Γεννήθηκε στη Νέα Ιωνία Αθηνών στις 23 Νοεμβρίου 1983. Τραγουδάει επαγγελματικά τα τελευταία τέσσερα χρόνια γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία. Δεν έχει περάσει ποτέ την πόρτα του ωδείου ούτε για φωνητικά, ούτε όμως και για να διδαχθεί κάποιο απο τα μουσικά όργανα. Όλα του τα τραδούδια τόσο σε στίχους όσο και σε μουσική είναι γραμμένα από το χέρι του βάζοντας πάντα την δική του ξεχωριστή ερμηνεία δημιουργώντας έτσι στον ακροατή εικόνες και αναμνήσεις.
(ηταν το μονο κοντινο σε βιογραφια μπορεσα να βρω )
Λοιπον ο συγκεκριμενος τραγουδιστης εγινε γνωστος απο το youtube και βγαζει πραγματικα ΥΠΕΡΟΧΑ τραγουδια! Τωρα εκανε και συμβολαιο με δισκογραφικη οποτε να περιμενουμε και cd με καινουργια τραγουδια! Οριστε και μερικα να δειτε και εσεις τι εννοω
Αριθμός μηνυμάτων : 17870 Location : no money no family 18 in the middle of miami Ημερομηνία εγγραφής : 28/01/2011
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Muggle born Today's thought: It's not very punk rock of you to meet society's expectations
Αριθμός μηνυμάτων : 33267 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
Αριθμός μηνυμάτων : 36189 Ηλικία : 124 Ημερομηνία εγγραφής : 22/04/2010
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Pureblood Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Γκρίφιντορ Blood Status: Pureblood Today's thought: Κι ενώ ο καθείς σκοτώνει ό,τι αγαπάει, όλοι ωστόσο δεν πεθαίνουν.
Αριθμός μηνυμάτων : 17870 Location : no money no family 18 in the middle of miami Ημερομηνία εγγραφής : 28/01/2011
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Muggle born Today's thought: It's not very punk rock of you to meet society's expectations
Πραγματικά, ούτε εγώ ακούω τέτοια μουσική αλλά τον Παντελιδή τον αγαπώ απλά.- Το δεν ταιριάζουμε σου λέω το άκουγα 20 φορές την μέρα και έφτασα σοτ σημείο να το κατεβάσω στο κινητό μου.
Εγω δεν ξερω, παντως εχει πολυ πλακα και αυτο το αγαπησιαρικο μου το βγαζει και μενα
Καλουλης ειναι μωρε... Και αμα βλεπεις τα βιντεάκια, δε γινεται να μη γελασεις. Μονο και μονο γι αυτο δε παει να λεει οτι ειναι ευαλωτη, αντρα δειλε? Εχει πλακα.
Δεν ακούω τέτοια μουσική γενικά και λέω να το κρατήσω και για τον Παντελίδη Τι αχώνευτος τύπος.Πάνε φτιάχτα και μετά χάλαστα με την Τέιλορ Σουίφτ ή την Αντέλ και κάντε διαγωνισμό ποιος κλαίγεται περισσότερο. Ξέρεις μάτια μου πού μένω κι όσο γδύνεσαι θα περιμένω
“You know, Evans, sooner or later youʼre going to have to make up your mind, whether you like me or hate me.” “Believe me, Iʼve made up my mind.” (x)
Αριθμός μηνυμάτων : 35474 Ηλικία : 864 Location : Elven Kingdom Ημερομηνία εγγραφής : 20/03/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: Οι στιγμές για να γίνουν αναμνήσεις χρειάζονται αγάπη. Το HarryWorld είναι αγάπη
λοιπον μου αρεσει αυτο το ζαβο και θα αιτιολογήσω.
ποσο γουσταρα που σε τοσο λιγο διαστημα καποιος χωρις να εχει δισκογραφικες, απατεωνες, ντιλερ κτλ απο πισω του να καταφερει να φαει λαχανο ολα τα λαμογια της μουσικης. Τον προσκυνουν στα μπουζουκια και για αυτο και μονο το λογο αξιζει σεβασμου.
Νυσαφι με τα κωλοκυκλωματα! Τουλαχιστον ξεκινησε απο το μηδεν.
ΥΓ: Συνοδευομαι μου λες και εγω παιδευομαι. ΥΓ2: Παιδια αν θελετε να ακουσετε ποιοτητα υπάρχει και ο πλιατσικας.
Αριθμός μηνυμάτων : 35474 Ηλικία : 864 Location : Elven Kingdom Ημερομηνία εγγραφής : 20/03/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Χάφλπαφ Blood Status: Half-Blood Today's thought: Οι στιγμές για να γίνουν αναμνήσεις χρειάζονται αγάπη. Το HarryWorld είναι αγάπη
Vindictus Viridian έγραψε:Εγώ θέλω να πω πως πραγματικά αγάπησα....την Ιζαμπέλ και τον Θάνο σε αυτό το τόπικ
Aλλά πιο πολύ γέλασα με το Θάνο.
Εγώ δεν πάω τη μουσική του. Είναι απαίσια, και σχετικά κακογραμμένη και γενικά, απλά δε μου αρέσει
THIS. Αρχικά τον σιχάθηκα απ' το Δεν ταιριάζετε σου λέω, λόγω στίχων, δηλαδή ντάξει, έλεος άνθρωπέ μου. Ντάξει, μετά άκουσα και μερικά άλλα και σιγουρεύτηκα πως ΔΕ Μ'ΑΡΕΣΕΙ. Οκ, δε λέω ότι αν παίξουν τραγούδι του σε πάρτυ θα πω : "Ωχ, ξέρετε κάτι, επειδή είναι Παντελίδης τώρα δε θα χορέψω. " Απλά δεν υπάρχει περίπτωση να βάλω να ακούσω τραγούδι του ποτέ.