Arcturus Regulus Black έγραψε:Η 3η μακράν Ακολουθεί η 4η που τουλάχιστον έχει πιο ενδιαφέρουσα πλοκή παρότι είναι άθλια σαν μεταφορά.
η ΤΡΙΤΗ; ομαγκάντ, γιατί;;
Arcturus Regulus Black έγραψε:Η 3η μακράν Ακολουθεί η 4η που τουλάχιστον έχει πιο ενδιαφέρουσα πλοκή παρότι είναι άθλια σαν μεταφορά.
Πρόκειται βέβαια για την μοναδική ταινία της οκταλογίας όπου η πλοκή ήταν ακριβής μεταφορά όσων συνέβησαν στο βιβλίο. Οι διαφορές ήταν του στυλ: "δε θα τους διακτινήσουμε στην Tottenham Court Road μετά τον γάμο, θα τους διακτινήσουμε στην Shaftesbury Avenue" και "δεν θα φορέσουμε αόρατο μανδύα στον Πότερ όταν επισκεφτεί το Χόγκσμιντ" (αυτό προσωπικά μου άρεσε...), και "δεν θα τους μεταμορφώνουμε με πολυχημικό σε κάθε δεύτερη σκηνή" (δλδ στον γάμο, στην επίσκεψη στο Χόγκσμιντ κτλ κτλ).Τρια πουλακια καθονταν... έγραψε: Οι κλήροι του θανάτου-Μέρος 1ο!
Πραγματικά απογοητευτική!
Νοοοο Ειδα την ταινια πριν να διαβασω το βιβλιο και δεν ειχα τετοιο προβλημα. νομιζω ηταν αρκετα πιστη και στο ολο κλιμα του βιβλιουEleanna Lovegood έγραψε:Η τριτη ταινια ειναι πραγματι ψιλοαισχος. Εχουν κοψει τοσα πολλα πραγματα που εχει καταντησει αηδια. Δεν δειχνει ολα αυτα που εξηγει στο βιβλιο, και πως φτιαχτειτε ο Μαγικος Χαρτης κλπ, που εαν καποιος εχει δει μονο τις ταινιες, καταλαβαινει τα μισα.Hecate έγραψε:Unpopular opinion: Δεν μου αρέσει η τρίτη ταινία
Το θεμα ειναι, οτι το βιβλιο ειναι το αγαπημενο μου, το λατρευω, το εχω διαβασει εκατομμυρια φορες, γιατι λεει τοσα πραγματα, γνωριζουμε τον Σειριο, τον Λουπιν και μπαινουν οι βασεις για τα επομενα πραγματα που θα συμβουν, οποτε δεν μπορω να μισησω και την ταινια, δεν μου παει η καρδια, πως το λενε. Νομιζω πως η περισσοτερη αυτο εχουν παθει, γι' αυτο ειναι unpopular opinion.
Και για να μην ειμαι οφ τοπικ, η λιγοτερο αγαπημενη μου ταινια ειναι οι Κληροι του Θανατου: Μερος 1. Μου φανηκε τοσο αδιαφορη.
RemousLoupin έγραψε:Το Τάγμα ρε παιδιά, το Τάγμα!
Το μεγαλύτερο βιβλίο στην μικρότερη ταινία; Για εμένα είναι η πιο χαοτική ταινία της σειράς, ασχέτως με το τι έχουν κόψει απ'το βιβλίο.
Και αμέσως επόμενη λιγότερη αγαπημένη, το δεύτερος μέρος των Κλήρων. Δεν έχω παράπονο με όσα άφησαν απ'έξω -ποτέ δε μ'ένοιαζε αυτό- απλά νομίζω πως το φινάλε θα μπορούσε να είναι πολύ πιο εντυπωσιακό.
Σ'αντίθεση με τον Αιχμάλωτο και τον Πρίγκιπα που είναι οι δύο αγαπημένες μου ΣΚΗΝΟΘΕΤΙΚΑ και ΑΦΗΓΗΜΑΤΙΚΑ. Για κάποιο λόγο ποτέ δε δίνουμε σημασία σ'αυτό.