιούμορ που δαγκώνει,γλώσσα που τσακίζει και δημοσιεύσεις που σε κάνουν να κοκκινίζεις,η τελείως sui generis προσωπικότητά της σε παρασύρει σαν το τραγούδι των Σειρήνων σε χορό θανάτου.Με την ανεπανάληπτη ετοιμολογία της σαρώνει σαν σίφουνας τα topics και γράφει σαν χείμμαρος είτε πρόκειται για τις αγαπημένες της σειρές είτε για τις τέχνες.
Μάγοι και Μάγισσες,η Morgan Le Fay!!
"Και έχω να πω οτι...η Κόνι είναι κάτι παραπάνω απο μια συμπάθεια...είναι λατρεία!
Έχει χιούμορ, σαρκασμό, άποψη και δε φοβάται να εκφραστεί!
Απλά αξίζει άπειρα respect!"
~Clary Fray~
"Για κάποιον διεστραμμένο και περίεργο λόγο, την Κώνα τη συμπαθούσα ακόμα κι όταν την έβριζαν οι πάντες.
Εκρηκτική παρουσία με κάφρικο χιούμορ, οι αδυναμίες μου, ειδικά τώρα που ωρίμασε (λέμε τώρα) περισσότερο."
~Cassandra Black~
"Το οτι είσαι νουμερο είναι πασίγνωστο!
Απλυτη, σιχαμένη, drama queen και τα συναφή!
Ωστόσο τώρα που έγινες original μας αρέσεις!
Και μας αρεσεις που ψάχνεις και ψάχνεσαι για να βρεις την ευτυχια!
Αλάνι!!!"
~Merlin the Great~
"Μικρή μου αγάπη ήρθα κι εδώ να δηλώσω τη λατρεία μου. Τα λόγια είναι περιττά για ένα έρωτα τόσο δυνατό όσο ο δικός μας.
Να προσέχεις τον εαυτό σου. Δεν υπάρχει τίποτα να αποδείξεις σε κανέναν. Ζήσε τη ζωή σου όπως θες εσύ και να είσαι πάντα ευτυχισμένη."
~Helga Hufflepuff~
Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α !