- Σπόιλερ:
- Ο ΡΑΜΠΛ
*κάνει κύκλους προσευχής και επικαλείται την καρδιά των καρτών*
Δεν είναι δίκαιο. Δηλαδή, υπάρχει κόσμος που περιμένει τις κατάρες της και το μόνο που κάνουμε είναι να βλέπουμε αν το σπαθί του Ραμπλ είναι αυθεντικό, πόσο το έχει και που το έχει. Ενίσταμαι κυρία Πάρεδρε!Morgan le Fay έγραψε:κι αυτή αυτό αναρωτιέται!!
Ελα μωρέ, καλά είναι τα εφέ. Θυμίζουν παραμύθι. Αν ήταν καλύτερα, θα ήταν το Baywatch.Sorazal the Erised έγραψε:Δε ξέρω τι λέτε εσείς, μόλις είδα το 8ο επεισόδιο της 1ης σεζόν και θέλω κάποιος, άνθρωπος, άγγελος, δαίμονας κάποιος τελοσπάντων να μου πει ότι τα γραφικά και οι ερμηνείες των ηθοποιών γίνονται καλύτερα κατά τη διάρκεια των "παραμυθιών".
Μήπως να μην τα θέλουμε όλα δικά μας;Hecate έγραψε:Το βαριέμαι τελευταία. Έχει γκώσει η σειρά από χαρακτήρες, οι πρωταγωνιστές έγιναν κομπάρσοι για να χωρέσουν οι υπόλοιποι. Και κάθε βδομάδα γίνεται όλο και πιο σαπουνόπερα, έχει χάσει κάθε μαγικό στοιχείο.
Sorazal the Erised έγραψε:Τελειώνω τη δεύτερη σεζόν και έχω να δηλώσω πως κάτι πρέπει να γίνει με το μαλλί της Χιονάτης.
ΚΟΤΖΑΜΠριγκίπισσαΒασίλισσα είσαι ΜΩΡΗ, τι μου χεις κόψει το μαλλί σου σαν χεις ψείρες; Και στη τελική, βάλε εξτέ. Δεν την είδες την Κατερίνα τη Καινούριου που με τα εξτέ πήρε και εκπομπή; Ή τουλάχιστον κάνε κάτι; Μαγεία υπάρχει. Πφφφ
Ασταδιάλα πια.
Και ας της πατήσει κάποιος και μια σφαλιάρα που είναι τόσο κλαψιάρα.
Αυτά, κατά τα άλλα, μετακομίζω storybrooke.
Μήπως να μπορούμε να λέμε την άποψη μας; Είναι πασιφανές ότι οι χαρακτήρες δεν αξιοποιούνται όσο θα έπρεπε και ότι πλέον όλες σχεδόν οι ανατροπές της σειράς έχουν σχέση με το δαιδαλώδες γενεαλογικό τους δέντρο, ένα κλισέ που χρησιμοποιείται κατά κόρον στις σαπουνόπερες και που έχει πάψει να μου προκαλεί ενδιαφέρον εδώ και δύο σεζόν.anthian9 έγραψε:Μήπως να μην τα θέλουμε όλα δικά μας;Hecate έγραψε:Το βαριέμαι τελευταία. Έχει γκώσει η σειρά από χαρακτήρες, οι πρωταγωνιστές έγιναν κομπάρσοι για να χωρέσουν οι υπόλοιποι. Και κάθε βδομάδα γίνεται όλο και πιο σαπουνόπερα, έχει χάσει κάθε μαγικό στοιχείο.