Σκοτ: Έχουμε και λέμε σχετικά συμπαθητικός τον σιπάρω απίστευτα με Αλισον ταιριάζουν απίστευτα . Είναι εξαιρετικά αηδιαστικός όταν μεταμορφώνετε αλλά τι να κάνουμε που το προκαλούν, τον θυμώνουν και βγαίνουν έξω τα δοντάκια, νυχάκια και αυτά τα πανέμορφα κεχριμπαρένια μάτια . Πολύ κολάει στον Ντέρεκ και αυτός φαίνεται να μην τα σηκώνει αυτά .
Σταϊλς : Λοιπόν στην αρχή του πρώτου επεισοδίου μου έκανε τον φαφλατά, μέτα όμως μεταλλάχτηκε και αυτός και με την μαγεία του Google έγινε παντογνώστης πάνω στους λυκάνθρωπους . Πραγματικά εμψυχωτικός όσο αναφορά το παιχνίδι, τον τρώει ο κόλος του να φάει καμιά δαγκωνιά, δεν θυμάμαι εγώ δλδ εκεί που ο Σκοτ τον είχε στριμώξει στην γωνία για να τον δαγκώσει;;
Άλισον : Καρακουκλάρα με όλη τη σημασία της λέξεως , η οποία δεν ξέρει που έχει μπλέξει και μου κάνει και παρέα με την Λυδία που δεν ξέρει που της παν τα τέσσερα .. Ωραία στιγμή της εκεί που φιλήθηκε με τον Σκοτ (αναμενόμενο). Ο θεός ξέρει τι της έκανε ο Ντερεκ μετά το πάρτι και τι παίζει με το σακάκι που μια είναι στο δασός και την άλλη κόβει βόλτες στα σχολικά ντουλάπια ;;
Ντέρεκ: Πολύ μυστήριο πλάσμα. Λυπάμαι για τον χαμό της αδελφής του και που βρήκε και το κουράγιο να την θάψει έξω από το κατεστραμμένο του σπίτι εντωμεταξύ βλέπεις την καλύβα και την αμαξάρα απέξω να αράζει (fail) Ελπίζω να μην κάνει καμία τραγικότητα και σκοτώσει κάνα πρωταγωνιστή. Ελπίζω και προσεύχομαι για την συνέχεια της ζωής του Σκοτ – Σταιλς – Αλισον .
Τζάκσον : Λίγο καραψωνάρα και αυτός και το girlfriend του. Πολύ ανακατεύετε σε πράγματα που δεν τον αφορούν και δεν θα του βγει σε κάλο . Ειδικά στην τελευταία σκηνή με τον Ντερεκ πραγματικά τρώω κόλλυβα από τώρα . Άσε που άμα δεν ψοφήσει από τον Ντερεκ θα τον ψοφήσει το girlfriend με τις μπούρδες που κατεβάζει για να νικα στους αγώνες μην απογοητεύσουμε την Λυδία , αμαρτία ..
Λυδία : Καρακουκλάρα και αυτή καραψώναρα επίσης και αυτή και για καποιο περίεργο λόγο την σιπάρω με τον Σκοτ ίσως επείδη δεν μου ταιρίαζει με τον Τζακσον αυτή είναι από τις πιο ασφαλείς σε αυτην την ιστόρια αφού ο μονος τρόπος να εμπλακεί είναι αμα της μιλήσει το boyfriend . Πάρολαυτα την αγαπώ για μένα είναι η Καθριν του TeenWolf !
Κυριος Αργκεντ : Μπροστά στην κόρη του είναι ο καλός πατέρας που καταλάθος πάτησε τον φίλο της με το αμάξι και ως αποζημίωση τι κάνει; Την ακολουθά στον Αγώνα, καθόλου καλό είδα στην φάτσα του την αμφιβολία μετά που τον πάτησε ήξερε πως πήγε να κάνει κάτι κακό στην κόρη του και όντως παραλίγο ..και κρύφα της τι είναι ένας κυνηγός λυκανθρώπων..