από Hecate Κυρ Ιουλ 08, 2012 9:14 pm
Δεν είμαι του κάμπινγκ (και κατ' επέκταση της κατασκήνωσης) επειδή έχω ένα θέμα με τις τουαλέτες. Βασικά θέλω να υπάρχουν τουαλέτες οπότε το ελεύθερο κάμπινγκ το αποκλείω. Επίσης θέλω να τηρούνται και οι βασικοί κανόνες καθαριότητας, κάτι που αποκλείει τα οργανωμένα κάμπινγκ. Ένας ακόμη λόγος που δεν μπορώ το οργανωμένο κάμπινγκ είναι το πόσο ανοργάνωτο είναι
Σε όσα έχω επισκεφτεί γινόταν ο κακός χαμός, η μία σκηνή ήταν επάνω στην άλλη, όλοι είχαν ένα λόγο να γκρινιάζουν, οι τουαλέτες γίνονταν τοξικό περιβάλλον 1-2 ώρες αφού καθαρίζονταν, υπήρχε
πάρα πολύς κόσμος κτλ. οπότε εγώ ως γνωστή αγοραφοβική μισάνθρωπος δεν θέλω να περνάω ούτε απ' έξω. Επίσης μου την σπάει που από τρία άτομα πάμε εκατόν δεκατρία. "Θα έρθει ο Παντελής που είναι ξάδελφος της Στέλλας που είναι φίλη της Μαρίας που τη γνώρισε προχτές ο Κώστας" Ε, πες το μου έτσι, τώρα είναι σαν να τον ξέρω 10 χρόνια.
Δεν μοιράζομαι το περιορισμένο οξυγόνο μου με
κανέναν.
Θα ήθελα πάντως να πάω διακοπές με τροχόσπιτο κάποια στιγμή, για μικρό χρονικό διάστημα, μικρή τα ζήλευα. Επίσης μου αρέσει να κοιμάμαι στο ύπαιθρο, πχ. σε αυλές / χωράφια κτλ. αλλά όχι μακριά από τον πολιτισμό και όχι με ένα κάρο μπαρμπούτσαλα, υπνόσακους κτλ.
Χαίρομαι που στις καλύτερες παραλίες απαγορεύεται το κάμπινγκ γιατί δεν χρειάζεται να τσαλαπατήσεις Γερμανούς τουρίστες για να βρεις λίγο χώρο να βάλεις την ομπρέλα σου ούτε να τσακωθείς με την κάθε θεια που νομίζει ότι επειδή πάρκαρε το τροχόσπιτο και έστρωσε έξω ένα σωρό συμπράγκαλα της ανήκει η παραλία. Επίσης οι παραλίες χαλάνε γιατί πολλοί δεν καθαρίζουν πριν φύγουν και αφήνουν πίσω τους ένα χαμό.
Προσωπικά όταν πάω διακοπές προτιμώ να μένω σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο. Έτσι έχω κουζίνα, μπάνιο και όσο λιγότερη επαφή με ανθρώπους γίνεται
Πω, έτοιμη για το Survivor είμαι :blasé: