από Milady D' Hiver Σαβ Μαρ 17, 2018 2:36 pm
ξεχασες να βαθμολογησεις το προηγουμενο οποτε το ξαναβαζω γιατι νταξει, εχω να συμπληρωσω κι αλλα
6
Εχασα το κινητο μου.
Μια φορα στο σουπερμαρκετ που βρισκεται απεναντι απο το σπιτι μου. Το δηλωσα χαμενο στο γραφειο. Το κλειδωσα απο τον λογαριασμο μου της γοογλε. Το βρηκα την επομενη μερα. Το ειχαν βρει και το πηγαν στο γραφειο.
Μερικες βδομαδες αργοτερα ημουν εξω με παρεα και ξαναχανω το κινητο μου. Το εψαξα στα τελευταια 3 μερη που ειχα παει. Τιποτα. Δεν μπορουσα να το κλειδωσω απο το κινητο της φιλης μου. Ουτε απο τους υπολογιστες στην ρεσεψιον του εμπορικου. Αναγκαστηκα να φυγω, να γυρισω σπιτι μου (45+ λεπτα στο λεωφοριο μεχρι να φτασω). Το κλειδωσα με τον ιδιο τροπο οπως την προηγουμενη φορα. Με πηραν μερικες ωρες αργοτερα, οταν το μαγαζι οπου το ειχα αφησει εκλεινε και μου ειπαν οτι το βρηκαν. Ηταν το 4ο τελευταιο που ειχα μπει και οχι απο αυτα που ειχα ψαξει.
Και το νεο υλικο ειναι οτι την περασμενη Παρασκευη πηγα για ψωνια. Ολο το σαβ/κο δεν βγηκα απο το σπιτι. Την Δευτερα ηθελα να φυγω για την σχολη και στην βιασυνη μου επειδη δεν εβρισκα τα κλειδια μου στα συνηθισμενα μερη, εφυγα. Δευτερα απογευμα που γυρισα εφαγα τον κοσμο. Εψαξα "παντου"... ή τουλαχιστον ετσι νομιζα. Τριτη πρωι ετοιμαζομουν να φυγω για μαθημα και επειδη εβρεχε ανοιξα την αριστερη πλευρα της ντουλαπας που εχω κυριως μπουφαν/ζακετες/σακακια και να ταααααα εκει, να με κοιτανε. Τριτη βραδυ μετα απο 3 ωρο εργαστηριο ηρθα σπιτι και μαγειρεψα φαι για τις επομενες μερες και με την ευκαιρια εκανα και φανουροπιτα