Αριθμός μηνυμάτων : 33267 Ηλικία : 31 Ημερομηνία εγγραφής : 29/06/2009
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
Alviva Black έγραψε:Koίτα να δεις ... κρίση σου λέει μετά ...
Δεν ξέρω πως το εννοείς εσύ, πάντως ο πατέρας μου ήθελε να πάρει το H2, αλλά είχε 6.000 κυβικά, οπότε πήρε αυτό που έχει μόνο 3.700 !
Μεγάλη κρίση όντως. Αλλά γιατί συζητάμε για τα πολυάριθμα κυβικά των αμαξιών του πατέρα σου σε τόπικ με τίτλο photos των μελών μας; Είναι ο πατέρας σου μέλος; Μήπως είναι τα αμάξια του βασικά, γιατί έχω δει κάτι περίεργα νέα nicknames τελευταία
^Έχεις απόλυτο δίκιο (Μυρτώ αν δεν κάνω λάθος) , δεν αμφιβάλω καθόλου, αντιθέτως, χαίρομαι που βάζεις εσύ τέλος στην συζήτηση αυτή Ωστόσο, αν όλοι τηρούσαμε τον τίτλο του τόπικ, θα έπρεπε αυτό εδώ το τόπικ να περιέχει ΜΌΝΟ φωτογραφίες, κι όχι τα τόσα πολυάριθμα σχόλια που ακολουθούν κάθε φωτογραφία , δεν νομίζεις;; Είναι λοιπόν κι αυτό μέρος της συζήτησης που ακολουθεί κάθε φωτογραφία, δεν είναι ούτε ο πατέρας μου ούτε και τα αμάξια του μέλη, δεν αμφέβαλλα ουδεμία φορά, δεν ήξερα όμως ότι στις φωτογραφίες πρέπει να απεικονίζονται αποκλειστικά και μόνο τα μέλη!!
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Σλίθεριν Blood Status: Half-Blood Today's thought: Many times since, I have called to Marius. But there was no answer. Just the endless procession of days, months...years. My teacher left me to my darkest lesson. That in the end, we are alone. And there is nothing but the cold, dark wasteland of eternity.
Το τόπικ αυτό δημιουργήθηκε για να ανεβάζουμε τις φωτογραφίες μας και να επικοινωνούμε μεταξύ μας. Ποστ τύπου "δεν βλέπεσαι", "κούκλα" κλπ, εμπίπτουν σε αυτή την επικοινωνία και σχολιασμό. Από την αρχή του ανοίγματος του τόπικ, αρκετά χρόνια πριν, στο τόπικ ανέβαιναν φωτογραφίες των μελών, ενός ή πολλών, ειδικά τελευταία πολλών, λόγω των συναντήσεων μεταξύ μας.
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει την έννοια σπαμ. Το σπαμ είναι άσχετο μήνυμα το οποίο είτε είναι εκτός θέματος εντός ενός thread ή μιας ενότητας και ή θα πρέπει να ειπωθεί, ή να μεταφερθεί αλλού, ή είναι ενοχλητικό εώς και προσβλητικό. Μπορώ με ακρίβεια να σου πω πως ανήκεις στην πρώτη κατηγορία. Θα βρεις και κάποιες πληροφορίες για το σπαμ στους Κανόνες, μαζί με τις ποινές τους.
Αν σου φαίνονται καλυτεχνικές οι φωτογραφίες που τράβηξες, ή με κάποιο νόημα, μπορείς πάντα να τις ποστάρεις στο τόπικ Φωτογραφία. Αν σε ενδιαφέρουν απλά τα αμάξια του πατέρα σου αρκετά ώστε να το συζητήσεις με τα υπόλοιπα μέλη σε βάθος, μπορείς να ανοίξεις ένα τόπικ στο οποίο όλοι θα ποστάρουμε φωτογραφίες των αμαξιών μας και θα συζητάμε πόσα έχουμε, πόσα κυβικά είναι το καθένα και πόσα κυβικά χιλιόμετρα τρώνε στους δρόμους και μετά κράζουμε την κίνηση. Συμβουλεύω ωστόσο, αν θες να με ακούσεις, πως κάποιοι περνάνε την κρίση χειρότερα από άλλους και ίσως αυτό να κάνει το ποστ σου να εμπέσει στην κατηγορία σπαμ ενοχλητικού εως προσβλητικού χαρακτήρα.
Παρακαλώ το επόμενο ποστ να είναι σχολιασμός φωτογραφίας μέλους ή φωτογραφία μέλους.
Oh, the skies, tumbling from your eyes So sublime, a chase to end all time Seasons call and fall, from grace and uniform Anatomical, metaphysical
Oh, the dye, a blood red setting sun Rushing through my veins, burning up my skin I will survive, live and thrive Win this deadly game
Love crime I will survive, live and thrive I will survive I will...
Εχω πολυ καιρο να βαλω και ειπα να σας βασανισω με την φατσα μου:
_ _ Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred And the depression that came to play again Min Yoongi is already dead (I killed him) It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others
Stuff:
Μιάμιση ώρα ταινία. Κάψιμο για μια ζωή! The North Remembers
Αριθμός μηνυμάτων : 33695 Ηλικία : 36 Location : Cairhien Ημερομηνία εγγραφής : 08/04/2008
Magical Identity Κοιτώνας Hogwarts: Ραβενκλόου Blood Status: Pureblood Today's thought: I'd name you Darkfriend as well, but I suspect that the Dark One would perhaps be embarrassed to associate with you.
Alviva Black έγραψε:Koίτα να δεις ... κρίση σου λέει μετά ...
Δεν ξέρω πως το εννοείς εσύ, πάντως ο πατέρας μου ήθελε να πάρει το H2, αλλά είχε 6.000 κυβικά, οπότε πήρε αυτό που έχει μόνο 3.700 !
Phineas Nigellus Black έγραψε:Έκανε τέτοια περικοπή, τέτοια θυσία;
Πραγματικά και εγώ εντυπωσιάζομαι.Βέβαια αν σκεφτείς ότι προχθές απέριψα την ιδέα να πάω στην Αμερική,και αποφάσισα Παρίσι που είναι και Ευρώπη,το κατανοώ.
Jace Wayland έγραψε:Λιγα δακρυα κυλησαν απο τα ματια μου...
Εγώ μόλις άλλαξα 5 χρώματα,πήδηξα από το παράθυρο....
Σπόιλερ:
Και συνειδητοποίησα πως αν ειχα κατι τέτοιο,θα λύνονταν όλα μου τα προβλήματα για τα επόμενα 6 χρόνια.
~~~~~~ Μαριααααααααα,γιατί έχεις τέτοιο ύφος?? χαχαχχα έχεις πολύ πλάκα.
<3:
All the stars are coming out tonight They're lighting up the sky tonight For you...
_ _ Sometimes I'm afraid of myself, thanks to my self-hatred And the depression that came to play again Min Yoongi is already dead (I killed him) It's been a long time since my everyday life became killing my passions and comparing myself with others
Stuff:
FLEUR258 έγραψε:Συγνώμη αλλά αυτό δεν μένει ασχολίαστο.
Πραγματικά και εγώ εντυπωσιάζομαι.Βέβαια αν σκεφτείς ότι προχθές απέριψα την ιδέα να πάω στην Αμερική,και αποφάσισα Παρίσι που είναι και Ευρώπη,το κατανοώ.
Είδες, έρχεσαι στην θέση μου τελικά! (Στο Μιλάνο να πας αν θες την γνώμη μου, είναι τέλεια! )
Stuff:
Δεν θα μείνει για πολύ όμως! Νέες περικοπες θα έρθουν στις τρίχες της κεφαλής μου σύντομα!
Stuff: