από Morfin Gaunt Τετ Σεπ 12, 2012 11:09 pm
Δεν νομίζω ότι υπήρχε και καμιά άσχημη μέρα στο φόρουμ εδώ που τα λέμε
.Πάντοτε όποτε έμπαινα μέσα χαιρόμουν να ποστάρω,χαιρόμουν να βλέπω νέες απαντήσεις σε χαρριποτερικά,να γνωρίζω και άλλα μέλη κοκ.Πάντοτε ένιωθα φιλικά και ευχάρστα μέσα στην φορουμονική μας οκογένεια και σίγουρα νιώθω πραγματικά χάλια για τον τελευταίο καιρό που δεν πολυμπαίνω.Οι μέρες όμως δεν παίζει να ξεχάσω ποτέ μου είναι:
-Η μέρα που εγγράφηκα στο φόρουμ.Ήταν βασικά μέρα άνγχους,γιατί συναίβησαν αρκετά που μου χάλασαν λίγο την χαρά μου αλλά το γεγονός ότι μπόρεσα να κάνω τα πρώτα που ποστ και γευτώ το καλωσόρισμα μελών που τότε δεν γνώριζα αλλά τα είχα συμπαθήσει με τον καιρό(και απ την πρώτη στιγμή)ήταν πραγματικά αξέχαστο.
-Όταν έστειλα το τεστ του Καπέλου(την αμέσως επόμενη μέρα)και κατατάχθηκα στο Ράβεν.Ήταν υπέροχο,γιατί ήταν και ο ένας απο τους δύο κοιτώνες που ήθελα να μπω,ίσως και περισσότερο.Και επείσης ότανμε καλωσόρισαν και στον κοιτώνα και άρχισα να βλέπω καινούρια τόπικς,έα μέλη κλπ κλπ!!
-Όταν έστειλα πρώτη μου φορά συμμετοχή στο Ράβενγκλοου.Ένιωσα υπέροχα,ένιωσα χρήσιμος για τον κοιτώνα μου(που τον λατρεύω)και φυσικά το ίδιο χαιρόμουν και κάθε φορά που ξαναέστελνα συμμετοχή.
-Όταν εντάχθηκα στο Μπομπατόν.Μου άρεσε πραγματικά πολύ η ιδέα μιάς δεύτερης σχολής,πέραν του Χόγκουαρτς,και τελικά κατάφερα να μπω σε μία!
-Όταν κατέβηκα υποψήφιος στον Αίθριο του Υπουργείου μόλις δυό μηνών μέλος.Είχα απίστευτο τρακ και συνεχώς μετρούσα τις ψήφους,το ίδιο ίσχυε και για όλες τις μετέπειτα μερες.Και φυσικά η μέρα που μπήκα και έμαθα ότι βγηκα ΜτΜ,ήταν μάλλον η ομορφότερη απο όλες και δεν τη ξεχνάω με τίποτα.