Ο Κέιλεμπ είναι ότι πιο γλυκό και καλό υπάρχει σε αυτή τη σειρά<3
+20
Roxanne Black
Katherine Black
Elladora Black
Luna Scamander
Q' Anilia
Thea Queen
Cassiopeia Black
Violleta Black
Milady D' Hiver
xaroula-sp1999
Sorazal the Erised
Aurora Sinistra
Rea
mjhp4ever
Μia Melanie Hawkins
Isabelle Lightwood
Alicia Spinnet
Morgan le Fay
Lisette de Lapin
Jace Wayland
24 απαντήσεις
Pretty Little Liars
Cassiopeia Black- Μαγικός Προσωπογράφος
- Αριθμός μηνυμάτων : 23167
Ημερομηνία εγγραφής : 29/09/2010
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ
Blood Status: Half-Blood
Today's thought: Does this darkness have a name? Is it your name?
- Δημοσίευση Ν°251
Απ: Pretty Little Liars
Δεν θα σε μισήσω. Απλά θα αγαπήσω περισσότερο τους σεναριογράφους.
Milady D' Hiver- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 40685
Ημερομηνία εγγραφής : 06/01/2013
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°252
εγω τωρα διαβαζω το πρικουελ. την ιστορια και καλα πριν την εξαφανιση της αλισον απο την πλευρα της "αλισον" ειναι τοσο τελειαααα. απλα αυτο με ενοχλει. οτι δεν υπαρχουν τα σιπ μου, σπομπυ και εζρια.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Lisette de Lapin- Αστρονόμος
- Αριθμός μηνυμάτων : 11396
Ημερομηνία εγγραφής : 24/10/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου
Today's thought: κεφτέδες.
- Δημοσίευση Ν°253
Cassiopeia Black έγραψε:Δεν θα σε μισήσω. Απλά θα αγαπήσω περισσότερο τους σεναριογράφους.
και λέει να ειναι ο κέιλεμπ ο Α.
Magical Identity
Today's thought: If someoneʼs lying about something small, you donʼt know what else theyʼre lying about.
- Δημοσίευση Ν°254
δεν παιζει... δεν πιστευω κανενας τους να ειναι. τομπυ και εζρα εχουν ηδη υπαρξει οποτε δεν νομιζω να τους ξαναβαλουν.
βασικα εχω διαβασει θεωριες που θελουν τον τομπυ να εχει εναν διδυμο να τριγυρναει και να ειναι αυτος ή ο διδυμος ο varjack. αχ δεν ξερω.
βασικα εχω διαβασει θεωριες που θελουν τον τομπυ να εχει εναν διδυμο να τριγυρναει και να ειναι αυτος ή ο διδυμος ο varjack. αχ δεν ξερω.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Isabelle Lightwood- Απόφοιτος Χόγκουαρτς
- Αριθμός μηνυμάτων : 36189
Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Magical Identity
Blood Status: Pureblood
Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
- Δημοσίευση Ν°255
Cassiopeia Black έγραψε:Δεν θα σε μισήσω. Απλά θα αγαπήσω περισσότερο τους σεναριογράφους.
Πάντως θέλω να πω ότι στο βιβλίο είναι πιο ρεαλιστικά τα πράγματα από την άποψη ότι δεν είναι ένα τσούρμο παιδιά που σκοτώνουν για τη πλάκα τους ξέρω γω... Ξέρετε την ιστορία ή θα σας κάνω σπόιλ; Τέλος πάντων, είναι ο Α με τον βοηθό του και δικαιολογούνται από την άποψη ότι είναι διαγεγνωσμένα ψυχικά ασθενείς και έχουν τέλος πάντων κάποια κίνητρα....
Γενικώς θεωρώ ότι στη σειρά το έχουν παρατραβήξει σε σημείο ξεχειλώματος. Ένα κάρο αστυνομικοί και έχουν μπλέξει τα μπούτια τους-_- ΑΧ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΔΩΣΩ! (Κατερίνα, αν το δεις, σου έχω δώσει κανένα; )
To Ali's pretty little lies?Milady D' Hiver έγραψε:εγω τωρα διαβαζω το πρικουελ. την ιστορια και καλα πριν την εξαφανιση της αλισον απο την πλευρα της "αλισον" ειναι τοσο τελειαααα. απλα αυτο με ενοχλει. οτι δεν υπαρχουν τα σιπ μου, σπομπυ και εζρια.
αχ παιδιά εγώ είχα πωρωθεί πάρα πολύ με τα σιπ των βιβλίων. Εντάξει στην αρχή δε μου άρεσε καθόλου η απουσία του Έζρα αλλά α) έγινε βλάκας και β) με τον νόελ ήταν τόσο γλυκούλιααααααα! Όπως και η Χάνα με τον Μάικ! Απλα λαβ λαβ λαβ!!
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°256
ήρθα να πω πως μου κλεψαν την σπένσερ.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°257
Να κανουμε αλλη φορα Σπαρια. Ψησου
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°258
ΝΑΙ.
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°259
Παντως εγω το ειδα το επεισοδιο.
- Σπόιλερ:
- ο αντριου παμε στοιχημα δουλευει για τον Α. Δεν ειναι ο εγκεφαλος αλλα ηταν σιγουρα αυτος που χτυπησε και εδεσε τον μαικ. εκτος και αν παραειναι προφανες και ο Α προσπαθει να τον ενοχοποιησει. Παντως δεν μπορω να καταλαβω το σχεδιο. τις θελει και τις τρεις στην φυλακη. και θελει κατι απο την σπενσερ; η σπενσερ δεν ηταν η κουκλα στο τελος;
ο κειλεμπ μου εσπασε τα νευρα. να ακουτε τον εζρα ρε <3 κατι ξερει παραπανω
- απορια:
- που βρισκεται η πειτζ; ουτε φωνη ουτε ακροαση. ημουν πεπεισμενη οτι αυτη ηταν η δολοφονος της μονα. ειχα διαβασει μια θεωρια. μας εδειξαν καποιον που φορτωνε το πτωμα της μονα στο καπο ενος κοκκινου αυτοκινητου και μας εδειξαν στο ιδιο επεισοδιο και την πειτζ να οδηγει κοκκινο αυτοκινητο και ημουν σιγουρη οτι αυτη ηταν...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Claire Delacour- Administrator
Head of D.I.M.C. - Αριθμός μηνυμάτων : 10301
Ημερομηνία εγγραφής : 29/04/2015
Magical Identity
Today's thought: give more, expect less
- Δημοσίευση Ν°260
νευρα....νευρα...νευρα... παιδια εγω το εχω χασει εκει μεσα, δεν καταλαβαινω τι γινεται....
- my stuff... :
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°261
PLL A reveal
1. ΧΑΧΑ οχι δεν παιζει. δεν το πιστευω
2. νταξει ισως βγαζει νοημα
3. #βουρκωσα #σταματα
4. I CALLED IT
5. ΝΑΙ ΑΛΛΑΑΑΑΑ
6. δεν ξερω, περιμενα κατι πιο γουαου.
1. ΧΑΧΑ οχι δεν παιζει. δεν το πιστευω
2. νταξει ισως βγαζει νοημα
3. #βουρκωσα #σταματα
4. I CALLED IT
5. ΝΑΙ ΑΛΛΑΑΑΑΑ
6. δεν ξερω, περιμενα κατι πιο γουαου.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Claire Delacour- Administrator
Head of D.I.M.C. - Αριθμός μηνυμάτων : 10301
Ημερομηνία εγγραφής : 29/04/2015
Magical Identity
Today's thought: give more, expect less
- Δημοσίευση Ν°262
οχι δεν βγαζει, δεν μ'αρεσε και γενικα εκνευριστηκα και με αυτο!!
- my stuff... :
Alviva Black- Παράφρων
- Αριθμός μηνυμάτων : 20832
Ημερομηνία εγγραφής : 30/10/2011
Magical Identity
Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν
Today's thought: Credo in un Dio crudel.
- Δημοσίευση Ν°263
Aίσχος απλά.Δεν βγάζει νόημα.Περιμέναμε τόσο καιρό γι'αυτό ;
- RAULSON:
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°264
Βασικα αυτο που δεν μου αρεσε ηταν που
- Σπόιλερ:
- Red Coat και Black Widow/Black Veil ηταν το ιδιο ατομο. Οχι μονο το οτι ηταν καποια που ειδαμε πρωτη φορα πριν απο 10 επεισοδια αλλα ηταν και τα δυο!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
EL.J girl- Θανατοφάγος
- Αριθμός μηνυμάτων : 7702
Ημερομηνία εγγραφής : 10/02/2008
Magical Identity
Today's thought: L.O.V.E. is just another word I never learned to pronounce...
- Δημοσίευση Ν°265
Μεγάλη παπατζα! Δλδ η ΜΟΝΗ χαρακτηρας που δεν συμπάθησα ποτέ;
- Σπόιλερ:
- Που ήταν σαν τραβέλι... και ήταν όντως τραβέλι;
Ελεος!Απλα...
- Always...:
Proud to be a member of Αχτυπητα Αγγουρια's family
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°266
- Σπόιλερ:
- SPOILER (για το 6χ11)
- Σπόιλερ:
- Marlene: takes 6 seasons to reveal A
Marlene: reveals A
Marlene: Kills A on the following episode.
δεν εχω δει ακομα το 12. αν δεν το δω πριν κοιμηθω θα το δω σιγουρα αυριο. πριν που το κατεβασα δεν ειχαν ανεβει ακομα αγγλικοι υποτιτλοι παντως.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................
Magical Identity
- Δημοσίευση Ν°267
ενδιαφερεται κανεις να κανουμε μια ψιλο-σοβαρη συζητηση σχετικα με τους τελευταιους κυριως κυκλους;
στο παρακατω σποιλερ θα πω διαφορα απο 6ο και 7ο κυκλο.
Σε γενικες γραμμες ηταν αρκετα μεγαλη απογοητευση. Θυμαμαι εποχες που ειχαμε ομαδικα τσατ και ανταλλασσαμε θεωριες. Και καθομουν με τις ωρες στο ταμπλρ και διαβαζα θεωριες. Και καποιες απο αυτες ηταν ΠΟΛΥ καλυτερες απο αυτα που μας εδωσαν ως "κανον".
Τουλαχιστον ενα απο τα σιπ μου ηταν οφισιαλυ κανον στο τελος-τελος. Και το αλλο εκλεισε με την "υποχεση/ελπιδα" οτι μπορει να γινει κατι. Οποτε ναι.
Ακομα δεν εχω καταλαβει την τεραστια αρνηση που εχουν με το να πανε στην αστυνομια. Ναι, μπορει να πανε στην φυλακη. Ναι θα εχουν ποινικο μυτρωο. Ναι θα εχουν μπλεξιματα. Αλλα θα ηταν καλυτερο απο αυτο που εκαναν. Θα μπορουσαν να αποφυγουν πολλα αν πηγαιναν στην αστυνομια. Και τελος. ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΟΡΑΝΕ ΓΑΝΤΙΑ;;;; Μπηκε ο 7ος κυκλος στο Νετφλιξ και ειδα λιγο γι αυτο και το θυμηθηκα. Ειναι μια σκηνη που 2 απο τις 5 ειναι σε ενα δωματιο που νοικιαζε ο Ρολλινς και επιαναν και εκαναν πραγματα εκει μεσα με τα χερια τους. Χωρις γαντια. Η αστυνομια οταν "ξεσκονιζει" δεν βρισκει τα αποτυπωματα τους που ειναι στο συστημα; Και οχι μονο αυτη η σκηνη. Και με το αυτοκινητο του Ρολλινς και γενικα σε πολλες αλλες φασεις.
στο παρακατω σποιλερ θα πω διαφορα απο 6ο και 7ο κυκλο.
- Σπόιλερ:
- μερικα πραγματα που δεν μου αρεσαν καθολου: η πλοκη με την Νικολ να βρισκεται ζωντανη.
η πλοκη με τα ωαρια της Εμιλυ και το σχεδον βιασμο της Αλισον. η κακομαθημενη "νεα" αλισον στο λυκειο. ο μαλακας ο τζορνταν. και το πολυ ρεαλιστικο σεναριο του "ενας παλιος μου συμμαθητης εγινε ζαμπλουτος οποτε μενω στο πολυτελες διαμερισμα του τζαπα και προσπαθει να με πεισει να βγαλω δικη μου σειρα ρουχων" ΧΑΛΛΟΟΥ. υποτιθεται διαδραματιζεται ΙΝ ΡΙΑΛ ΛΑΙΦ.
ειμαι σχεδον οκ να αποδεχτω οτι υπηρχαν διδυμες Μαιρυ και Τζεσικα οι οποιες συνολικα γεννησαν 5 παιδια, δυο απο τα οποια ηταν δυδιμα, ενα απο τα οποια εκανε εγχειριση αλλαγης φυλλου αφου υιοθετηθηκε απο την αλλη αδερφη και 3 από τα 5 ειχαν τον ιδιο πατερα: τον Χειστινγκς. Ειμαι προετοιμασμενη να τα δεχτω ολα αυτα.
Αλλα αυτο με τον Λουκας και την Χαννα, ε οχι. Δεν το δεχομαι.
Επισης. Γιατι να φερετε Τζενα, Σαρα Χαρβευ και Νοελ Καν πισω; Πραγματικα αυτοι οι ανθρωποι δεν εχουν κατι καλυτερο να κανουν με τις ζωες τους; Ειδικα ο τελευταιος δεν θυμαμαι καν πως συνδεεται με ολα και γιατι τοσο μισος
Ενα αλλο πραγμα που δεν μπορω να χωνεψω ειναι το οτι η ΗΛΙΘΙΑ η αλισον δεχτηκε να παντρευτει καποιον και το εκανε τοσο συντομα. Ναι, μπορει να ξερεις καποιον χρονια. Αλλα δεν παντρευεσαι μια βδομαδα (οντως ηταν τοσο; θυμαμαι την Αρια να λεει οτι "i cant believe they convinced me to marry them after dating for all of one week") αφου ξεκινας να βγαινεις με καποιον. Απλα δεν το κανεις.
Ενταξει, εκτος και αν ενας απο τους δυο εχει καρκινο και θα πεθανει σε λιγοτερο απο 1 μηνα ξερω γω,
οποτε θες να το κανεις οσο πιο γρηγορα γινεται. Αλλα διαφορετικα.... ΓΙΑΤΙ;;;
Σε γενικες γραμμες ηταν αρκετα μεγαλη απογοητευση. Θυμαμαι εποχες που ειχαμε ομαδικα τσατ και ανταλλασσαμε θεωριες. Και καθομουν με τις ωρες στο ταμπλρ και διαβαζα θεωριες. Και καποιες απο αυτες ηταν ΠΟΛΥ καλυτερες απο αυτα που μας εδωσαν ως "κανον".
Τουλαχιστον ενα απο τα σιπ μου ηταν οφισιαλυ κανον στο τελος-τελος. Και το αλλο εκλεισε με την "υποχεση/ελπιδα" οτι μπορει να γινει κατι. Οποτε ναι.
Ακομα δεν εχω καταλαβει την τεραστια αρνηση που εχουν με το να πανε στην αστυνομια. Ναι, μπορει να πανε στην φυλακη. Ναι θα εχουν ποινικο μυτρωο. Ναι θα εχουν μπλεξιματα. Αλλα θα ηταν καλυτερο απο αυτο που εκαναν. Θα μπορουσαν να αποφυγουν πολλα αν πηγαιναν στην αστυνομια. Και τελος. ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΟΡΑΝΕ ΓΑΝΤΙΑ;;;; Μπηκε ο 7ος κυκλος στο Νετφλιξ και ειδα λιγο γι αυτο και το θυμηθηκα. Ειναι μια σκηνη που 2 απο τις 5 ειναι σε ενα δωματιο που νοικιαζε ο Ρολλινς και επιαναν και εκαναν πραγματα εκει μεσα με τα χερια τους. Χωρις γαντια. Η αστυνομια οταν "ξεσκονιζει" δεν βρισκει τα αποτυπωματα τους που ειναι στο συστημα; Και οχι μονο αυτη η σκηνη. Και με το αυτοκινητο του Ρολλινς και γενικα σε πολλες αλλες φασεις.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
- .:
- ......................