βγαινει κυριακη βραδυ στην αμερικη δηλαδη ξημερωματα δευτερας σε ωρα ελλαδας
το ειδα πριν λιγο. οντως ηταν μια ανατροπη που δεν την περιμενα^
και κατι αλλο... ο χενρυ μοιαζει με τον μπελφάιερ σε μικρη ηλικια; γιατι το εχουν αναφερει αρκετες φορες αλλα εκτος απο τα γενικα χρωματα (δερμα και μαλλια) δεν βλεπω καποια ιδιαιτερη ομοιοτητα.
Τλχστν εδώ καταλαβαίνω τα πάντα, δεν έχω απορίες πάλι καλά.
3χ07:
Well done princesses, you did it, you are heroes, both of them!
Βρε, βρε πως μεγάλωσαν αυτά, (καλά το μεσαίο δεν μεγάλωσε, έχει μείνει αναλύωτο στο χρόνο, δεν σάπισε με τίποτα) αλλά κρίμα τα άλλα δυο τα χρησιμοποιούσαν. Πάντως well done to you to brothers/boys you do the right thing! Θα το σκοτώσουμε το σκασμένο. Επίσης αυτές εδώ οι εξομολογήσεις πολύ μου άρεσαν...
Πετάξτε τον Πήτερ Παν κι αυτόν απ'το Έβερεστ γιατί μου την δίνει κι αυτός, τον σιχάθηκα, δεν τον αντέχει πια ο οργανισμός μου. Καημένε Χένρυ, Καημένη Γουέντι... καθώς επίσης, καημένε Χουκ, καημένε βιολογικέ πατέρα Νηλ... σας τάπωσε μια χαρά ο "αναπτήρας", ανάμεσα σε σας διαλέγει το πιο μικρό τεκνό... Η Ρετζίνα ζήλια ψώρα όλη την ώρα, που βολοδέρνει κι αυτός ο Πράσινος ήθελα να'ξερα?
♔ THE DARK PRINCE & THE SCAVENGER ♔
“I've never felt so alone.” “You're not alone.” “Neither are you. It's not too late.”
Κοιτάξτε εδώ ένα πρότυπο πατέρα! Φτού σου ...!!! Ου να μου χαθείς να χάνεσαι! Εντάξει δεν έχω να πω κι πολλά γι αυτό το επ. καθότι κι το κύριο ενδιαφέρον μου δεν έδωσε κι πολύ το παρόν οπότε... :lol!: Καημένε Ραμπλ, καημένε Χένρυ, (αντίο δεν χάρηκα καθόλου που σε γνώρισα:lol!: ) καημένο μου σόι της Χιονάτης, του charm, της Ρεγγίνας , του Σωτήρα κι του Πήτερ Παν το κάγκελο κι γενικότερα ...Φασκελοκουκούλωστα κι Άγιος ο Θεός, Κύριε Ελέησων κι σώσον ημάς κτλ. κλτ. .... :lol!:
“I've never felt so alone.” “You're not alone.” “Neither are you. It's not too late.”
Δεν πολυτρελάθηκα με αυτό το επεισόδιο. Αυτό που άξιζε 1000% ήταν το story της Regina με την υιοθεσία του Henry. Σε μια φάση συγκινήθηκα. Το τέλος μου την ψιλοέσπασε. Αυτός ο Παν... παραδεχτείτε το, είναι γαμάτος! Τα κατάφερε πάλι! Peter Pan never fails... Αρχίζω και γίνομαι fangirl. Παίζει τόσο ωραία ο ηθοποιός ρε γαμώτο!
Ρε, δεν μπορεί να ταν απ' την αρχή τόσο μλκας με τα lost boys&girls. Θέλω more info
♩ - ♫
Warriors don't show their heart until the axe reveals it.
Tο είχα ξεκινήσει τον Οκτώβριο, αλλά επειδή δεν προλάβαινω τώρα έχω σταματήσει και θα το συνεχίσω τα Χρσιτούγεννα μάλλον. Έχω φτάσει μέχρι το 7 του 2ου κύκλου.
η Ρετζίνα γίνεται όλο και πιο συμπαθητική την αγαπώ μωρε.Τον αγαπάει τον Χενρυ και το σκασμένο την αποκαλούσε στην αρχή όλο evil queen και πήγε και να βρει την πραγματική του μαμά.Αδικο.Δεν της άξιζε.Ο Παν μου τη σπάει
Ακολουθεί traumatised post. 3 FREAKING MONTHS ON HIATUS
mid-season finale:
I WASN'T EXPECTING THIS
Λάτρεψα την σκηνή που η Snow δίνει το βιβλίο στον Χένρυ. http://ahoyswan.tumblr.com/post/70144736541
H Τινκ. Η Τινκ πήρε πίσω τα φτερά της! Η Τινκ τους σιπάρει!
WHY R U DOING THIS TO MAH BABIES
Rumble can't be dead, omg...
--> εδώ δάκρυσα δεν άντεξα
Sweet Jesus
Η τελειότητα και η απλότητα αυτής της σκηνής μου ράγισε την καρδιά. Θέλουν να φιληθούν, το βλέπετε στο πρόσωπό τους. Αλλά δεν το κάνουν και αυτό το βλέμμα που ανταλλάσσουν είναι σαν να περιέχει όλα όσα θα έλεγαν αν ήταν οι δυο τους μόνοι. That was heartbreaking.
Η τελευταία σκηνή asjdfhdjfheruih
ΠΩΣ ΠΗΓΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ
Σας αγαπάω...
*Note #1: που ήταν οι υπόλοιποι κάτοικοι του Storybrooke? *Note #2: σχεδόν είπε το όνομα του ship OMGOMGOMG
Και τώρα επιστρέφουμε στο μεγαλύτερο μου πρόβλημα.
"friendly reminder that after tonight we have 84 days until OUAT comes back"
♩ - ♫
Και ναι, η Μιραμπέλ συνέχισε την σειρά , καιρός ήταν... που είχα μείνει, που είχα μείνει;;Α ναι!
3x09:
Ωραίο/ενδιαφέρον αυτό το επ, είδαμε πως η Ρετζίνα υιοθέτησε τον Χένρυ (το πολυπόθητο αυτό παιδί, του οποίου ο Γκόλντ ήξερε τα πάντα γι αυτό κι ήθελε να το πάρει η Βασίλισσα, το οποίο ακόμα κι τότε τα αδέλφια της Γουέντι το ήθελαν) είδαμε επίσης πως κατάφερε η Ρετζίνα να αγαπήσει κάποιον {αργεί ακόμα ο κλέφτης των δασών ρε παιδιά; θέλω κι άλλο ειδύλλιο να δω να εξελίσσεται } Τι φάση εκεί που όλο έκλαιγε κι προσπαθούσε να το ηρεμήσει, μόλις το έδωσε στη γιαγιά,...τσουπ! Αμέσως σταμάτησε Ωραία τον έσωσαν, ωραία έφυγαν, ωραία ο Ραμπλ βγήκε απ'το κουτί του... ο σκ@τοπατέρας του όμως τους πρόφτασε κι έκανε πάλι τις τανζανιές του.. έλεος με την ανταλλαγή σωμάτων again! Άντε να δούμε τώρα τι μας περιμένει... Μία ερώτηση: ο Ντέιβιντ πως κι θεραπεύτηκε κι μπορεί να φύγει απ'την Neverland? Κι τα κοκόρια βλέπω ακόμα σφάζονται για τον "αναπτήρα", πως μ'αρέσει όμως να ακούω τον Χουκ να λέει αυτό το...:" As you wish my lady.."
*Ήταν ανάγκη τον θεραπευτή του Στόριμπρούκ να τον λένε Χόπερ;;!!! Έλεος δεν με λυπούνται καθόλου
^Ήρεμα Πατέρα μην φωνάζεις, σε ακούσαμε! Κι για να επανέλθω, καθότι συνεχίζω...
3χ10:
Ωραία ωραία, καλά όλα αυτά, κι επιστρέψανε (με λάθος περιεχόμενο όμως μέσα στο σώμα ), κι η Άριελ βρήκε το απορρυπαντικό της (ε τον πρίγκιπα της εννοούσα ), κι οι Γουέντι γύρισε στους Ντάρλινγκ επιτέλους! Αλλά όλο αυτό το φλας μπακ με την Έχιδνα , εμ όχι Μέδουσα ήταν περιττό νομίζω... Αρκεί να επικεντρωθούμε στην σπαστική αλλαγή σωμάτων, (είναι ωραίο να βλέπεις το μικρό σκ@τό μανουλομάνουλο να αγκαλιάζει τους πάντες ) κι εξοργιστικό τον Χουκ να μπεκροπίνει κι να την πέφτει ...σε ποιαν?! Την Τίνκι?! Ρε πειρατή στάσου στο ύψος των περιστάσεων, είπαμε να κάνεις πέρα να τα βρουν οι γονείς, (τι να βρουν δλδ τα χαμένα, φως φανάρι τον ξεπέρασε τον biological father η άλλη , με τέτοιον ανταγωνισμό εδώ ) αλλά εσύ να την πέφτεις στην νεράιδα, ?! Ντροπή κι αίσχος! Το'κανε το θαύμα της πάλι η παλιοσκιά, ξεγελάστηκε η Ρετζίνα για άλλη μια φορά, κι πάνω εκεί που το 'Τέρας χαιρόταν την Πεντάμορφη του' του καταστρέφουν κι πάλι την Χαρά... Ά ρε Ραμπλ τι περνάς κι εσύ... Καλά μη μιλήσω για τον charming με την γυναίκα του, άλλος κακομοίρης κι από εκεί...
^LIKE MY FATHER SAID: ΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!
FOR THE GOD'S NAME!!! Εξηγήστε μου μόνο κάτι:
3χ11:
Έχω μόνο μια διαβολεμένη ερώτηση που να πάρει κι να σηκώσει, ΑΥΤΌΣ!!! {Ω κι μπορείτε να φανταστείτε σε ποιον αναφέρομαι... ΠΩΣ ΣΤΟΝ ΔΙΆΤΑΝΟ ΒΡΈΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΌΛΗ ;;;!!! ΠΩΣ ΤΗΝ ΒΡΉΚΕ;;;!!! ΠΩΣ , ΠΩΣ, ΠΩΣ;;;!!! έπρεπε να είναι μαζί με τους άλλους στο μαγεμένος δάσος ή κάπου εκεί τέλος πάντων... κάποιος μου ανέφερε επίσης πως δεν μεγάλωσε/γεννήθηκε εκεί, ότι ζούσε στην Neverland αλλά κι πάλι πως έμεινε στην πόλη;;;!!! Κι εκείνος θυμάται, θα μου πεις κι οι άλλοι που πήγαν στο μαγεμένος δάσος θυμούνται αλλά,... αλλά... ΠΩΣ ΣΤΑ ΚΟΜΜΆΤΙΑ ΈΓΙΝΕ ΑΥΤΌ ;;;;;!!!! Δεν μπορώ, δεν είμαι καλά νιώθω πολύ συγχισμένη, είμαι σε κρίση ναι σίγουρα αυτό έχω πάθει, κάποιο είδος κρίσης... ναι, ναι,... τι να πρωτοπώ πια... κι τι να αναφέρω: την θυσία του Ραμπλ, {μάτωσε η ψυχή μου κι εκεί, ο Σκοτεινότατος/Τέρας "'εφυγε" αφήνοντας πίσω του έναν απελπισμένο υιό Μπέι/Νηλ κι μια καταρρακωμένη Μπελ (το μέγα ελεός σου Θεέ ), το "δώρο" της Ρετζίνα όσον αφορά τις αναμνήσεις της Έμμα κι του Χένρυ, ΕΊΝΑΙ ΆΔΙΚΟ, ΑΔΙΚΟ, ΑΔΙΚΟ, ΑΥΤΉ Η ΓΥΝΑΊΚΑ ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΜΕΊΝΕΙ ΧΩΡΊΣ ΑΓΆΠΗ, ΑΠΑΙΤΏ ΤΏΡΑ ΠΟΥ ΓΎΡΙΣΕ ΣΠΊΤΙ ΤΗΣ ΝΑ ΣΜΊΞΕΙ ΑΜΈΣΩΣ ΜΕ ΤΟΝ "ΒΑΣΙΛΙΆ" ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΏΝ ΜΕ ΑΚΟΎΤΕ;;;!!! Όσον αφορά τον Ραμπλ, όχι δεν πιστεύω ότι χάθηκε, κάπου, κάποτε, είναι ζωντανός , θα τον ξαναδούμε, έχω πίστη... (μόνο αυτή μου έμεινε) Συγχαρητήρια στην Πράσινη, Συγχαρητήρια κι σ'ΑΥΤΌΝ, γιατί φάνηκε πως διακινδύνευσε την ζωή του πάλι για τον ΕΡΩΤΑ κι την ΑΓΆΠΗ , ακόμα κι ήταν η δεύτερη φορά... Χριστέ μου δεν μπορώ, με έχουν πάρει τα ζουμιά, δεν μπορώ...
Στη σειρά έχει φανεί πολλές φορές ότι χαρακτήρες έχουν 2πλό ή 3πλό ρόλο, πχ. Rumplestiltskin/Beast/Crocodile. Νομίζω πως η Elphaba θα μπορούσε να ήταν στο παρελθόν η Glinda και να πρασίνισε μετά από κάποια στραβή που ευθύνεται η Regina ή o Gold (ή ακόμα και η Cora). Δεν έχει το κλασσικό στυλ της Elphaba, τα σκούρα μαλλιά κτλ., μοιάζει απλώς με πράσινη Glinda.
Ή μπορεί να κάνω και λάθος. Διάολε, μπες ρε Κόνι να μας δώσεις τα φώτα σου.
Milady D' Hiver έγραψε:Ανθη ειπες οσο ηθελα να πω!!
Αχχχ, γκιφάκια!!
Ρε σεις δεν ξέρω, το OUAT το βλέπω πι με τόση αγάπη. Έχει γίνει μια ευχάριστη συνήθεια, με την κατάλληλη δόση μαγείας, αγάπης, παραμυθιού. Κακά τα ψέμματα, λείπει αυτό το στοιχείο από τα δικά μας σήριαλ.
♩ - ♫